ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 19 May 2008 - 02:31 PM
Здравейте Марея и Неосведомена!!!
За честитката - удоволствието е изцяло мое! ;)
Крайно време беше да си взема бележка и да започна да пиша отново активно. А и какво по- хубаво нещо от това денят ми да започне с пожелание към хубав човек.
А колкото до Арес, аз не знам дали е попораснал, не мога да предценя. но сигурно, като кача снимки ще кажете.
А дали ще ви е удобно да ме осветлите - по същият начин ли се качват снимките, както преди. Тъй като излиза съобщение,когато се опитах да кача снимки преди два дни, че максималния размер трябва да е 512 КВ.
Мерси предваритерно!
За честитката - удоволствието е изцяло мое! ;)
Крайно време беше да си взема бележка и да започна да пиша отново активно. А и какво по- хубаво нещо от това денят ми да започне с пожелание към хубав човек.
А колкото до Арес, аз не знам дали е попораснал, не мога да предценя. но сигурно, като кача снимки ще кажете.
А дали ще ви е удобно да ме осветлите - по същият начин ли се качват снимките, както преди. Тъй като излиза съобщение,когато се опитах да кача снимки преди два дни, че максималния размер трябва да е 512 КВ.
Мерси предваритерно!
Публикувано: 20 May 2008 - 08:14 PM
Здравейте момичета,
трябваше Ивето да ми пусне ЛС, че да се престраша.. :huh:. От една седмица имам едно страхотно бижу- момиченце Лиса, и по цял ден чопля форумите. Много са ви хубави пухчовците- да са ви живи и здрави :wub:. А...и Neosvedomena честит рожден ден и от мен (макар и със закъснение :'( ) пожелавам ти това, което пожелавам на всички влюбени в животните- да те обичат така, както ти обичаш твоята Пуфи.
П.С.- Ей ни на - единствената ни мирна снимка..... секунда след това апарата получи целувка...
трябваше Ивето да ми пусне ЛС, че да се престраша.. :huh:. От една седмица имам едно страхотно бижу- момиченце Лиса, и по цял ден чопля форумите. Много са ви хубави пухчовците- да са ви живи и здрави :wub:. А...и Neosvedomena честит рожден ден и от мен (макар и със закъснение :'( ) пожелавам ти това, което пожелавам на всички влюбени в животните- да те обичат така, както ти обичаш твоята Пуфи.
П.С.- Ей ни на - единствената ни мирна снимка..... секунда след това апарата получи целувка...
Публикувано: 20 May 2008 - 09:00 PM
Благодаря момичета :wub:, ами Марея, май, май, сме си точно среден шпиц ама какво да ти кажа- аз направо като я видях, вечерта неможах да заспя :rolleyes:, казвам си само дано някой да я вземе преди мен и на другия ден - строена там...за Лиса. Мажем се с препарата, поизчезват но не с мигновена скорост..ама ще минат, гледам да не я пресилвам много че и без това като види тубичката и бяга там дет' си мисли че се е скрила ;D Нямам тъпрение да ни бият останалите две ваксинки и да хуквам и аз по поляните, засега само гледам, чета и искрено ви завиждам. Какво да кажа...точно на 1 месец и 22 дена сме :sarkastichen:
Поздрави!
Поздрави!
Публикувано: 20 May 2008 - 09:23 PM
Аз съжалявам, че никога не съм имала тези бебешки моменти с Арес. Не, че сега ми е скучно с него, но все пак. Едиственото нещо, което се случи при мен от неговото физиологично развитие е когато започна да вдига краче ;D ;D ;D. Ама аз и на малко се радвам.
Публикувано: 20 May 2008 - 09:50 PM
Иве, не се натъжавай, (защото макар и да не те виждам съм сигурна че се натъжаваш)- радвай му се- жизнен и красив бог си имаш ти, пу-пу. Олеле Моника... като го гледам Айс, все едно виждам бащата на Лисито :P, толкова ме впечатли, наистина е направо..... :yahoo: страхотен, вие и трите с Марея имате страхотни мъжаги. :wub: да са ви живи и здрави.
Лека от мен, за тази вечер приключвам, утре пак ще се "чуем" ;)
Лека от мен, за тази вечер приключвам, утре пак ще се "чуем" ;)