ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 January 2008 - 09:29 PM
Нашийника не бива нито да е пристегнат, нито твърде хлабав.
;)
Както казва Буда : "Ако е струната е твърде разхлабена,
няма да можеш да изтръгнеш звук от нея, ако пък е пренатегната - ще се скъса.."
Златната среда дири..Или Златното Руно, или Златото на Макена, или Златната рибка, ихих! ;D :P :yahoo:
;)
Както казва Буда : "Ако е струната е твърде разхлабена,
няма да можеш да изтръгнеш звук от нея, ако пък е пренатегната - ще се скъса.."
Златната среда дири..Или Златното Руно, или Златото на Макена, или Златната рибка, ихих! ;D :P :yahoo:
Публикувано: 16 January 2008 - 09:49 PM
Точно!
Днес Иван я извежда сам и ми докладва за приключенията. Срещнали един - виждала съм го и аз, от квартала е - прекрасно огромно чисто черно куче, явно породисто, но какво точно...убийте ме, не знам! Та тръгнал юнака да провери какво има насреща, Иван веднага грабнал момата под мишница... Стопанката на расовия брюнет тръгнала да го успокоява "Не бойте се, господине, нищо няма да стане...", а той изръмжал "Какво нищо, не виждате ли, че е разгонена?!". Все едно че на челото на Линда й е написано! ;D За щастие стопанката се оказала разбран човек, а кучето й - добре възпитано, та си тръгнали по-живо, по-здраво...
А моята Линда - пълно "капо", как да не се отчаеш... Е, няма истински мъже, това е! ;D
Днес Иван я извежда сам и ми докладва за приключенията. Срещнали един - виждала съм го и аз, от квартала е - прекрасно огромно чисто черно куче, явно породисто, но какво точно...убийте ме, не знам! Та тръгнал юнака да провери какво има насреща, Иван веднага грабнал момата под мишница... Стопанката на расовия брюнет тръгнала да го успокоява "Не бойте се, господине, нищо няма да стане...", а той изръмжал "Какво нищо, не виждате ли, че е разгонена?!". Все едно че на челото на Линда й е написано! ;D За щастие стопанката се оказала разбран човек, а кучето й - добре възпитано, та си тръгнали по-живо, по-здраво...
А моята Линда - пълно "капо", как да не се отчаеш... Е, няма истински мъже, това е! ;D
Публикувано: 16 January 2008 - 09:58 PM
Честно казано - не. Има време да му мисля. Но да се позабавлявам с "първите й сърдечни трепети" точно сега му е времето! :yahoo:
За ветеринарния ни лекар мога да кажа само, че е млад, хубав ... и успя да ме надприказва! ;D Иван не ме пуска да хода сама с Линда при него! ;D
Разбрах, че е добър специалист, но се надявам да не се налага да ми го доказва на практика!
За ветеринарния ни лекар мога да кажа само, че е млад, хубав ... и успя да ме надприказва! ;D Иван не ме пуска да хода сама с Линда при него! ;D
Разбрах, че е добър специалист, но се надявам да не се налага да ми го доказва на практика!
Публикувано: 16 January 2008 - 10:54 PM
Дури снимките на Волфи са страшнии :yahoo: много са готини :P .Момичета да ви се похвалим ние с Айс се опитваме да правим номерца напр. прескачаме пейки и т.н. вашите сладури правят ли така?С тези 2ми приятели научихме пакостниците на номерца ,а вашите какви номерца правят?
Публикувано: 16 January 2008 - 11:45 PM
Ами Мони моя шпиц не прескача пейки и общо взето не съм го учила на никакви циркаджийски трикове.
Батко му е много красив като прескача пейки с команда "Хоп!".
Днеска на обед преди работа мънечкия за малко да ми прецака едни много красиви, новички бикини..
Каква е тая мания за моите дрехи, ей Богу не мога да вдена!
Даже ми мина през ума дали да не почна вече да му купувам за "играчки" човешки, дамски дрехи.. ;D
Шегичкаа!
"За ветеринарния ни лекар мога да кажа само, че е млад, хубав ... и успя да ме надприказва!
Иван не ме пуска да хода сама с Линда при него! "
Опаа римела другия път да го снимаш как преглежда Линда и да ни покажеш доктор Охболи, ихих! :P
Батко му е много красив като прескача пейки с команда "Хоп!".
Днеска на обед преди работа мънечкия за малко да ми прецака едни много красиви, новички бикини..
Каква е тая мания за моите дрехи, ей Богу не мога да вдена!
Даже ми мина през ума дали да не почна вече да му купувам за "играчки" човешки, дамски дрехи.. ;D
Шегичкаа!
"За ветеринарния ни лекар мога да кажа само, че е млад, хубав ... и успя да ме надприказва!
Иван не ме пуска да хода сама с Линда при него! "
Опаа римела другия път да го снимаш как преглежда Линда и да ни покажеш доктор Охболи, ихих! :P
Публикувано: 16 January 2008 - 11:54 PM
Спи ли Линда, моите "цепят мрака" хъркат яко ;D
Хааа!Е па моя е в Люксембург!
Айде на бас, че моя вет.лекар е по - пич от твояя!
Псст!Недей така с лошичко може наистина човечеца да е голЕм специалист и нехуманно готЕн какво толкова..! :P
Майтапя се римелааа! :Танц: :palqcho:
Хааа!Е па моя е в Люксембург!
Айде на бас, че моя вет.лекар е по - пич от твояя!
Псст!Недей така с лошичко може наистина човечеца да е голЕм специалист и нехуманно готЕн какво толкова..! :P
Майтапя се римелааа! :Танц: :palqcho:
Публикувано: 17 January 2008 - 12:03 AM
Цитат
Спи ли Линда, моите "цепят мрака" хъркат яко ;D
Ние сме влюбени и не спим! :'(
Преди малко Линда изпълзя мрачна от конурката си, дойде при мен и ме погледна тъжно, въздъхна и ... отиде при паничката си. Излапа залежалите от сутринта гранулки - "като няма друго поне да му " 'апнем!" ;D
Та се чудят после защо били дебели жените.... :yahoo:
Публикувано: 17 January 2008 - 12:11 AM
Как си представяш да нахълтаме утре с Линда в комплект с тоягата за разгонване на поклонниците й? ;) Някой може да си помисли че я носим с друга цел! ;D
"Конурката" е транспортната й кутия, тя си спи вътре и страшно си я харесва! Е, ако е послушна, ще й взема легло като на Волфи!
"Конурката" е транспортната й кутия, тя си спи вътре и страшно си я харесва! Е, ако е послушна, ще й взема легло като на Волфи!