ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 02 April 2008 - 09:48 PM
Голям красавец е този Айс да го нацелуваш от мен и от моята мадама ;D :yahoo: :P :wub:
Публикувано: 02 April 2008 - 09:58 PM
Апък моята маймунка ми е в скута и ме ближе по рацете ;D :yahoo:
Публикувано: 03 April 2008 - 11:51 AM
ехеееее голяма веселба е било :yahoo: :P :yahoo:
Публикувано: 04 April 2008 - 09:04 AM
привет мони,както гледам добре сте си поиграли и то на воля :yahoo:рони,няма този късмет да бяга из парковете на воля,защото е много не послушен :rolleyes: и току виж съм го изгубила :-предпочитам да го пускам само на заградено и това става на вилата.а,айс ми се струва послушен :kuchence:тоз хубостник,така ли е?
Публикувано: 04 April 2008 - 09:08 AM
Ами тои и Айс не е чак толк послушен.Слуша ме,но когато му щракне нещо и иска да го направи ако не съм го хванала малко трудно след това ще стане. ;D Ама в повечето случай слуша,а и ако има наградка в чжобчето на кака как слушамеее. ;D B) :zaek: :Танц: Бързо,бързо идваа. ;D Как е Рони?Научи го след като го пуснеш като му кажеш награда или солета(или нещо такова) да идва пробвай. ;) Не са толко непослушни,само малко. ;D
Публикувано: 04 April 2008 - 09:29 AM
Еми незнам аз на Айс като сме в нас не му давам солети и като излезнем навънка идва. ;) Незнам Рони ,защо так прави.А Айс попринцип емного лакумо куче може да е ял преди 15мин.,но пак иска да ядее ;D няма сирка :angry: :gnqv: ,но какво да го правя как да не му дам да яде като ям аз,че той така сладко ме гледа. :wub:

Вход

Горе
Цитиране +

с Моника(моята адашка) ;D