ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 January 2008 - 09:18 PM
Ей това са моите хора! :pionercheta: :->)
Истински мителшпиц - фенове и верни приятели.
Пусто ако имах кола щях да ви доведа Волфата да го намачкате, тю!
Какво правят кучетата ви в момента?
Моите и двамата си почиват.
Волф е легнал на земята и си пази една бисквитка, а батенцето му си лежи на неговото си легло елегантно спуснал едната си лапа и се оглежда за "нарушители на закона", ихихи! :yahoo:
Истински мителшпиц - фенове и верни приятели.
Пусто ако имах кола щях да ви доведа Волфата да го намачкате, тю!
Какво правят кучетата ви в момента?
Моите и двамата си почиват.
Волф е легнал на земята и си пази една бисквитка, а батенцето му си лежи на неговото си легло елегантно спуснал едната си лапа и се оглежда за "нарушители на закона", ихихи! :yahoo:
Публикувано: 16 January 2008 - 09:21 PM
Моята влюбена тинейджърка си е легнала в креватчето и тихичко си страда...
А за "белото гърло"...
Иван има натрапчивата идея, че каишката на кучето е много стегната и я разхлабва. Аз пък се страхувам, че ще я изхлузи през глава и ще побегне. Знам правилото за "трите пръста, които трябва да могат да се пъхнат", но вие как го прилагате? Понякога козинката се напъхва под каишката и май става стегнато, но иначе се върти на врата й и тя съвсем не я забелязва... Какви ти там корекциии!
А за "белото гърло"...
Иван има натрапчивата идея, че каишката на кучето е много стегната и я разхлабва. Аз пък се страхувам, че ще я изхлузи през глава и ще побегне. Знам правилото за "трите пръста, които трябва да могат да се пъхнат", но вие как го прилагате? Понякога козинката се напъхва под каишката и май става стегнато, но иначе се върти на врата й и тя съвсем не я забелязва... Какви ти там корекциии!
Публикувано: 16 January 2008 - 09:22 PM
Арес търчи както винаги. Той не се уморява никога. Горкият ми котарак няма спокойствие. Но както чета май всички са толкова игриви. Та това е положението, у нас. Играеме постоянно. Нямаме право да си почиваме и да не му обръщаме внимание ;D ;D ;D
Публикувано: 16 January 2008 - 09:29 PM
Нашийника не бива нито да е пристегнат, нито твърде хлабав.
;)
Както казва Буда : "Ако е струната е твърде разхлабена,
няма да можеш да изтръгнеш звук от нея, ако пък е пренатегната - ще се скъса.."
Златната среда дири..Или Златното Руно, или Златото на Макена, или Златната рибка, ихих! ;D :P :yahoo:
;)
Както казва Буда : "Ако е струната е твърде разхлабена,
няма да можеш да изтръгнеш звук от нея, ако пък е пренатегната - ще се скъса.."
Златната среда дири..Или Златното Руно, или Златото на Макена, или Златната рибка, ихих! ;D :P :yahoo:
Публикувано: 16 January 2008 - 09:49 PM
Точно!
Днес Иван я извежда сам и ми докладва за приключенията. Срещнали един - виждала съм го и аз, от квартала е - прекрасно огромно чисто черно куче, явно породисто, но какво точно...убийте ме, не знам! Та тръгнал юнака да провери какво има насреща, Иван веднага грабнал момата под мишница... Стопанката на расовия брюнет тръгнала да го успокоява "Не бойте се, господине, нищо няма да стане...", а той изръмжал "Какво нищо, не виждате ли, че е разгонена?!". Все едно че на челото на Линда й е написано! ;D За щастие стопанката се оказала разбран човек, а кучето й - добре възпитано, та си тръгнали по-живо, по-здраво...
А моята Линда - пълно "капо", как да не се отчаеш... Е, няма истински мъже, това е! ;D
Днес Иван я извежда сам и ми докладва за приключенията. Срещнали един - виждала съм го и аз, от квартала е - прекрасно огромно чисто черно куче, явно породисто, но какво точно...убийте ме, не знам! Та тръгнал юнака да провери какво има насреща, Иван веднага грабнал момата под мишница... Стопанката на расовия брюнет тръгнала да го успокоява "Не бойте се, господине, нищо няма да стане...", а той изръмжал "Какво нищо, не виждате ли, че е разгонена?!". Все едно че на челото на Линда й е написано! ;D За щастие стопанката се оказала разбран човек, а кучето й - добре възпитано, та си тръгнали по-живо, по-здраво...
А моята Линда - пълно "капо", как да не се отчаеш... Е, няма истински мъже, това е! ;D
Публикувано: 16 January 2008 - 09:58 PM
Честно казано - не. Има време да му мисля. Но да се позабавлявам с "първите й сърдечни трепети" точно сега му е времето! :yahoo:
За ветеринарния ни лекар мога да кажа само, че е млад, хубав ... и успя да ме надприказва! ;D Иван не ме пуска да хода сама с Линда при него! ;D
Разбрах, че е добър специалист, но се надявам да не се налага да ми го доказва на практика!
За ветеринарния ни лекар мога да кажа само, че е млад, хубав ... и успя да ме надприказва! ;D Иван не ме пуска да хода сама с Линда при него! ;D
Разбрах, че е добър специалист, но се надявам да не се налага да ми го доказва на практика!

Вход

Горе
Цитиране +

и без ушичкии :P :yahoo: (всъщност малко ни се виждат де ма караи)