Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#6761 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 January 2008 - 09:37 PM

Ооо да.Ричи е голям артист.Много обича да стои на задните си лапички.Като ни видят хората така казват-"Еее ама вие да не сте го взели това куче от цирка?"Голям е циркаджия. ;D Даже преди малко беше заспал на пътеката за тичане.Брат ми го снима.Утре ще кача снимките и ще ви го покажа.
User's Signature

Качена снимка

#6762 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 January 2008 - 09:44 PM

:wub: :wub: :wub: СЛАДУР :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6763 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2008 - 10:22 PM

Хъски, на снимката с брат ти, все едно виждам Нера и синът ми... голяма игра пада  :rolleyes: ;D ^_^ и все на нашето легло  :huh: :o

#6764 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2008 - 10:23 PM

...още малко снимки от днешната разходка, стига да нямате против  :namigam:

#6765 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2008 - 11:00 PM

Цитат

Здрасти Римера и целувки на сладураната Линда
Благодаря ти много за поканата, но ще пътувам за провинцията в събота, но обещавам, че при следващата среща ще се включим задължително :wub: :wub: :wub:

Иве, не е речено, че ще е следващия уикенд - когато се организираме! След снимките на тичащите щастливо "варненчета" и ние трябва да отговорим достойно! Какво е по-хубаво от снимка на немски шпиц? Ами снимка на два шпица, по-добре три, четири...:yahoo:
PS Надявам се всички да имат достатъчно чувство за хумор и да им е ясно, че деленето по градове е само в кръга на добронамерена шега. Не мисля, че въобще някакво делене и противопоставяне, а още повече устройване на виртуални щпиц-"специалки" и конкурс "кой е по-по-най" е добра идея. Всички шпицове са красиви, защото са шпицове, всеки със своята индивидуалност. Думата "завист" не е особено подходяща в случая - да ни завиждат на всички нас имат причина тези, които нямат шпицове -просто не знаят какво губят!  :huh:
Поздрави на всички! :wub:

#6766 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2008 - 11:08 PM

хммм, само не мога да разбера защо Винаги в ТАЗИ тема е витаел духа на приказката за "моркова и пръчката"  :pionercheta: :Абе, ти чуваш ли ме?!: Как в другите теми могат хората да си говорят за кучетата си, премеждията и живота с тях.... ако не ме спираше "размера" щях да пиша другаде! Но все пак имам една принцеса, среден шпиц, и не смятам за необходимо да се лишавам от контакти със "себеподобни" заради това, че ТАЗИ тема е НЕЧИЯ. Не живееме вече в комунизма, май ;)

Римелка, ти само межеш да ни зарадваш с "отговор" на "хвърлената ракъвица" - ще се радваме да направим съревнование по шпиц-разходки ;)

#6767 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2008 - 11:23 PM

Хайде усмихнете се стига вече негативизъм.
Темата е на всеки любител на породата.
Моля ви заради обичта ви към собствените ви кучета нека се спре с тези подмятания, а?
Моля ви.
А сега усмивкииии! :yahoo: :palqcho:
rimela какво прави Линда Белинда? :P

#6768 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2008 - 11:39 PM

Цитат

хммм, само не мога да разбера защо Винаги в ТАЗИ тема е витаел духа на приказката за "моркова и пръчката"  :pionercheta: :Абе, ти чуваш ли ме?!: Как в другите теми могат хората да си говорят за кучетата си, премеждията и живота с тях.... ако не ме спираше "размера" щях да пиша другаде! Но все пак имам една принцеса, среден шпиц, и не смятам за необходимо да се лишавам от контакти със "себеподобни" заради това, че ТАЗИ тема е НЕЧИЯ. Не живееме вече в комунизма, май ;)

Римелка, ти само межеш да ни зарадваш с "отговор" на "хвърлената ракъвица" - ще се радваме да направим съревнование по шпиц-разходки ;)

Не разбирам намеците ти за моркови, пръчки, размери, ръкавици... и да си призная честно, не искам да разбирам. Темата е за нашите кучета и точно за тях би трябвало да пишем тук. И за разходките им, разбира се...
Аз лично с удоволствие чета всички постове и се забавлявам, включително - твоите. Ако желаеш да пишеш тук, разбира се. Това решение всеки го взима за себе си, понякога решението подлежи и на корекция, а и никога не е късно и да бъде отменено. В крайна сметка не виждам какво имаме да делим?!
Ако се чувстваш засегната от някого (надявам се - не от мен), разбор на казуса - на ЛС!

Цитат

rimela какво прави Линда Белинда? :P

Линда-Белинда е на отворения прозорец и джафка! В съседния двор има разгонени котки и тя си приказва с тях "по женски"! ;D

#6769 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 12:01 AM

Цитат

Цитат

Не разбирам намеците ти за моркови, пръчки, размери, ръкавици... и да си призная честно, не искам да разбирам. Темата е за нашите кучета и точно за тях би трябвало да пишем тук. И за разходките им, разбира се...
Аз лично с удоволствие чета всички постове и се забавлявам, включително - твоите. Ако желаеш да пишеш тук, разбира се. Това решение всеки го взима за себе си, понякога решението подлежи и на корекция, а и никога не е късно и да бъде отменено. В крайна сметка не виждам какво имаме да делим?!
Ако се чувстваш засегната от някого (надявам се - не от мен), разбор на казуса - на ЛС!

ами... чувствам се длъжна "публично" да ти отговоря, нищо, че "не искаш да разбираш". Няма как да знаеш за какво говоря, тъй като пиешеш в темата сравнително от скоро и си изтървала интригите - те вече са редактирани и изтрити и няма как и да ги прочетеш!!! Може би не случайно не съм писала тук половин година??! Хайде, наистина да си пишем за кучета и да не се опитваме да коментираме неща за които не знаеме.... Хъски(Диди) е малка, но е в течение, долу-горе.... останалите отдавна спряха да пишат тук!!!!!

#6770 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2008 - 12:06 AM

Хей София стига вече, а?
Интригите както ги наричаш е нещо ОТДАВНА изчистено между мен и човека влязъл да търси куче за разплод.
ОТДАВНА.
Разбираш ли?
Но на теб явно ти допада да ровиш в неща отнасяли се до ДРУГИ лица.
Честно догади ми се от всичките ти писания тази вечер, то бива бива жлъч и агресия ама това е ..
:->)
И така!
След като преча и досаждам в тази тема няма да пиша.
Сега по- спокойна ли си София.
Край.
:blink:

#6771 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 12:19 AM

Цитат

Хей София стига вече, а?
Интригите както ги наричаш е нещо ОТДАВНА изчистено между мен и човека влязъл да търси куче за разплод.
ОТДАВНА.
Разбираш ли?
Но на теб явно ти допада да ровиш в неща отнасяли се до ДРУГИ лица.
Честно догади ми се от всичките ти писания тази вечер, то бива бива жлъч и агресия ама това е ..
:->)
И така!
След като преча и досаждам в тази тема няма да пиша.
Сега по- спокойна ли си София.
Край.
:blink:

а ти, защо пък си мислиш, че свързвам "интригите" с "човека влязъл да търси куче за разплод" - аз говоря глобално, по-принцип, за неща и приказки, които се повтарят!!! Това са хиляди ДРУГИ случаи НЯМАЩИ НИЩО общо с "човека влязъл да търси куче за разплод". ...А това, за не-писането го знам, пазя си ЛС от преди  ;)

#6772 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2008 - 12:24 AM

sophiepp, може би да съм изтървала интригата - това само ме радва, защото не пиша тук, за да търся интриги! Всеки с целите си... И определено не ми харесва това, което става...Ако това са правилата на играта - аз не играя!
Лека вечер и приятни минути в темата Немски шпиц - Среден (Mittelspitz) на всички, приели новите правила!

#6773 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 12:30 AM

Цитат

sophiepp, може би да съм изтървала интригата - това само ме радва, защото не пиша тук, за да търся интриги! Всеки с целите си... И определено не ми харесва това, което става...Ако това са правилата на играта - аз не играя!
Лека вечер и приятни минути в темата Немски шпиц - Среден (Mittelspitz) на всички, приели новите правила!

...една "стара история" се повтаря, но с нови "играчи"  :- ще се "видим" след време  B)

#6774 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 January 2008 - 10:23 AM

какво става бе ,момичета :'(какви са тези искри който пръхвърчат в вчерашните писания :(
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#6775 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 January 2008 - 11:22 AM

ети ни и нас да не ни забравите! :yahoo:
User's Signature

#6776 Потребителят е офлайн   Markizza_Silv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 06:46 PM

:wub: :wub:

#6777 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 07:06 PM

:rolleyes:... кое дупе на кого е  ;D  ;D  ;D

#6778 Потребителят е офлайн   Markizza_Silv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 07:10 PM

A tuk?!! B)

#6779 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 January 2008 - 07:47 PM

ех,този арес расте и хубавее ;)и госпожицата не му отстъпва по-нищо :drugarche:много целувки на сладурите!!! :wub:
User's Signature

#6780 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 08:14 PM

Здравейте!
Моите искрени поздрави към адаша от Варна и всички сладурковци, които пишат тук. Маркиза - Силв (извини ме, че на БГ, но ми е по- удобно), ако случайно идвате заедно с кучо, много искам да се видим, невероятни сте.
Добър вечер Римелка, ти знаеш, че когато и да решите аз винаги съм "ЗА" и ще ми е много приятно. А пък ако решите този четвъртък да пием по чаша червено вино в "ИБИС" ще е още по - добре, ако сте свободни с Дури разбира се и всички, които искат да дойдат. :wub: :wub: :wub:
А понеже аз винаги имам позиция и забелазвям, че се появават искрички тек- таме.
Аз смятам, че сме тук за да сме в помощ на животинките си и да се поучим от тези, които са по- информирани и с повече опит от мен например. Благодарение на тази тема аз горе- долу съм в час какво би следвало да се случи с Арес.
За мен темата е полезна и съм щастлива, че мога да пиша тук, а съм още по- щастлива че имам ШПИЦ
Целувки: Ива и Арес
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема