ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 January 2008 - 09:37 PM
Публикувано: 27 January 2008 - 11:00 PM
Цитат
Благодаря ти много за поканата, но ще пътувам за провинцията в събота, но обещавам, че при следващата среща ще се включим задължително :wub: :wub: :wub:
Иве, не е речено, че ще е следващия уикенд - когато се организираме! След снимките на тичащите щастливо "варненчета" и ние трябва да отговорим достойно! Какво е по-хубаво от снимка на немски шпиц? Ами снимка на два шпица, по-добре три, четири...:yahoo:
PS Надявам се всички да имат достатъчно чувство за хумор и да им е ясно, че деленето по градове е само в кръга на добронамерена шега. Не мисля, че въобще някакво делене и противопоставяне, а още повече устройване на виртуални щпиц-"специалки" и конкурс "кой е по-по-най" е добра идея. Всички шпицове са красиви, защото са шпицове, всеки със своята индивидуалност. Думата "завист" не е особено подходяща в случая - да ни завиждат на всички нас имат причина тези, които нямат шпицове -просто не знаят какво губят! :huh:
Поздрави на всички! :wub:
Публикувано: 27 January 2008 - 11:08 PM
Римелка, ти само межеш да ни зарадваш с "отговор" на "хвърлената ракъвица" - ще се радваме да направим съревнование по шпиц-разходки ;)
Публикувано: 27 January 2008 - 11:23 PM
Темата е на всеки любител на породата.
Моля ви заради обичта ви към собствените ви кучета нека се спре с тези подмятания, а?
Моля ви.
А сега усмивкииии! :yahoo: :palqcho:
rimela какво прави Линда Белинда? :P
Публикувано: 27 January 2008 - 11:39 PM
Цитат
Римелка, ти само межеш да ни зарадваш с "отговор" на "хвърлената ракъвица" - ще се радваме да направим съревнование по шпиц-разходки ;)
Не разбирам намеците ти за моркови, пръчки, размери, ръкавици... и да си призная честно, не искам да разбирам. Темата е за нашите кучета и точно за тях би трябвало да пишем тук. И за разходките им, разбира се...
Аз лично с удоволствие чета всички постове и се забавлявам, включително - твоите. Ако желаеш да пишеш тук, разбира се. Това решение всеки го взима за себе си, понякога решението подлежи и на корекция, а и никога не е късно и да бъде отменено. В крайна сметка не виждам какво имаме да делим?!
Ако се чувстваш засегната от някого (надявам се - не от мен), разбор на казуса - на ЛС!
Цитат
Линда-Белинда е на отворения прозорец и джафка! В съседния двор има разгонени котки и тя си приказва с тях "по женски"! ;D
Публикувано: 28 January 2008 - 12:01 AM
Цитат
Цитат
Не разбирам намеците ти за моркови, пръчки, размери, ръкавици... и да си призная честно, не искам да разбирам. Темата е за нашите кучета и точно за тях би трябвало да пишем тук. И за разходките им, разбира се...
Аз лично с удоволствие чета всички постове и се забавлявам, включително - твоите. Ако желаеш да пишеш тук, разбира се. Това решение всеки го взима за себе си, понякога решението подлежи и на корекция, а и никога не е късно и да бъде отменено. В крайна сметка не виждам какво имаме да делим?!
Ако се чувстваш засегната от някого (надявам се - не от мен), разбор на казуса - на ЛС!
ами... чувствам се длъжна "публично" да ти отговоря, нищо, че "не искаш да разбираш". Няма как да знаеш за какво говоря, тъй като пиешеш в темата сравнително от скоро и си изтървала интригите - те вече са редактирани и изтрити и няма как и да ги прочетеш!!! Може би не случайно не съм писала тук половин година??! Хайде, наистина да си пишем за кучета и да не се опитваме да коментираме неща за които не знаеме.... Хъски(Диди) е малка, но е в течение, долу-горе.... останалите отдавна спряха да пишат тук!!!!!
Публикувано: 28 January 2008 - 12:06 AM
Интригите както ги наричаш е нещо ОТДАВНА изчистено между мен и човека влязъл да търси куче за разплод.
ОТДАВНА.
Разбираш ли?
Но на теб явно ти допада да ровиш в неща отнасяли се до ДРУГИ лица.
Честно догади ми се от всичките ти писания тази вечер, то бива бива жлъч и агресия ама това е ..
:->)
И така!
След като преча и досаждам в тази тема няма да пиша.
Сега по- спокойна ли си София.
Край.
:blink:
Публикувано: 28 January 2008 - 12:19 AM
Цитат
Интригите както ги наричаш е нещо ОТДАВНА изчистено между мен и човека влязъл да търси куче за разплод.
ОТДАВНА.
Разбираш ли?
Но на теб явно ти допада да ровиш в неща отнасяли се до ДРУГИ лица.
Честно догади ми се от всичките ти писания тази вечер, то бива бива жлъч и агресия ама това е ..
:->)
И така!
След като преча и досаждам в тази тема няма да пиша.
Сега по- спокойна ли си София.
Край.
:blink:
а ти, защо пък си мислиш, че свързвам "интригите" с "човека влязъл да търси куче за разплод" - аз говоря глобално, по-принцип, за неща и приказки, които се повтарят!!! Това са хиляди ДРУГИ случаи НЯМАЩИ НИЩО общо с "човека влязъл да търси куче за разплод". ...А това, за не-писането го знам, пазя си ЛС от преди ;)
Публикувано: 28 January 2008 - 12:24 AM
Лека вечер и приятни минути в темата Немски шпиц - Среден (Mittelspitz) на всички, приели новите правила!
Публикувано: 28 January 2008 - 12:30 AM
Цитат
Лека вечер и приятни минути в темата Немски шпиц - Среден (Mittelspitz) на всички, приели новите правила!
...една "стара история" се повтаря, но с нови "играчи" :- ще се "видим" след време B)
Публикувано: 28 January 2008 - 08:14 PM
Моите искрени поздрави към адаша от Варна и всички сладурковци, които пишат тук. Маркиза - Силв (извини ме, че на БГ, но ми е по- удобно), ако случайно идвате заедно с кучо, много искам да се видим, невероятни сте.
Добър вечер Римелка, ти знаеш, че когато и да решите аз винаги съм "ЗА" и ще ми е много приятно. А пък ако решите този четвъртък да пием по чаша червено вино в "ИБИС" ще е още по - добре, ако сте свободни с Дури разбира се и всички, които искат да дойдат. :wub: :wub: :wub:
А понеже аз винаги имам позиция и забелазвям, че се появават искрички тек- таме.
Аз смятам, че сме тук за да сме в помощ на животинките си и да се поучим от тези, които са по- информирани и с повече опит от мен например. Благодарение на тази тема аз горе- долу съм в час какво би следвало да се случи с Арес.
За мен темата е полезна и съм щастлива, че мога да пиша тук, а съм още по- щастлива че имам ШПИЦ
Целувки: Ива и Арес