ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 January 2008 - 10:03 PM
Искам да ви кажа,че на живо Линда е още по-хубава!Да идвате редовно на разходка ,много е полезно! ;D
Публикувано: 26 January 2008 - 11:51 PM
Е, показахме се! :yahoo: Благодарение на фотографа Дури, която плюс всичко друго храбро изтърпя и Линдините подскоци и облизвания! :D
Радваме се да го чуем! А разходката ни хареса много, както и цялата ви весела и дружелюбна кучешка компания! :blink: До нови срещи! :wub:
Цитат
Искам да ви кажа,че на живо Линда е още по-хубава!Да идвате редовно на разходка ,много е полезно! ;D
Радваме се да го чуем! А разходката ни хареса много, както и цялата ви весела и дружелюбна кучешка компания! :blink: До нови срещи! :wub:
Публикувано: 27 January 2008 - 09:49 AM
Оххх как искаме и ние такава кучешка разходка. :( Много е гадно че в Плевен няма такива места където спокойно да пуснеш кучето си да тича заедно с другите.Единственото място е парк "Кайлъка" където ходихме вчера.За съжаление единствените кучета бяха-една боксерка,една голяма мъжка немска овчарка коята не беше никак добра с Ричи и стопанинът беше принуден да "обеси" кучето за да не стане фал и да изгубя моя приятел.Имаше една малко българско овчарско кученце но с него както и с боксерката сао се подушиха.Имаше още две улични кучета което еднато беше много красиво даже с майка ми искахме да си го вземем защото беше много добричко макар и едро.Дори го беше старх от малкия Ричи.Той като тръгне да го душка онова се спира и не мърда.Горкичкото.А другото улично куче беше едро и само лаеше на като го подгониш то бяга.Може би защото лапичката му беше счупена. :o Сега ще пусна още няколко снимчици.
1 снимка-вълк в гората.
2 снимка-куче в снега
3 снимка-малко размазана но красива снимка
4 снимка-дупенце ;D
1 снимка-вълк в гората.
2 снимка-куче в снега
3 снимка-малко размазана но красива снимка
4 снимка-дупенце ;D
Публикувано: 27 January 2008 - 04:23 PM
Здравейте момичетаа! :yahoo: Много сте изписали и снимките са великолепни Линдичка наистина е много красива,а на живооо сигурно както казва iveta2 е много по хубавааа :wub: Ние със Айс си направихме една гоолямаа разходка в планината (както казва haski) Ние със Айс вече се учим да ходиме с каишка за врата. :P :yahoo: Аз си помислих,че ще му е неудобна и,че ще се дърпа,но той ведната започна да се разхожда като че винаги е бил с такава кайшка ;D Ето и какво представлява (само,че е светло синички с ччервени кръгчета ;) ) http://www.avifauna....02553382202.jpg
Цитат
1 снимка-вълк в гората.
Публикувано: 27 January 2008 - 07:30 PM
Ами да надявам се да не се скъса на втрият ден или да се развали закопчалката(или там както се казва)избрах тази марка,защото казват,че е най-добра. ;) :yahoo: А вие Дури с какъв нашийник сте?Аз мислех да взема същият като този,но на това защипващото ( ;D )да има такова копче,което да не му позволява да се откопчава,ноо нямашее.Еее може би по натам ;) Поздравчета и целувки за сладурите ви :wub: :wub:
Публикувано: 27 January 2008 - 08:02 PM
"МНОоооГо родословни могат да му завидят "
По - голяма дивотия не бях чела, от пръдните на един шпиц миналата година до сега това държи приза за безумен лаф! :->)
Нима на някой изобщо му хрумва, че едно куче може да ЗАВИЖДА на друго куче за външен вид, ихиих!
Лудост някаква..Нонсенс.
А и в тази тема не вярвам да има нормален стопанин на куче да ЗАВИЖДА за кучето на другиго.
Отказвам да повярвам, че е възможно. :huh:
Лично на мен всички кучета в темата ми харесват.
Уви, само с малцина съм имала късмета и щастието да се видя на живо.
Но пък им се радвам чрез красивите фотографии, които сърдечните им любезни, незлобиви стопани ни показват тук, в любимата ни тема. :wub: :Танц:
Имам едно предложение към всички, които са в гр.София и имат желание, време -хайде другата събота или неделя да си организираме шпиц - среща в парк"Заимов".
Ще се радвам ако към нашата скромна, бяла дружинка се присъединят цветни братчета и сестрици. :drugarche: :kuchence:
По - голяма дивотия не бях чела, от пръдните на един шпиц миналата година до сега това държи приза за безумен лаф! :->)
Нима на някой изобщо му хрумва, че едно куче може да ЗАВИЖДА на друго куче за външен вид, ихиих!
Лудост някаква..Нонсенс.
А и в тази тема не вярвам да има нормален стопанин на куче да ЗАВИЖДА за кучето на другиго.
Лично на мен всички кучета в темата ми харесват.
Уви, само с малцина съм имала късмета и щастието да се видя на живо.
Но пък им се радвам чрез красивите фотографии, които сърдечните им любезни, незлобиви стопани ни показват тук, в любимата ни тема. :wub: :Танц:
Имам едно предложение към всички, които са в гр.София и имат желание, време -хайде другата събота или неделя да си организираме шпиц - среща в парк"Заимов".
Ще се радвам ако към нашата скромна, бяла дружинка се присъединят цветни братчета и сестрици. :drugarche: :kuchence:
Публикувано: 27 January 2008 - 08:11 PM
Цитат
...Нима на някой изобщо му хрумва, че едно куче може да ЗАВИЖДА на друго куче за външен вид, ихиих!
Лудост някаква..Нонсенс.
Лудост някаква..Нонсенс.
Излишно мооого задълбаваш ми се струва ;D B) Надявам се, не се чувстваш лично засегната :-

Вход

Горе
Цитиране +