ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 05 April 2008 - 05:49 PM
Еми добре съм,Айс също е добре това клипче е още от миналата седмица.Ще пусна линка да видите и другите клипета. ;) Супер и Рони ще се натича хубаво. :yahoo: :Танц: :Танц: При нас вали дъжд и незнам как ще извеждам Айс. :o :'( :'( :'( При вас времето как е?
Публикувано: 05 April 2008 - 09:00 PM
при нас мони цял ден беше спокойно времето,но сега задуха и заваля и понеже бяхме на гости и се налага сега да ходим на разходка,но на ронката не му пречи дъжда върви-смело напред :yahoo:само от гръмотевици се смущава ,явно му се виждат страшни :(,но честно казано е мен ме е страх :(
Публикувано: 06 April 2008 - 04:29 PM
;D ;D Този Рони много смел.Айс не обича особено дъжда. :- Не му хххаресва да е мокър и ходи или минава през локвите все едно аз ходя на пръсти като човек е. ;) :blink: ;D :yahoo: Кажи как прекарахте на вашата вила?Рони натича ли се? :blink: :palqcho: :sviruka: :P
Публикувано: 07 April 2008 - 08:03 AM
:( :( :'( Много гадно Айс не съм го пускала да тича заради времето.Ипри нас също е така,вали от: :'( Много гадно ,защото времето се оправи и пак се развали. :rolleyes: :rolleyes: :huh: :(( :viking: Хайде момичета пуснете някоя сннимка на пухчетата ви!Ние вече ги забравихме. :- ;D :drugarche: :Танц:
Цитат
при нас вали цял ден още от снощи :(
Публикувано: 09 April 2008 - 08:53 AM
Поздрави от морето да ви зарадва малко ;)
Публикувано: 09 April 2008 - 09:03 AM
Лятото предлагам всички шпицове тук ;D B)
Публикувано: 09 April 2008 - 09:04 AM
Цитат
ах,морето............ :yahoo:искам още морски снимки :ribok:
Марея....специално за теб,обещавам в най-скоро време да има нови снимки :wub:
Публикувано: 09 April 2008 - 09:25 AM
Здравейте сладурковци!
Като гледам снимката на Силви и ми е едно отпускарско. Само април е а на мене вече ми се почива ;D
Целувки на всички ви :wub: :wub: :wub: :wub:
Като гледам снимката на Силви и ми е едно отпускарско. Само април е а на мене вече ми се почива ;D
Целувки на всички ви :wub: :wub: :wub: :wub: