ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 10 February 2008 - 08:47 PM
Арес пък да ви кажа,е вече на 9 мес. и малко и все още не вдига крачето :( :o
Публикувано: 10 February 2008 - 08:51 PM
Еее не се отчаивай не всяко мъжко куче вдига краче.Някои не вдигат...Един приятел има хъски вече на 1год. и последният път когато го видях той беше на 11месеца и не вдигаше краче..Аз казах кога Айс започна да вдига краче,това не означава,че и вашите ще почнат на тази възраст.Но това не е проблем.. ;) Поздрави :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 February 2008 - 09:35 PM
здравейте момичета,как сте ние отдавна не сме се включвали имахме проблем с комп.пропуснали сме много събития -мони честит ти рожденник на патерици много,много да те радва :yahoo: хъски, твоят сладур май се е опитвал да се "почиства с памука " ;Dкато става дума запишкането ,рони взе да вдига крачето на 6 месеца,но това е строго индивидуално за всяко кученце ;)момичета кокво стана с дурката и римелка нещо ни изоставиха,не мислите ли :Абе, ти чуваш ли ме?!:приятна и спокойна вечер от нас. ;D
Публикувано: 10 February 2008 - 10:40 PM
ами аз питам защото имам чувството,че е по-голям,а не на 6м.иначе смени зъбите и т.н. днес си ходихме до село и го пуснах да потича,а той като невидял.почто мога да кажа,че не се изпуща вкъщи,но ако дойдат гости,той побеснява.от радост де :P.и хората не могат да седнат спокойно.вашите кучовци така ли са?
Публикувано: 11 February 2008 - 11:18 AM
Много пъти сме го пускали ,но Ричи не е гигант щом е 10кг. и е висок 25см мисла,че е в стандарта на среден немски шпиц.Той ще расте още според мен ;) .Ако е среден ще стига височина 37см ;) :blink: Ето за незнам кои път пускаме това: :rolleyes: :o И когато не ви е ясно нещо вижте стр 1. РЪСТ И ТЕГЛО:
Ръст при холката:
ВОЛФШПИЦ: 49 СМ. +/- 6 см.
ГОЛЯМ ШПИЦ: 46 см. +/- 4 см.
СРЕДЕН ШПИЦ: 34 см. +/- 4 см.
МАЛЪК ШПИЦ: 26 см. +/- 3 см.
МИНИАТЮРЕН ШПИЦ (померан): 20 см. +/- 2 см
Ръст при холката:
ВОЛФШПИЦ: 49 СМ. +/- 6 см.
ГОЛЯМ ШПИЦ: 46 см. +/- 4 см.
СРЕДЕН ШПИЦ: 34 см. +/- 4 см.
МАЛЪК ШПИЦ: 26 см. +/- 3 см.
МИНИАТЮРЕН ШПИЦ (померан): 20 см. +/- 2 см
Публикувано: 11 February 2008 - 05:56 PM
Еххх най-накрая и аз да пиша в темата.Доста време отсъствах но сега ще ви се реванширам с номи снимки на Ричко...и да ви кажа че вчера като го изведох и го пусна да тича той полудя.Сякаш за пръв път беше пуснат от каишка.Тичаше,скачаше,въргаляше се...и за капак на всичко тръгна да гони едно дете... ;D ... явно го пмисли за брат ми и както си стоеше покрай мен и си играехме като се втурна... :rolleyes: ;D За съжаление не направих снимки защото фотоапарата нямаше батерия а пък не си бях взела телефона.Е то едва ли щяха да станат качествени снимки защото Ричи както беше полудял и не се спираше да бяга щях да снимам само края на опашката ;D ;D ;D :P
Публикувано: 11 February 2008 - 11:06 PM
Здравейте сладурковци!!!
Радвам се да ви видя, т.е. чета. Тази вечер имахме малък инцидент с Арес. Излизаме си на дежурната вечерна разходка на полянката до нас и се появи момиче с немска овчарка. На мен ми върви на немски овчарки ;D ;D ;D ;D. Та това момиче започна да недоволства защо аз отивам с кучето си на въпросната полянка, като тя си извеждала 15 години кучетата там и майка й да ми каже да си махна кучето, за да си пуснат те тяхното. Ние играехме с една топка, а той си беше и без повод. Тя като започна да се възмущава как така съм си извела кучето без връзка.
И като се замисля много съжалявам, че не живея в някоя бяла държава. Там хората за подобни неща се съдят. Толкова съм възмутена, как може някой да ми държи сметка за междублоковот пространство, което е на всички. Ми утре някой може да реши, че му преча като минавам пред блока. Ще искат да минавам отзад или да си направя стълба от 5 етаж. Ужас!!! :mazohist: Вече за сетен път се убеждавам, че народа тотално изперка. А може би е вярна и максимата, че какъвто човека, такова и кучето му. Сериозно се замислям да си взема още едно куче -голямо и внушително, та тогава да ми каже някой що съм си извела кучето на някоя си поляна "собственост" на някого си.
Често ви казвам вече наистина ми писна. Толкова често ми се случват подобни тъпотии. Хора идиоти :angry: :angry: :angry: :angry:
Съжалявам, че ви занимавам с гадни неща, но смятам, че ще ме разберете
Лека вечер на всички :wub:
Радвам се да ви видя, т.е. чета. Тази вечер имахме малък инцидент с Арес. Излизаме си на дежурната вечерна разходка на полянката до нас и се появи момиче с немска овчарка. На мен ми върви на немски овчарки ;D ;D ;D ;D. Та това момиче започна да недоволства защо аз отивам с кучето си на въпросната полянка, като тя си извеждала 15 години кучетата там и майка й да ми каже да си махна кучето, за да си пуснат те тяхното. Ние играехме с една топка, а той си беше и без повод. Тя като започна да се възмущава как така съм си извела кучето без връзка.
И като се замисля много съжалявам, че не живея в някоя бяла държава. Там хората за подобни неща се съдят. Толкова съм възмутена, как може някой да ми държи сметка за междублоковот пространство, което е на всички. Ми утре някой може да реши, че му преча като минавам пред блока. Ще искат да минавам отзад или да си направя стълба от 5 етаж. Ужас!!! :mazohist: Вече за сетен път се убеждавам, че народа тотално изперка. А може би е вярна и максимата, че какъвто човека, такова и кучето му. Сериозно се замислям да си взема още едно куче -голямо и внушително, та тогава да ми каже някой що съм си извела кучето на някоя си поляна "собственост" на някого си.
Често ви казвам вече наистина ми писна. Толкова често ми се случват подобни тъпотии. Хора идиоти :angry: :angry: :angry: :angry:
Съжалявам, че ви занимавам с гадни неща, но смятам, че ще ме разберете
Лека вечер на всички :wub:
Публикувано: 12 February 2008 - 10:06 AM
да иве ,много е неприятно някой да идва да прави забележка за нещо,което има намерение и той да направи :( забелязала съм,че хората са много озлобени и негативно настроени :huh:-не можем да ги променим колкото и да ни се иска,важното е да не го приемаме толкова лично,въпреки ,че понякога не се получава и се натоварваме излишно с хорския негативизъм :'(
Публикувано: 13 February 2008 - 11:06 AM
И при нас има горе-доло такъв случай.Една жена от съседния блок си развежда Сафоршира и когато дойдем ние(бандата от 3кучета с трима стопани),тя седи по средата на поляната като пън и чака ние да се махнем,но ние сме толко упорите,че накрая тя самата си тръгва. ;D ;D ;D

Вход

Горе
Цитиране +