ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 31 January 2008 - 08:28 AM
За първи път виждам такава красота ,но вие може би го знаете ;)www.pamperedpuppy.com/shopping/dogbeds/index.php Не знаех как да копирам адреса ,затова го преписах дословно. Приятно разглеждане на легълца, поводи и нагръдници, дрехи и какви ли не прекрасни дреболийки :o ИСКАМ И АЗ :'( А какви гащички има само ........с тях цикъла на Пуфи ще е разкош :yahoo:
Публикувано: 01 February 2008 - 07:47 PM
Здравейте всички!!!
Надявам се, че сте добре в последния работен ден. Аз специално се чувствам чудесно.
Но ми се струва, че нещо сте се покрили, никакви ви няма. Арес е до мен и ме тормози с една пискаща топка, вече мозъците ни пищят от него, а той продължава да се забавлява. Няма спирка това мое кученце. От къде я взима тази енергия, незнам!
Римела нищо не пишеш за Линда и подвизите й, а пък Дури, тя съвсем ни лиши от възможността да се радваме на Волф. ;)
Очаквам вкючване ;D
Целувки и прегръдки на всички
Ива и Арес
Надявам се, че сте добре в последния работен ден. Аз специално се чувствам чудесно.
Но ми се струва, че нещо сте се покрили, никакви ви няма. Арес е до мен и ме тормози с една пискаща топка, вече мозъците ни пищят от него, а той продължава да се забавлява. Няма спирка това мое кученце. От къде я взима тази енергия, незнам!
Римела нищо не пишеш за Линда и подвизите й, а пък Дури, тя съвсем ни лиши от възможността да се радваме на Волф. ;)
Очаквам вкючване ;D
Целувки и прегръдки на всички
Ива и Арес
Публикувано: 01 February 2008 - 08:00 PM
Здравей :wub:И на мен ми липсват Дури и Римела :'( А за пискащата топка ...... имам опит от детето - когато беше малка ,главата ми беше бръмнала от свиркащи и дрънкащи играчки и затова този път няма да направя грешката да се самонаказвам ;D
Публикувано: 01 February 2008 - 08:18 PM
Разрових се в компа и намерих няколко снимки сваляни от нета на шпицове, които за ме са просто невероятни
Пускам ви снимчица за настроение :wub: :wub: :wub:
Пускам ви снимчица за настроение :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 03 February 2008 - 11:07 AM
Аххх този Арес е голям красавец :wub: :wub: :wub: Случайно попаднах в едно списание на NATIONAL GEOGRAPHIC ОТКРИВАТЕЛслучка със малък вълчи шпиц Бъфи.Ето и случката:/``Кучетата пишкат по команда`` Малкият вълчи шпиц Бъфи на Уейд Нюман от Турин ,щата Ню Йорк,никога не е правил ''беля'' вкъщи.Умното животно дори превижда понякога развоя на нещата.Веднъж,когато и свирнал да се прибират ,Бъфи се затичала към него.''Но после се спря и пое в обратна посока'',разказва Нюман.''Ядосах се''.Оказало сеобаче,че Бъфи просто се приготвяла за сън-първо,,си свършила работата``,а после се върнала послушно при стопанина си. Ето какво се казва да мислиш напред./ :wub: ;D
Публикувано: 03 February 2008 - 09:32 PM
Здравейте сладурковци
Радвам се, че ви пиша отново. Арес е невероятен както винаги, а това с пътеката е много идейно, тъй като мога да взимам Арес с мен на фитнес и да го пускам да тича. Така ще си изразходва енергията. ;D ;D ;D
Пожелавам ви страхотна седмица
Целувки на всички :wub: :wub: :wub:
Радвам се, че ви пиша отново. Арес е невероятен както винаги, а това с пътеката е много идейно, тъй като мога да взимам Арес с мен на фитнес и да го пускам да тича. Така ще си изразходва енергията. ;D ;D ;D
Пожелавам ви страхотна седмица
Целувки на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 03 February 2008 - 09:50 PM
Мони, за съжаление аз забелязвам това от миналата седмица и никак не ми е приятно. За мен тази тема беше едно щастливо място, кадето всички ние се радвахме на кучевците си и истински симпатизирахме една на друга, но някои хора успяха да развълят този тон на доброжелателност и подкрепа. Надявам се атмосферата отново да се подобри. Би било прекрасно да се научим да бъдем по- добри, по- толерантни и по- човечни