ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 January 2008 - 07:17 PM
Здравейте и от нас с Линда! Впрочем аз ви поздравявам и от нейно име, защото тя хърка непробудно - къде е виждала толкова игра и толкова приятели! ;D А аз се боря с компютъра, нещо ми се препълни диска... На разходката беше много весело и има хубави снимки с моето апаратче, а фотограф беше Дури! :->) Ще видите най-добрите! :wub:
Публикувано: 26 January 2008 - 09:28 PM
Момичета очевадно сайта има проблем при качването на снимки
( а тази вечер дори разглеждането из форумите става много бавно)
затова ви моля, когато качвате снимки заредете се с Т Ъ Р П Е Н И Е и не натискайте по няколко пъти върху публикуващия се ваш постинг.
Така се получава "дублиране" на едни й същи съобщения, снимки..;)
Къде зачезна rimela да не е отмъркала с Линди, а ние тук си чакааме снимки.. ;D
( а тази вечер дори разглеждането из форумите става много бавно)
затова ви моля, когато качвате снимки заредете се с Т Ъ Р П Е Н И Е и не натискайте по няколко пъти върху публикуващия се ваш постинг.
Така се получава "дублиране" на едни й същи съобщения, снимки..;)
Къде зачезна rimela да не е отмъркала с Линди, а ние тук си чакааме снимки.. ;D
Публикувано: 26 January 2008 - 09:33 PM
Ето ни!
Хе, днес е ден на снимките! :yahoo: Включваме се и ние със снимки от разходката ни в парка - с Дури, Линда и цяла кучешка компания! Д!
Това е новия приятел на Линда, а стопанката му и Дури в ролята на "хендлерки"! Само че не те водеха кученцата, а те тях - в играта си! :P

Какво можем за един зрънчо!

Какво има там?

Голямото подушване! ;D
Хе, днес е ден на снимките! :yahoo: Включваме се и ние със снимки от разходката ни в парка - с Дури, Линда и цяла кучешка компания! Д!
Това е новия приятел на Линда, а стопанката му и Дури в ролята на "хендлерки"! Само че не те водеха кученцата, а те тях - в играта си! :P

Какво можем за един зрънчо!

Какво има там?

Голямото подушване! ;D

Публикувано: 26 January 2008 - 09:38 PM
Ups!rimela my dear моля те махни тази безумна снимка с мен, ихих! ;D
И ще ти обясня защо: ми погледни на нея изглежда, че все едно беся кучетата!"Спъната" някаква снимка!Ок!Както решиш, снимките са при теб - ти "колиш и бесиш".
:P
В случай, че не я махнеш да поясня..Ами понеже римела се притесняваше да пусне Линда от повода, когато дойдоха голдито и стопанката му трябваше някой да тича в кръг водейки на повод - ролка шпиц - светкавица!
За късмет стопанката на голдито съдействаше адекватно и скорострелно през цялото време, когато тънката връв на ролко - повода се оплетеше нейде и веднагически разплитахме плетеницата.
Имаше един дълъг момент, в който и двете с нея тичахме в кръг.. ;D
Жалко, че нямаме снимка от тоя смешен миг!
"На къде се въртят момичетата..?" :palqcho:
И ще ти обясня защо: ми погледни на нея изглежда, че все едно беся кучетата!"Спъната" някаква снимка!Ок!Както решиш, снимките са при теб - ти "колиш и бесиш".
:P
В случай, че не я махнеш да поясня..Ами понеже римела се притесняваше да пусне Линда от повода, когато дойдоха голдито и стопанката му трябваше някой да тича в кръг водейки на повод - ролка шпиц - светкавица!
За късмет стопанката на голдито съдействаше адекватно и скорострелно през цялото време, когато тънката връв на ролко - повода се оплетеше нейде и веднагически разплитахме плетеницата.
Имаше един дълъг момент, в който и двете с нея тичахме в кръг.. ;D
Жалко, че нямаме снимка от тоя смешен миг!
"На къде се въртят момичетата..?" :palqcho:
Публикувано: 26 January 2008 - 10:03 PM
Искам да ви кажа,че на живо Линда е още по-хубава!Да идвате редовно на разходка ,много е полезно! ;D
Публикувано: 26 January 2008 - 11:51 PM
Е, показахме се! :yahoo: Благодарение на фотографа Дури, която плюс всичко друго храбро изтърпя и Линдините подскоци и облизвания! :D
Радваме се да го чуем! А разходката ни хареса много, както и цялата ви весела и дружелюбна кучешка компания! :blink: До нови срещи! :wub:
Цитат
Искам да ви кажа,че на живо Линда е още по-хубава!Да идвате редовно на разходка ,много е полезно! ;D
Радваме се да го чуем! А разходката ни хареса много, както и цялата ви весела и дружелюбна кучешка компания! :blink: До нови срещи! :wub:
Публикувано: 27 January 2008 - 09:49 AM
Оххх как искаме и ние такава кучешка разходка. :( Много е гадно че в Плевен няма такива места където спокойно да пуснеш кучето си да тича заедно с другите.Единственото място е парк "Кайлъка" където ходихме вчера.За съжаление единствените кучета бяха-една боксерка,една голяма мъжка немска овчарка коята не беше никак добра с Ричи и стопанинът беше принуден да "обеси" кучето за да не стане фал и да изгубя моя приятел.Имаше една малко българско овчарско кученце но с него както и с боксерката сао се подушиха.Имаше още две улични кучета което еднато беше много красиво даже с майка ми искахме да си го вземем защото беше много добричко макар и едро.Дори го беше старх от малкия Ричи.Той като тръгне да го душка онова се спира и не мърда.Горкичкото.А другото улично куче беше едро и само лаеше на като го подгониш то бяга.Може би защото лапичката му беше счупена. :o Сега ще пусна още няколко снимчици.
1 снимка-вълк в гората.
2 снимка-куче в снега
3 снимка-малко размазана но красива снимка
4 снимка-дупенце ;D
1 снимка-вълк в гората.
2 снимка-куче в снега
3 снимка-малко размазана но красива снимка
4 снимка-дупенце ;D
Публикувано: 27 January 2008 - 04:23 PM
Здравейте момичетаа! :yahoo: Много сте изписали и снимките са великолепни Линдичка наистина е много красива,а на живооо сигурно както казва iveta2 е много по хубавааа :wub: Ние със Айс си направихме една гоолямаа разходка в планината (както казва haski) Ние със Айс вече се учим да ходиме с каишка за врата. :P :yahoo: Аз си помислих,че ще му е неудобна и,че ще се дърпа,но той ведната започна да се разхожда като че винаги е бил с такава кайшка ;D Ето и какво представлява (само,че е светло синички с ччервени кръгчета ;) ) http://www.avifauna....02553382202.jpg
Цитат
1 снимка-вълк в гората.