ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 30 January 2008 - 10:11 AM
Здравейте!Ухааа!!!Имаме ново попълнение-Тара.Каква е беличка,сладичка,мъничка,пухкава... :wub: iva81 страхотна разходка сте си направили.За съжаление на мен ми остава време само през събота и неделя да си правим голеееми разходки. :'( Пускам обещаните снимки на Ричи върху пътеката за тичане. ;D neosvdomena честито на твоята госпожичка. ;)
Нещо не могат да се качат тези снимки.Дава ми грешка. :( :huh: :o :-
Нещо не могат да се качат тези снимки.Дава ми грешка. :( :huh: :o :-
Публикувано: 30 January 2008 - 08:41 PM
Браво момичета :->) Наистина е ПОД таборетката ;D В първият миг ,когато видях само 4 крачета -изтръпнах :'( И след това се сетих ,че отдолу е кухо и Пуфа веднага го е надушила ;) Изпращам ви няколко снимчици на начина й на побиране в това доста тясничко местенце :wub: И новата паста която й купих и от която съм много доволна.
Публикувано: 30 January 2008 - 09:06 PM
Здравейте сладурковци
Страшно се кефя на снимките на Пуфа. Толкова са изобретателни, че просто оставам без думи. Днес купих една топка на Арес който писка, и цала вечер се разкарва с нея и я натиска да пиши, та чак мозъкът ми писна ;D ;D ;D
Поздрави и на адаша от Варна. Хубаво ви е на вас, да се разхождате по морския брях, а ние тук в Сф обираме трънаците и ходим по леда. Вчера така се изтърсих, че чак въздуха си изкарах. ;D ;D ;D ;D Това не е злорадство, а просто ви завиждаме за красивия град :wub:
Дуричка, ако си навита и свободна утре да направим един "ИБис" вечерта, а?!
Страшно се кефя на снимките на Пуфа. Толкова са изобретателни, че просто оставам без думи. Днес купих една топка на Арес който писка, и цала вечер се разкарва с нея и я натиска да пиши, та чак мозъкът ми писна ;D ;D ;D
Поздрави и на адаша от Варна. Хубаво ви е на вас, да се разхождате по морския брях, а ние тук в Сф обираме трънаците и ходим по леда. Вчера така се изтърсих, че чак въздуха си изкарах. ;D ;D ;D ;D Това не е злорадство, а просто ви завиждаме за красивия град :wub:
Дуричка, ако си навита и свободна утре да направим един "ИБис" вечерта, а?!
Публикувано: 31 January 2008 - 08:28 AM
За първи път виждам такава красота ,но вие може би го знаете ;)www.pamperedpuppy.com/shopping/dogbeds/index.php Не знаех как да копирам адреса ,затова го преписах дословно. Приятно разглеждане на легълца, поводи и нагръдници, дрехи и какви ли не прекрасни дреболийки :o ИСКАМ И АЗ :'( А какви гащички има само ........с тях цикъла на Пуфи ще е разкош :yahoo:
Публикувано: 01 February 2008 - 07:47 PM
Здравейте всички!!!
Надявам се, че сте добре в последния работен ден. Аз специално се чувствам чудесно.
Но ми се струва, че нещо сте се покрили, никакви ви няма. Арес е до мен и ме тормози с една пискаща топка, вече мозъците ни пищят от него, а той продължава да се забавлява. Няма спирка това мое кученце. От къде я взима тази енергия, незнам!
Римела нищо не пишеш за Линда и подвизите й, а пък Дури, тя съвсем ни лиши от възможността да се радваме на Волф. ;)
Очаквам вкючване ;D
Целувки и прегръдки на всички
Ива и Арес
Надявам се, че сте добре в последния работен ден. Аз специално се чувствам чудесно.
Но ми се струва, че нещо сте се покрили, никакви ви няма. Арес е до мен и ме тормози с една пискаща топка, вече мозъците ни пищят от него, а той продължава да се забавлява. Няма спирка това мое кученце. От къде я взима тази енергия, незнам!
Римела нищо не пишеш за Линда и подвизите й, а пък Дури, тя съвсем ни лиши от възможността да се радваме на Волф. ;)
Очаквам вкючване ;D
Целувки и прегръдки на всички
Ива и Арес
Публикувано: 01 February 2008 - 08:00 PM
Здравей :wub:И на мен ми липсват Дури и Римела :'( А за пискащата топка ...... имам опит от детето - когато беше малка ,главата ми беше бръмнала от свиркащи и дрънкащи играчки и затова този път няма да направя грешката да се самонаказвам ;D
Публикувано: 01 February 2008 - 08:18 PM
Разрових се в компа и намерих няколко снимки сваляни от нета на шпицове, които за ме са просто невероятни
Пускам ви снимчица за настроение :wub: :wub: :wub:
Пускам ви снимчица за настроение :wub: :wub: :wub:

Вход

Горе
Цитиране +