ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 18 March 2008 - 04:06 PM
Много сте хубави и декора е супер ;) Със сигурност всички ще го харесат ;) А ние като вали ходим навън само до тоалетна ;D
Публикувано: 18 March 2008 - 04:16 PM
О, Сузи толкова внимателно прескача всяка локва... ще рече човек, че е направена от захар ;D
Публикувано: 18 March 2008 - 04:16 PM
А после , като се приберете сигурно пада голямо къпане и мокрене :rolleyes: Честно казано до сега не ми се е случвало да излизаме на дъжд - на сняг ,да и то с най-голямо удоволствие, но все сме имали късмет с времето. Та и затова питам ,за да знам какво ме чака.ако зависи от мен веднага бих я мушнала под душа ,но после се сушим много дълго време и не знам как ще й се отрази честото къпане :yahoo:
Публикувано: 18 March 2008 - 04:28 PM
Аз я мия само с вода,а с шампоан гледам не по - често от 2-3 месеца. Ето ви едно езиче от нас :P
Публикувано: 18 March 2008 - 04:55 PM
Как успяваш да я хванеш в сладки пози? Аз или закъснявам с фотото ,или моделът ми отказва да позира ;D А Пуфи я къпя с шампоан веднъж месечно ,а през седмицата си взима душ само с вода, защото когато сме навън тя се старае с нагръдника си да обере колкото може повече прахоляк и буклуци B) Също много ми е смешна когато пишка - тогава кляка и потурите й доволно се намокрят :yahoo: Е как да не влезеш в банята :Танц:
Публикувано: 18 March 2008 - 07:33 PM
сега се връщам от ветеринатя ходих за една консултация и понеже днес говорихме за витаминки го попитах кои сега са най -подходящи за този сезон и се оказа,че със същия успех та дори по добър ,много добре действа рибеното масло(което се продава на малки червени топченца),мисля ,че повечето ще се сетят за какво говоря ;)та мисля за взема и да пробвам,15дена се пиат,след това се почива 15,в тази последователност :blink:
Публикувано: 19 March 2008 - 12:14 PM
мони,при вас не вали ли сняг? :rolleyes:сутринта даваха за сняг в софия,при нас е само студени и духа ужасно :(,но лошото време не може да оплаши ронката,шпори напред без да му прави впечатление ;Dи въпреки лошото време,пожелавам ви усмивките да не слизат от личицата ви :wub: :wub: :wub:

Вход

Горе
Цитиране +