ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 06 February 2008 - 09:46 PM
Цитат
Ето какво става като оставиш сам един немски среден шпиц
:o кофти работа :rolleyes:
...да чукна на дърво, Нера я оставяме в спалнята(има техника, кабели и други "чудни" неща за белосване, ако реши), и за сега такива проблеми не сме имали. От бебе до сега белите се броят на пръстите на едната ми ръка...
Публикувано: 06 February 2008 - 10:00 PM
iva81 кога и вие имате рожден ден....??Рецептата за тортата е проста ;D (е моита не беше тищо особено,но колкото да се зарадва) Рецептата е следната:половинка може и цялла опаковка кучешки пастет(вкус по избор) ;D ,половинка солета за свещичка(ако става на 2,3 и така... повечко солетки) и бисквитки за окраса ;D ;D ;D Това е....Много е простоо ;D
Публикувано: 08 February 2008 - 08:56 PM
Здравейте сладурковци :wub: :wub: :wub:
В първия удобен момент сядам да ви пиша, а и съм направила няколко снимки на Арес.
Днес беше много хубав, макар и студен ден. В кучешката ни компания имаме ново попълнени: бебе хъски на 3 месеца. Голям сладур и много красив бебешор. Но не се плаши от големите, а най- интересното е, че се заигра с един батко - самоед на 3 год. Много се забавлявахме ;D
Желая ви приятна вечер!!!
В първия удобен момент сядам да ви пиша, а и съм направила няколко снимки на Арес.
Днес беше много хубав, макар и студен ден. В кучешката ни компания имаме ново попълнени: бебе хъски на 3 месеца. Голям сладур и много красив бебешор. Но не се плаши от големите, а най- интересното е, че се заигра с един батко - самоед на 3 год. Много се забавлявахме ;D
Желая ви приятна вечер!!!
Публикувано: 10 February 2008 - 09:52 AM
Здравейте сладурковци :wub: :wub: :wub:
Голям студ е на вън. Малко поизмръзнах. Но пък Арес си игра на воля, а като тръгнахме да се прибираме се заигра и с едни помиярчета. Едвам го накарах да спре ;D ;D ;D Но играта е на първо място естествено.
Искам да попитам дали започна да пада козината и при вас, защото при нас космите са на всякъде, направо на топчици. Къщата цялата е в косми. Решим го всеки ден и сваляме по огромно количество козина. Най- вероятно е нормално, но нали за пръв път минавам през такова нещо, а за пубертета ще съм за втори, та може да се справя и по- добре ;D ;D
Разбрах, че ще има изложба другата събота и смятам да заведа Арес да го погледнат. Аз от много време имам тази мисъл в главата си и сега май ще стане, ако не се появи нещо.
Приятен и слънчев ден на всички :wub: :wub: :wub:
Голям студ е на вън. Малко поизмръзнах. Но пък Арес си игра на воля, а като тръгнахме да се прибираме се заигра и с едни помиярчета. Едвам го накарах да спре ;D ;D ;D Но играта е на първо място естествено.
Искам да попитам дали започна да пада козината и при вас, защото при нас космите са на всякъде, направо на топчици. Къщата цялата е в косми. Решим го всеки ден и сваляме по огромно количество козина. Най- вероятно е нормално, но нали за пръв път минавам през такова нещо, а за пубертета ще съм за втори, та може да се справя и по- добре ;D ;D
Разбрах, че ще има изложба другата събота и смятам да заведа Арес да го погледнат. Аз от много време имам тази мисъл в главата си и сега май ще стане, ако не се появи нещо.
Приятен и слънчев ден на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 February 2008 - 10:41 AM
Иве снимката е мнооогоо гготина наистина ми напълни душата.А колкото до козинката и Айс в момента я сменя и наистина навсякъде има топки с косми :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: .И аз го реша всеки ден и наистина в големи количества,ноо такава ни е съдбата ;D +според мен това е за кратък период.Сигурно пролетта и есента ще е така. :rolleyes: :o А колкото до изложбата и аз ще съм там :P :yahoo: може да взема Айс,но няма да участваме ;) Иве ,а кога Арес прави годинка? :blink: :blink: :wub:
Публикувано: 10 February 2008 - 11:03 AM
Здрасти Мони,
и на мен са му много сладурски тези бебешори. Често си разглеждам в нета някакви неща и каквото ми хареса си го свалям.
Арес прави годинка идния четвъртък - 14,02
но да ти кажа не му личи, че пораства. От ден на ден става все по див ;D
Супер, че и ти ще бъдеш на изложбата. Ще се запознаем ;)
и на мен са му много сладурски тези бебешори. Често си разглеждам в нета някакви неща и каквото ми хареса си го свалям.
Арес прави годинка идния четвъртък - 14,02
но да ти кажа не му личи, че пораства. От ден на ден става все по див ;D
Супер, че и ти ще бъдеш на изложбата. Ще се запознаем ;)

Вход

Горе
Цитиране +

Хайде даи ми наградката.. ;D