ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 20 January 2008 - 10:29 PM
Най- накрая и аз да мога да се включа. Компа нещо се повреди и трябваше да се преинсталира и се надявам вече всичко да е ок. Страхотно се забавлявам със снимките, които сте пуснали. Всички са такива сладурковци, ей да ги нагушкате от мен.
При нас няма нищо интересно. РАзхождаме се, играем и така. Арес си е все същото кълбо от енергия и емоция. Вчера едни приятел каза, че животните приличат на стопаните си и аз малко се стреснах ;D
Желая лека вечер на всички ви
Целувки от мен и Арес
Публикувано: 20 January 2008 - 10:40 PM
Цитат
;D ^_^ и на мен моята майка ми каза, че си приличаме с Нерката :rolleyes: :huh:
...а примерно, ако човек има няколко кучета, различни породи, на кое от тях ще прилича :podigravka: или на всяко едно, но в различен етап от живота ;)
Публикувано: 20 January 2008 - 11:16 PM
И техния Ch. Trinian Cosmic Danca - Jaxon - Whelped 28/3/01 - 14"
"White with cream markings, Jaxon is a very light moving dog.
He was
titled in June, 02 at 14 months of age, and is a multi Best of Breed
achiever.
Achieved Baby Puppy and Minor Puppy in Group, Jaxon was retired
from the show ring in 2003."
Публикувано: 21 January 2008 - 10:04 PM
Днес моята хубавелка успя да си прегризе повода насред улицата! :o
Честно казано - омекнаха ми краката, като си представих как я гоня през три квартала, по улици с коли, автобуси... :rolleyes: Смешното беше, че тя въобще не хукна нанякъде, а си стоеше на мястото, въртеше опашка и ми се хилеше! Вързах скъсания повод, довлякох си я в къщи и се турих в мисли... Май лудетината не е искала да бяга, просто се беше оплела в повода и се освободила сама, защото аз бях заета с друго и не й обърнах внимание. Ако е така... Иначе не знам - на верига ли да я водя?
На някого случвало се е такова нещо?! :(
Публикувано: 21 January 2008 - 10:25 PM
Много ми и интересно как се отнася тая хитрушана към повода - не го харесва, разбира се, дъвче го демонстративно в знак на протест, че и го слагам, но никога, ама съвсем НИКОГА, не се противи активно, когато я вързвам. Намерила е начин за "тиха война" - прави се, че все едно не съществува, тича си, все едно че го няма, а днес ми демонстрира, че не е проблем и наистина да го няма!
Ха сега де!
Публикувано: 22 January 2008 - 12:36 PM
...та такаааааа, малко са ни изпълненията, но ги помним B)
...Пак на едно от тези пътувания (много бели ми правеше в колата, на градски кенеф и приличаше, май), на излизане от София, се качи до задното стъкло (че долу няма да я видят) :huh: и се надупи и се из...ка м/у двете тонколони :huh: :o :-
:gnqv: интересна гледка е било за преминаващите покрай нас коли ^_^
Публикувано: 22 January 2008 - 03:32 PM
Цитат
...та такаааааа, малко са ни изпълненията, но ги помним B)
...Пак на едно от тези пътувания (много бели ми правеше в колата, на градски кенеф и приличаше, май), на излизане от София, се качи до задното стъкло (че долу няма да я видят) :huh: и се надупи и се из...ка м/у двете тонколони :huh: :o :-
:gnqv: интересна гледка е било за преминаващите покрай нас коли ^_^
Публикувано: 22 January 2008 - 05:03 PM
Моята хубостница още не се е сетила, сигурно защото нямаме отзад тонколони! :yahoo:
Иначе ми е правила бели в колата, когато беше по-малка, но в интерес на справедливостта - когато я хванеше "морската болест". Започваше едно цапотене - ужас! И как няма да я хване, като не се спира на едно място - скача по прозорците и лае по колите, накрая повръща и ...всичко останало. :'(
Ходихме есента до Пещера и тя успя така да омърля задната седалка, че и себе си, че се видяхме в чудо и решихме да спрем на една рекичка. Иван запретна ръкави да я мие - накара я да влезе във водата, а там се оказа тиня, та освен другото се и изкаля до ушите, той тръгна да я вади оттам, оплеска се и той...;D Прибрахме се като :prase:
Та така - пътешествие с куче! Е, сега май вече не ги прави тези работи, а съм й сложила и един от нейните кокали на задната седалка, та чат-пат се заиграва с него и мирясва! :blink:
Публикувано: 22 January 2008 - 05:55 PM
Римелка и на мен Арес ми е правил родобни изцепки. Разказвахти за нагръдника с който го купихме и след това му купих чисто нов и искам да ти кажа, че на 3 ия ден вече безе прегризан при коремчето. И поради този повод в момента е с нашийник удошвач. Както казваш ти верига, но не е някоя груба, точно като за него, а и с нея се държи на улицата доста възпитано. Така, че и това е решение на проблема. Сега се сещам, че му бяхме купили нашийник от прат. Уж много здрав, уж алпинистите използали същата материя за тяхните си неща при катерене. Да само, че шпица преодолява всякакви препятствия. За една седмица му видя сметката. За това удушвачът е много добър и ние сме доволни ;D ;D ;D ;D
Цунки на Линдичка
Публикувано: 22 January 2008 - 06:47 PM
В Плевен снега се топи и е много мокро и кално.А днес мен ме хвана грипа и съм... :rolleyes:
Публикувано: 22 January 2008 - 10:53 PM
Откакто Линда десет дни ми се влачи подрискана на мен това ми стана мания - да проверявам какво джвака тая моята... Тя даже знае командата "отвори уста" - отваря я широко, за да покаже, че няма нищо там! ;D Разбира се, прави го само когато е несправедливо обвинена. Иначе хитрушаната разбра, че я хващам на местопрестъплението, когато дъвче и сега се научи - спира, когато я заподозра, гледа невинно и чака да отклоня поглед, после си продължава! :P
Та освен верига май ще ми трябва и намордник! Но понеже все пак е момиченце - ще търся нещо по-елегантно. Например верижка с брънки във формата на сърца, намордниче в моден цвят, нещо хем стилно, хем по-младежко... :yahoo: