ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 29 January 2008 - 06:43 PM
Цитат
Мони, от малкият ми опит с гледане на дете (по тези неща не се различават много с едно кученце, относно здравословните им неразположения) знам, че не е желателно да се правят експерименти... ако не знаеш какво да дадеш/сложиш, по-добре се консултирай. Капките за очи освен, че са на различна основа (кортикостероиди и т.н.) имат и различно действие (някои намалят, други увеличават изтичането на вътреочна течност) и ако не знаем какво е нужно в дадената ситуация, може да стане по-зле...
...само не се самонавивай и не се "шашкай" предварително, може нищо сериозно да не е - пожелавам ти да е така :palec: :kuchence:
...само не се самонавивай и не се "шашкай" предварително, може нищо сериозно да не е - пожелавам ти да е така :palec: :kuchence:
Публикувано: 29 January 2008 - 07:47 PM
Здравеите милички как сте ,добре дошла на новата пухкава ТАРА :wub:.
Днес беше много хубаво времето и с АРЕС потичахме има и снимки :yahoo:
Днес беше много хубаво времето и с АРЕС потичахме има и снимки :yahoo:
Публикувано: 29 January 2008 - 10:11 PM
Здравейте iva81 и monika_25
Тези страхотни снимки днес ли са правени? Слънце и бял снежко :wub:
Мони, наблюдавай Айси дали си е променил режима, храненето или настроението. Обикновено по-сериозните проблеми имат отражение, в противен случай може да е нещо дребно и не се страхувай предварително. Но все пак се консултирай с ветеринар. :wub:
Мони, наблюдавай Айси дали си е променил режима, храненето или настроението. Обикновено по-сериозните проблеми имат отражение, в противен случай може да е нещо дребно и не се страхувай предварително. Но все пак се консултирай с ветеринар. :wub:
Публикувано: 29 January 2008 - 10:11 PM
Арес е супер сладък,а и ни е слабост-нали сме адаши :wub:
Публикувано: 29 January 2008 - 10:39 PM
Цитат
Здравейте iva81 и monika_25
Публикувано: 30 January 2008 - 08:44 AM
Здравейте мили момичета с прекрасни пухчовци :wub:Времето е супер и се надявам ,че всички сте добре :->)Искам да ви се похваля ,че наша Пуфа вече е дама. Снощи й дойде за първи път цикъла -забравих как се казва на кучешки- и вече е по-спокойна. Беше се стигнало до там ,че с мъжки маниер започваше да "оправя" ръката на мъжа ми ,а той я гледа учудено и ме пита - Какво прави това куче и защо така ме е стиснало с лапите? - Даже я обърна за да види дали наистина е женска ;D като че ли 5 мес. не й мием дупето и т. н. и не знаем ,че е момиченце :huh:Изобщо -голям смях беше ;) Накрая за здравето на момата седнахме да изпием по една водка :yahoo: Rimela на Линдичка колко й продължи кървенето? :wub:
Публикувано: 30 January 2008 - 10:11 AM
Здравейте!Ухааа!!!Имаме ново попълнение-Тара.Каква е беличка,сладичка,мъничка,пухкава... :wub: iva81 страхотна разходка сте си направили.За съжаление на мен ми остава време само през събота и неделя да си правим голеееми разходки. :'( Пускам обещаните снимки на Ричи върху пътеката за тичане. ;D neosvdomena честито на твоята госпожичка. ;)
Нещо не могат да се качат тези снимки.Дава ми грешка. :( :huh: :o :-
Нещо не могат да се качат тези снимки.Дава ми грешка. :( :huh: :o :-
Публикувано: 30 January 2008 - 08:41 PM
Браво момичета :->) Наистина е ПОД таборетката ;D В първият миг ,когато видях само 4 крачета -изтръпнах :'( И след това се сетих ,че отдолу е кухо и Пуфа веднага го е надушила ;) Изпращам ви няколко снимчици на начина й на побиране в това доста тясничко местенце :wub: И новата паста която й купих и от която съм много доволна.
Публикувано: 30 January 2008 - 09:06 PM
Здравейте сладурковци
Страшно се кефя на снимките на Пуфа. Толкова са изобретателни, че просто оставам без думи. Днес купих една топка на Арес който писка, и цала вечер се разкарва с нея и я натиска да пиши, та чак мозъкът ми писна ;D ;D ;D
Поздрави и на адаша от Варна. Хубаво ви е на вас, да се разхождате по морския брях, а ние тук в Сф обираме трънаците и ходим по леда. Вчера така се изтърсих, че чак въздуха си изкарах. ;D ;D ;D ;D Това не е злорадство, а просто ви завиждаме за красивия град :wub:
Дуричка, ако си навита и свободна утре да направим един "ИБис" вечерта, а?!
Страшно се кефя на снимките на Пуфа. Толкова са изобретателни, че просто оставам без думи. Днес купих една топка на Арес който писка, и цала вечер се разкарва с нея и я натиска да пиши, та чак мозъкът ми писна ;D ;D ;D
Поздрави и на адаша от Варна. Хубаво ви е на вас, да се разхождате по морския брях, а ние тук в Сф обираме трънаците и ходим по леда. Вчера така се изтърсих, че чак въздуха си изкарах. ;D ;D ;D ;D Това не е злорадство, а просто ви завиждаме за красивия град :wub:
Дуричка, ако си навита и свободна утре да направим един "ИБис" вечерта, а?!