Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#6601 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 20 January 2008 - 09:23 PM

:P :yahoo: Еехе как оцелих първият път аа? :yahoo: :->)
User's Signature

Качена снимка

#6602 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 10:29 PM

Здравейте
Най- накрая и аз да мога да се включа. Компа нещо се повреди и трябваше да се преинсталира и се надявам вече всичко да е ок. Страхотно се забавлявам със снимките, които сте пуснали. Всички са такива сладурковци, ей да ги нагушкате от мен.
При нас няма нищо интересно. РАзхождаме се, играем  и така. Арес си е все същото кълбо от енергия и емоция. Вчера едни приятел каза, че животните приличат на стопаните си и аз малко се стреснах ;D
Желая лека вечер на всички ви
Целувки от мен и Арес
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#6603 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 10:37 PM

Не е така.Кучето приема характера на стопанина си ,а стопанина заприличва на кучето си. :yahoo:
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#6604 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 10:40 PM

;D ^_^

Цитат

Не е така.Кучето приема характера на стопанина си ,а стопанина заприличва на кучето си. :yahoo:

;D ^_^ и на мен моята майка ми каза, че си приличаме с Нерката  :rolleyes: :huh:
...а примерно, ако човек има няколко кучета, различни породи, на кое от тях ще прилича  :podigravka: или на всяко едно, но в различен етап от живота ;)

#6605 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2008 - 11:16 PM

Да ви представя развъдник "Trinian German Spitz"
И техния Ch. Trinian Cosmic Danca - Jaxon - Whelped 28/3/01 - 14"
"White with cream markings, Jaxon is a very light moving dog. 
He was
titled in June, 02 at 14 months of age, and is a multi Best of Breed
achiever. 
Achieved Baby Puppy and Minor Puppy in Group, Jaxon was retired
from the show ring in 2003."

#6606 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 11:43 PM

Здравейте г-н Димитров
Според мен е хубаво, че процеса се развива и в двете посоки.

Приятна вечер
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#6607 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2008 - 10:04 PM

Здравейте, шпиц-компания! Поздрави от мен и Линда! :P
Днес моята хубавелка успя да си прегризе повода насред улицата! :o
Честно казано - омекнаха ми краката, като си представих как я гоня през три квартала, по улици с коли, автобуси... :rolleyes: Смешното беше, че тя въобще не хукна нанякъде, а си стоеше на мястото, въртеше опашка и ми се хилеше! Вързах скъсания повод, довлякох си я в къщи и се турих в мисли... Май лудетината не е искала да бяга, просто се беше оплела в повода и се освободила сама, защото аз бях заета с друго и не й обърнах внимание. Ако е така... Иначе не знам - на верига ли да я водя?
На някого случвало се е такова нещо?! :(

#6608 Потребителят е офлайн   marians6996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2008 - 10:15 PM

Здравейте на всички! :blink:
Римела,не мога да повярвам-пак беличките на Линда?Ама наистина ли го прегриза или какво?Май не ти се полага да се залисваш,когато си с нея..Незнам..кой кого вързва...?  ;)

#6609 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2008 - 10:25 PM

Изгриза си го, докато се бях залисала - тихо, кротко...  :( И като  ми лъсна с тая шпиц-усмивка ...засърбяха ме ръцете :angry:
Много ми и интересно как се отнася тая хитрушана към повода - не го харесва, разбира се, дъвче го демонстративно в знак на протест, че и го слагам, но никога, ама съвсем НИКОГА, не се противи активно, когато я вързвам. Намерила е начин за "тиха война" - прави се, че все едно не съществува, тича си, все едно че го няма, а днес ми демонстрира, че не е проблем и наистина да го няма!
Ха сега де!

#6610 Потребителят е офлайн   marians6996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2008 - 10:46 PM

Незнам,Римела..Дано Дури да измисли нещо...война на тихия фронт..не е моята специалност..Пожелаваме ви лека и красива нощ и много целувки за Линда и за теб от нас с Чарлита! :wub:
Утрото е по-мъдро...да го дочакаме с усмивки! :blink:

#6611 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2008 - 10:52 PM

М-м-да, ще измисля нещо! Нали съм зодия "Дева" - девиз "аз мисля!". Т.е. седя и мисля, а то май излиза, че само седя! ;D Но нищо, утрото е по-мъдро от вечерта!
Лека нощ!

#6612 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 12:36 PM

Римела, имах и аз подобна история... по време на едно от честите ни пътувания между София и Варна, спирам за пиш-пауза на магистралата. Нера беше много малка, на 5-6 мес. някъде, и тогава я водех с нагръдник. Уплашена от шума на бясно преминаващите, фучащи коли се измъкна от нагръдника, като червейче, и се засили към магистралата(ние сме спрели до сами-нея)  :o :huh: за секунди, няма да ти кажа какви гледки ми минаха през очите :rolleyes: хванах я на сантиметри от пътя за... опашката ;D и марш в колата :gnqv: :gnqv: :gnqv:
...та такаааааа, малко са ни изпълненията, но ги помним  B)

...Пак на едно от тези пътувания (много бели ми правеше в колата, на градски кенеф и приличаше, май), на излизане от София, се качи до задното стъкло (че долу няма да я видят) :huh: и се надупи и се из...ка м/у двете тонколони  :huh: :o :-
:gnqv: интересна гледка е било за преминаващите покрай нас коли  ^_^

#6613 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 January 2008 - 03:32 PM

Цитат

Римела, имах и аз подобна история... по време на едно от честите ни пътувания между София и Варна, спирам за пиш-пауза на магистралата. Нера беше много малка, на 5-6 мес. някъде, и тогава я водех с нагръдник. Уплашена от шума на бясно преминаващите, фучащи коли се измъкна от нагръдника, като червейче, и се засили към магистралата(ние сме спрели до сами-нея)  :o :huh: за секунди, няма да ти кажа какви гледки ми минаха през очите :rolleyes: хванах я на сантиметри от пътя за... опашката ;D и марш в колата :gnqv: :gnqv: :gnqv:
...та такаааааа, малко са ни изпълненията, но ги помним  B)

...Пак на едно от тези пътувания (много бели ми правеше в колата, на градски кенеф и приличаше, май), на излизане от София, се качи до задното стъкло (че долу няма да я видят) :huh: и се надупи и се из...ка м/у двете тонколони  :huh: :o :-
:gnqv: интересна гледка е било за преминаващите покрай нас коли  ^_^
sophiepp ,искрено ме рзасмя с вашите шпичешки премеждия ;D
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#6614 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2008 - 05:03 PM

Страхотна история, sophiepp! ;D ;D Представям си картинката...  :P
Моята хубостница още не се е сетила, сигурно защото нямаме отзад тонколони!  :yahoo:
Иначе ми е правила бели в колата, когато беше по-малка, но в интерес на справедливостта - когато я хванеше "морската болест". Започваше едно цапотене - ужас! И как няма да я хване, като не се спира на едно място - скача по прозорците и лае по колите, накрая повръща и ...всичко останало. :'(
Ходихме есента до Пещера и тя успя така да омърля задната седалка, че и себе си, че се видяхме в чудо и решихме да спрем на една рекичка. Иван запретна ръкави да я мие - накара я да влезе във водата, а там се оказа тиня, та освен другото се и изкаля до ушите, той тръгна да я вади оттам, оплеска се и той...;D Прибрахме се като  :prase:
Та така - пътешествие с куче! Е, сега май вече не ги прави тези работи, а съм й сложила и един от нейните кокали на задната седалка, та чат-пат се заиграва с него и мирясва! :blink:

#6615 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 05:55 PM

Здравейте !!!
Римелка и на мен Арес ми е правил родобни изцепки. Разказвахти за нагръдника с който го купихме и след това му купих чисто нов и искам да ти кажа, че на 3 ия ден вече безе прегризан при коремчето. И поради този повод в момента е с нашийник удошвач. Както казваш ти верига, но не е някоя груба, точно като за него, а и с нея се държи на улицата доста възпитано. Така, че и това е решение на проблема. Сега се сещам, че му бяхме купили нашийник от прат. Уж много здрав, уж алпинистите използали същата материя за тяхните си неща при катерене. Да само, че шпица преодолява всякакви препятствия. За една седмица му видя сметката. За това удушвачът е много добър и ние сме доволни ;D ;D ;D ;D
Цунки на Линдичка
User's Signature

Качена снимка

#6616 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 06:47 PM

Прочетох какви премеждия сте имали. ;D С Ричи такива истории със скъсани каишки не сме имали,макар  че когато види че ще излизаме на разходка грабва каишката и започва из целия апартамент да я върти,да я ръмжи,да я ръфа. ;D После пък не мога да го вържа започва да ме хапи и ръмжи и трябва да викна силно "Ричи!" за да спре.Това със сигурност е в знак на протест защото от 2 седмици не съм го пускала да тича,защото в квартала има разгонени кучки и като го пусна той бяга и когато си поиска се връща. :-  :huh: Ако го пусна във входа без да държа каишката той я захапва и тръгва надолу към външната врата и ме чака да му отворя.Добре че сме на първия етаж иначе със  своето ръмжащо слизане надолу по стълбите ще събуди целия блок. ;D А няколко пъти хитрушата ми се измъква от нашийника.Аз не го стягам и съвсем лесно е открил начин да бяга.За моя ОГРОМНА радост само няколко пъти ми се е случавлода се извади и за моя отново ОГРОМНА радост само 2 пъти се усети на време и тръгна да бяга.Иначе друг път докато се усети аз съм го хванала.
В Плевен снега се топи и е много мокро и кално.А днес мен ме хвана грипа и съм... :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#6617 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 07:43 PM

Хей айде де.Не крийте кученцата си.Покажете някоя снимка.А после и аз ще ви черпя снимчици.Ай засега една от мен за сега.
Я да видим кой може да познае какво е захапал Ричи. ;D
User's Signature

Качена снимка

#6618 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2008 - 10:53 PM

Каквото и да държи в устата- извади го оттам, преди да го е изял! ;D
Откакто Линда десет дни ми се влачи подрискана на мен това ми стана мания - да проверявам какво джвака тая моята...  Тя даже знае командата "отвори уста" - отваря я широко, за да покаже, че няма нищо там!  ;D Разбира се, прави го само когато е несправедливо обвинена. Иначе хитрушаната разбра, че я хващам на местопрестъплението, когато дъвче и сега се научи - спира, когато я заподозра, гледа невинно и чака да отклоня поглед, после си продължава! :P
Та освен верига май ще ми трябва и намордник! Но понеже все пак е момиченце - ще търся нещо по-елегантно. Например верижка с брънки във формата на сърца, намордниче в моден цвят, нещо хем стилно, хем по-младежко... :yahoo:

#6619 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 09:39 AM

Това което държи в уста е молива на майка ми за очи. ;D Само му казах "Пусни!" с висок тон и той веднага го пусна.
User's Signature

Качена снимка

#6620 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 January 2008 - 10:24 AM

Браво на Ричи!  :palec:

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 329