ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 28 January 2008 - 12:24 AM
sophiepp, може би да съм изтървала интригата - това само ме радва, защото не пиша тук, за да търся интриги! Всеки с целите си... И определено не ми харесва това, което става...Ако това са правилата на играта - аз не играя!
Лека вечер и приятни минути в темата Немски шпиц - Среден (Mittelspitz) на всички, приели новите правила!
Лека вечер и приятни минути в темата Немски шпиц - Среден (Mittelspitz) на всички, приели новите правила!
Публикувано: 28 January 2008 - 12:30 AM
Цитат
sophiepp, може би да съм изтървала интригата - това само ме радва, защото не пиша тук, за да търся интриги! Всеки с целите си... И определено не ми харесва това, което става...Ако това са правилата на играта - аз не играя!
...една "стара история" се повтаря, но с нови "играчи" :- ще се "видим" след време B)
Публикувано: 28 January 2008 - 08:14 PM
Здравейте!
Моите искрени поздрави към адаша от Варна и всички сладурковци, които пишат тук. Маркиза - Силв (извини ме, че на БГ, но ми е по- удобно), ако случайно идвате заедно с кучо, много искам да се видим, невероятни сте.
Добър вечер Римелка, ти знаеш, че когато и да решите аз винаги съм "ЗА" и ще ми е много приятно. А пък ако решите този четвъртък да пием по чаша червено вино в "ИБИС" ще е още по - добре, ако сте свободни с Дури разбира се и всички, които искат да дойдат. :wub: :wub: :wub:
А понеже аз винаги имам позиция и забелазвям, че се появават искрички тек- таме.
Аз смятам, че сме тук за да сме в помощ на животинките си и да се поучим от тези, които са по- информирани и с повече опит от мен например. Благодарение на тази тема аз горе- долу съм в час какво би следвало да се случи с Арес.
За мен темата е полезна и съм щастлива, че мога да пиша тук, а съм още по- щастлива че имам ШПИЦ
Целувки: Ива и Арес
Моите искрени поздрави към адаша от Варна и всички сладурковци, които пишат тук. Маркиза - Силв (извини ме, че на БГ, но ми е по- удобно), ако случайно идвате заедно с кучо, много искам да се видим, невероятни сте.
Добър вечер Римелка, ти знаеш, че когато и да решите аз винаги съм "ЗА" и ще ми е много приятно. А пък ако решите този четвъртък да пием по чаша червено вино в "ИБИС" ще е още по - добре, ако сте свободни с Дури разбира се и всички, които искат да дойдат. :wub: :wub: :wub:
А понеже аз винаги имам позиция и забелазвям, че се появават искрички тек- таме.
Аз смятам, че сме тук за да сме в помощ на животинките си и да се поучим от тези, които са по- информирани и с повече опит от мен например. Благодарение на тази тема аз горе- долу съм в час какво би следвало да се случи с Арес.
За мен темата е полезна и съм щастлива, че мога да пиша тук, а съм още по- щастлива че имам ШПИЦ
Целувки: Ива и Арес
Публикувано: 28 January 2008 - 09:16 PM
Здравейте момичета как са ви кученцатаа?А какво :o става с целият форум вчера вечерта когато си писах с вас и изведнъж :rolleyes: излезнах без да искам и после не ми даваше да влезна,искаше ми парола и ми пишеше да изчакам малкооо.Ито от това чаканее :( ми омръзна :'( :'( и ... Поздравчета :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 28 January 2008 - 09:22 PM
Ами добре сме си ние днес нямах много време да обърна внимание на Айс. :( Прибрах се от уч-ще към 13.00часа и към 15.00 трябваше да излезна.. :rolleyes: , а като се прибрах каква радост бешеее.. малее,малее. :yahoo: Още не бях влезнала и тази ``малка досада`` веднага започна да ми носи играчките да си играеме ;D ;D :wub:
Публикувано: 28 January 2008 - 09:26 PM
При нас това си е перманентно. Постоянно играе, а като ни няма и прави бели, защото му е скучно и иска внимание. Основно с обувките ми, с които излизаме на вън заедно. НАмирам ги по целия коридор и в кухнята. Много е палав, ама какво да го правя, това е моето куче ;D
Публикувано: 28 January 2008 - 10:01 PM
Мони, ние взехме Арес на 6 месеца, но никога не е имал подобни петна. Доколкото знам, а и Дури го е писала това е съвсем нормална пигментация на очите, като по зоомагазините се продава козметика, с която е възможно да бъдат прикрити. Но определено това не е дефект. Бъди спокойно. Дори ако искаш вожеш да разгледаш темата назад и ще се убедиш сама.
А колкото до Арес, на 14 февруари правим годинка :wub: :wub: :wub: Но е бесен колкото си иска, дори и в момента досажда супер много, макар че 1,30 мин. е тичал навън с кучета. Но това е положението. ;D
А колкото до Арес, на 14 февруари правим годинка :wub: :wub: :wub: Но е бесен колкото си иска, дори и в момента досажда супер много, макар че 1,30 мин. е тичал навън с кучета. Но това е положението. ;D
Публикувано: 28 January 2008 - 10:19 PM
Мони,
това, което се вижда от снимката, прилича на кожна пигментация. Може би е добре да се консултираш със специалист - възможно е и да е съвсем безобидно. Оцветяването под очичките се получава от сълзене, оцветява се косъма... но това го знаеш. Посъветвай се с вет и кажи после ;)
това, което се вижда от снимката, прилича на кожна пигментация. Може би е добре да се консултираш със специалист - възможно е и да е съвсем безобидно. Оцветяването под очичките се получава от сълзене, оцветява се косъма... но това го знаеш. Посъветвай се с вет и кажи после ;)

Вход

Горе
Цитиране +