ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 23 January 2008 - 08:24 PM
Надявам се, че сте добре, а и те също в тази киша на вън.
При нас няма нищо интересно, само това, че тази вечер успях да събера Арес с неговите приятели от куч- компанията и той беше невероятно щастлив. Сега лежи до мен и дъвче един кокал от кожа. При нас това не се случва много често, така че ми е доволно в момента.
Браво на Линда за зъбките. Толкова е хубаво че няма да се налага да ходите при ветеринар. Пожелавам ви и занапред да сте така.
Дуричка, нищо не казваш за г-н Волфиньо - сладура?!
Приятна вечер на всички
Поздрави от мен и Арес
Публикувано: 23 January 2008 - 09:26 PM
Ще си позволя само да те посъветвам да внимаваш винаги, когато детето и кучето са заедно и ако може да научиш детето да се пази от лапките му.
Немските шпицове изглежда имат тази склонност да скачат напред, застанали на два крака и с предните лапки да прегръщат за лицето човека пред себе си.
Когато човек е приклекнал трябва да е внимателен с тях..
Животни са, кучета и когато ни издерат по лицето "вината" е на непазещия се..уви..
Сега се сещам, когато видях Линдичка, като се отпусна и заувива около мен като лиана, в един момент скочи напред, и сложи предните си лапички на очите ми.
После питах римела дали не ми е размазала грима..
И като се видях след това у нас.. ;D :rolleyes:
Вината е моя, не се пазех.
..
Иве здрасти, ми какво да кажа за Волф?
Добре е кучето, да чукам на дърво, наскоро стана на 20 месеца..
И така.
Поздрави: дури :blink:
Публикувано: 23 January 2008 - 10:00 PM
Да се почерпим за негово здраве, за моя сметка, но де е време все е пред нас. ;)
Да сме живи и здрави - това е най - важното. :wub:
Иве твоя приятел ми обеща да направи видео с Арес да го видя какъв е "нескончаем" щурак - да те подсетя.. :P
Публикувано: 23 January 2008 - 10:05 PM
Публикувано: 23 January 2008 - 10:33 PM
Аз си мислех същото по междудругото за Аресовия ден, защото специално ти знаеш какво е той за мен и ми се ще да го отпразнуваме както си му е редът. Но до 14 февруари има време.
Много се радвам за теб БУБАСТ и факта, че сте решили да запазите кучето. Не съм споделяла с всички какво е кучето ми за мен, но искам да те уверя, че си взела правилното решение. А като успокоение да ти кажа, че с ноктите си като иглички Арес доста често ни дере, въпреки че сме големи и можем да се пазим.
Поздравявам те отново за решението ти ;)
Приятна вечер на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 23 January 2008 - 10:46 PM
Публикувано: 24 January 2008 - 08:38 PM
Как я карате с sweety Линди?
Жалко, че му е рода иначе щях да се удумам да си я вземем за снахичка някой ден.
Много е "породна" ;D
Освен..да почна да те навивам да показваш тази красота на изложби в България..
Ще ли да ме огрее или да не кОпам в тая "нивка" :P :wub:
rimela изкушавам се да те питам разни "дивотии" ако ми позволиш..
Публикувано: 24 January 2008 - 08:45 PM
Ами то ние май вече достатъчно се прочухме... ;D А казват, че не е добре една кариера да започва със скандал - скандалчетата са за залеза й, когато трябва да се подгрява интереса на публиката! (Оскар Уайлд) :yahoo:
Как е бате Волфи?
ПП Питай, каквото искаш!
Публикувано: 24 January 2008 - 08:48 PM
Мадона пък била казала, че няма значение какво ще се говори за теб - ВАЖНОТО Е да се говори. ;D
Бате Волфи е добре, да чукна на дърво, бате Алекс също.
rimela ще ми позволиш ли да направим заедно малко статистика за мис Линди?
Ок- на колко месеца е в момента госпожицата, колко е висока в холка и колко кг. тежи?
Изненадах ли те с въпроса?
Ако е така ще се радвам да науча отговора, когато ..си готова. :P
Публикувано: 24 January 2008 - 08:59 PM
Ще я измеря и претегля утре, и на мен ми е интересно.
Публикувано: 24 January 2008 - 09:03 PM
Мителшпиц - манияка в мен все се обажда!Тюх.. :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Какво да направя като темата е за породата, а на мен си ми е интересно.. :palqcho: :kuchence:
И още един въпрос: да си й подстригвала връхчетата на ушичките(козината, разбира се)или си е натурално така, ихих? :P
Публикувано: 24 January 2008 - 09:08 PM
Освен всичко, което ми харесва в Линди съм очарована от острите й spitz ушенца, цункай я моля те от мен по връхчетата им, ихихи!
Публикувано: 24 January 2008 - 09:12 PM
Публикувано: 24 January 2008 - 09:19 PM
О, да незабравим миг е когато човек си гушне така мечтаното кученце..
В този миг се сбъдва една мечта.
А аз наистина силно мечтаех за дружинка на голямото ми куче да взема мителшпиц.
Никаква друга порода..Само и единствено немски среден шпиц.

Вход

Горе
Цитиране +