ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 06 May 2008 - 03:53 PM
Здравейте момичета !Как сте?Как са вашите кучовци?Ние с Айс днес се върнахме от дъъългатаа ни почивка.Искъпах го сама изсушихме се и сега спиме. :P :yahoo: Беше много весело и Айс се натича.Съвсем случайно както си се разхождам с приятели по центъра на селото видях мини шпиц ;D и това беше Били. :->) много е сладък,,малък бонбон. :wub: Снимки ще има ,но не съм правила много.Ще ги къча вечерта или утре сутринта. ;) B) Поздрави :wub:
Публикувано: 12 May 2008 - 03:38 PM
Не сме се забравили, даже се и виждаме ;D :P Днес как те изненадах само...Дано да не съм те стреснала: Някаква непозната се спира до теб и ти казва -Аз съм неосведомена ;)-Почти като виц :drugarche: А иначе как ти мина разходката с Рони - ама той направо е супер с тази буйна грива и наперена походка -пу-пу да не са му уроки. :->) А наша Пуфа не успява да изтрае до толкова късно -още в 7.30ч е навън :wub:
Публикувано: 12 May 2008 - 04:21 PM
изненада беше много приятна :yahoo:в първия момент виждам ,че една красива дама ни се усмихва и се приближава към нас ,но не мога да се сетя откъде,а то какво било............ ;D ;D ;Dмного се радвам,че се видяхме и дано някой път да срещнем и палавниците :yahoo:много целувки на пуфка от мен и специялно от рони!
Публикувано: 12 May 2008 - 04:42 PM
Ееееееееее, мерси за комплиментите :izcherven: По-късно , като се замислих разбрах колко абсурдно е прозвучало представянето ми, то в първият миг когато ви видях толкова се стъписах от радост -това е първият бял шпиц който виждам на живо :wub: -че загубих и ума и дума... :huh:... Много ще се радвам да ги запознаем и сигурно и те ще си изкарат страхотно - друго си е да имаш приятелче в щуротийте. :drugarche: