ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 January 2008 - 08:50 PM
Цитат
Мони, не сте "двамката", а сте "тримката" - с мечето, дето само то не се усмихва! :blink:
А отдолу чета, че Айс скоро прави годинка! Ще има ли кучешка торта? :->)
Здрасти, Иве! Помисли дали няма да можеш да дойдете другия уикенд - ще бъде много весело! Ако и Мони успее да дойде - ще има истинска шпиц-окупация на парк "Оборище" :blink:! ;D
винаги искаме снимки! :wub:
Публикувано: 27 January 2008 - 08:55 PM
Цитат
Цитат
Уважаема г-жо Буреш, нека не забравяме, че Вие бяхте тази, която първа започна (като на дебил) да ми обяснява "смисъла на развъждането" bl) Не е необходимо да ме давате за пример - но благодаря, че не сте ни забравили b) Не смятам за необходимо да Ви убеждавам в каквото и да било... а чувствата, с който Вие пишете за Вашето куче, с нищо не се различават от тези на останалите собственици на домашни любимци w) Аз например харесвам Вашия красавец (и то не със задни мисли). И за това намирам иронията ви см за неуместна. С уважение към Вас b)
Надявам се да не Ви дразня И с това, че ми е интересно все пак да чета тук? ouu
Хммм, това е едно от малкото останали неща назад, благодарение на това, че е цитат... другите си изтрила?! Нооооо се радвам МНОГО, ако наистина си си променила мнението относно неродословните и шпицоидите :palec:
Изпратете снимки от разходката, ще ни зарадвате много ;)
Публикувано: 27 January 2008 - 09:00 PM
Не е нужно да говорим по учебник и гневим напразно....поздрави :wub:
Публикувано: 27 January 2008 - 09:04 PM
1-как спим понякога/правена е с телефон и не е хубава/
2-как спим понякога/правена е с телефон и не е хубава/
3-черно-бяла снимка
4-преди да тръгна за училище Ричи ляга до чантата и тъжи :'( /правена е с телефон и не е хубава/
Публикувано: 27 January 2008 - 09:08 PM
Цитат
Цитат
Мони, не сте "двамката", а сте "тримката" - с мечето, дето само то не се усмихва! :blink:
Публикувано: 27 January 2008 - 09:09 PM
Цитат
Мони, някъде в темите тук бях гледала чудна торта, домашна изработка, ако я намеря ще ти дам линк - аз не успях за 1-вия, но за 2-рия РД ще се постарая ;D
Цитат
1-как спим понякога/правена е с телефон и не е хубава/
2-как спим понякога/правена е с телефон и не е хубава/
3-черно-бяла снимка
4-преди да тръгна за училище Ричи ляга до чантата и тъжи :'( /правена е с телефон и не е хубава/
Ричито е голям сладур :wub: и май си пада артист малко, а?
Публикувано: 27 January 2008 - 09:10 PM
Благодаря ти много за поканата, но ще пътувам за провинцията в събота, но обещавам, че при следващата среща ще се включим задължително :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 27 January 2008 - 09:11 PM
Цитат
Дури,надявам се че с това-Та човека с Ричи също като стопанина на Кора -ме обяви за расистка,за фашистка ..Абе Хитлер!... нямате впредвид мен. :-
Публикувано: 27 January 2008 - 09:16 PM
За мен от значение е когато става дума за качествата на малкото ми куче, от значение е САМО мнението на киноложките съдии.
Лично аз не смесвам, не очовечавам кучетата и разделям отделните теми:киноложки изложби, срещи с шпицове, заплождане.
Да се твърди, че видиш ли някой шпиц ще завиди на друг за това, че някаква жена си е написала мнението за него това са тотални безсмислици.
Реакция има и ВИНАГИ ще има защото е неуместно да се подмятат жлъчни "коментари" зле маскирани под формата на "комплимент".
Тук го няма никъде писано, но от теб лично зная, че извеждаше кучето си по 1 път на ден и се чудеше дали трябва да се извежда повече..!
Искрено се надявам кучето да си играе с други кучета, да е щастливо и да не попива излишната жлъч на стопанката си.
Родословен или не всеки шпиц трябва да бъде гледан грижливо.
Със или без документ за порода - всяко куче трябва да бъде извеждано задължително по 2 пъти на ден.
А комплиментите писани по форумите, хехе, ако това доказваше качеството на което й да е куче нямаше да има съдии, киноложки изложби.
Най - важното е да сме позитивни, колкото й да ни е трудно понякога.
С най - добри чувства към позитивно настроените потребители на сайта и в частност тази тема.
Дури :wub:
п.с.думичката "шпицоид" не е моя.
Хейй усмихнете се!Живота е кратък, а човешката злоба безкрайна.
Нека се радваме, че си имаме такава готина тема в която да си говорим приятелски за всичко относно шпицовете.
Публикувано: 27 January 2008 - 09:17 PM
Цитат
може, но аз говоря за друга тема(в същия форум)... една мацка направила домашна торта с разни месца и други вкусотийки и ги украсила със суха храна... имаше снимка - много ефектно и вкусно(май)
Публикувано: 27 January 2008 - 09:20 PM
Публикувано: 27 January 2008 - 09:32 PM
Цитат
За мен от значение е когато става дума за качествата на малкото ми куче, от значение е САМО мнението на киноложките съдии.
Лично аз не смесвам, не очовечавам кучетата и разделям отделните теми:киноложки изложби, срещи с шпицове, заплождане.
Да се твърди, че видиш ли някой шпиц ще завиди на друг за това, че някаква жена си е написала мнението за него това са тотални безсмислици.
Реакция има и ВИНАГИ ще има защото е неуместно да се подмятат жлъчни "коментари" зле маскирани под формата на "комплимент".
Тук го няма никъде писано, но от теб лично зная, че извеждаше кучето си по 1 път на ден и се чудеше дали трябва да се извежда повече..!
Искрено се надявам кучето да си играе с други кучета, да е щастливо и да не попива излишната жлъч на стопанката си.
Родословен или не всеки шпиц трябва да бъде гледан грижливо.
Със или без документ за порода - всяко куче трябва да бъде извеждано задължително по 2 пъти на ден.
А комплиментите писани по форумите, хехе, ако това доказваше качеството на което й да е куче нямаше да има съдии, киноложки изложби.
Най - важното е да сме позитивни, колкото й да ни е трудно понякога.
С най - добри чувства към позитивно настроените потребители на сайта и в частност тази тема.
Дури :wub:
Чудно ми е що се палиш толкова? Радвам се, че за теб всички са равни в игрите, така и трябва да бъде! Не виждам причина, обаче за "специалото" отношение??? :huh: Щом го няма написано, чудно ми е в задушевен разговор ли ти споделих тази гениална мисъл? :huh: Вярно е, че съм питала безумни неща, но не се сещам и за един който не е в началото?! :o
Благодаря за пожеланията: Кучето ми расте и се развива чудесно, играе с много кучета, подинява се безпрекусловно на команди, дори и свободно пуснато в парка. Много слуша и не прави бели в къщи. Доволни сме много от това, което е и от постигнатото ;)
П.П. Моето куче излиза повече от 2 пъти на ден на разходка, надявам се си спокойна вече ;)