ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 22 May 2008 - 09:06 AM
здравейте момичета,как са пухчовците :Pние сме мокри като мишки от сутрешната разходка,при нас вали,трещи............т.н :(направо лудница :mazohist:
МОНИ,при рони смяната на козинката започна някъде началото на април и вече се укроти,не мога да кажа,че изобщо не пада,(при тази козина която имат щпицовете ,винаги им пада по -малко) но няма сравнение с това което беше,по два пъти на ден убирах космите ;)вземи си и пробвай с рибено масло,то всъщо и укрепва организма. :wub: :wub: :wub:
МОНИ,при рони смяната на козинката започна някъде началото на април и вече се укроти,не мога да кажа,че изобщо не пада,(при тази козина която имат щпицовете ,винаги им пада по -малко) но няма сравнение с това което беше,по два пъти на ден убирах космите ;)вземи си и пробвай с рибено масло,то всъщо и укрепва организма. :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 22 May 2008 - 09:15 AM
Здравейте и от мен момичета, Марея, представям си тая пухината топка мокра ;D :sarkastichen:, сигурно сте мн сладки. А горе долу на колко месеца започва да пада козинката, за да знам откога да започвам да давам рибено масло?
А другите къде се губят..... :wub:
Поздрави!
А другите къде се губят..... :wub:
Поздрави!
Публикувано: 22 May 2008 - 11:12 AM
Здравейте и от нас с Айс. :meche: :podigravka: Козинката се сменя пролет и есен сащо.А марея на Айс смяната на козинката държи около 1 месец и половина 2 и чистиме по 3р4 пъти на ден. :o :o :o :rolleyes: :rolleyes: И сега има косми,но по-малко де,ама почне ли да падааа.... :rolleyes: всичко се събира на купчинки. ;D :sarkastichen: Поздрави :wub: ПРИЯТЕН И МНОГО УСМИХНАТ ДЕН! :drugarche:
Публикувано: 22 May 2008 - 05:31 PM
Ми мисля,че зависи от кученцето от това как се развива.Например марея дава на Рони рибено масло и смяната продължава 1 месец,а при Айс не му давам нищо и тра близо 2 месеца или 1 месец и половина.Според мен това е от рибеното масло,а може и от самото куче. ;) Целувки :wub:
Публикувано: 22 May 2008 - 05:36 PM
Здравейте!
Тази тема с козината е актуална май през цялото време. Тази пролет Арес като я сменяше в чудо се видяхме. Рееха се косми постоянно и непрекъснато. И вече не ни прави впечатление. Намираме в салатата, в манджата. Аз кафе без Аресов косъм НЕ ПИЯ! ;D ;D ;D. Имах една мокетена пътека, но я разкарах отдавна. Сега удрям по една гъба на целия апартамент и съм готова. Но не може и това и онова и душата в рая. B)
Искам да ви питам, вашите кучета обичат ли да ги решите? Арес като види четката и тръгва да я хапе. Май не му е много приятно.
Тази тема с козината е актуална май през цялото време. Тази пролет Арес като я сменяше в чудо се видяхме. Рееха се косми постоянно и непрекъснато. И вече не ни прави впечатление. Намираме в салатата, в манджата. Аз кафе без Аресов косъм НЕ ПИЯ! ;D ;D ;D. Имах една мокетена пътека, но я разкарах отдавна. Сега удрям по една гъба на целия апартамент и съм готова. Но не може и това и онова и душата в рая. B)
Искам да ви питам, вашите кучета обичат ли да ги решите? Арес като види четката и тръгва да я хапе. Май не му е много приятно.
Публикувано: 22 May 2008 - 06:04 PM
Ооо на мен ли го казваш!?! ;D Моят Парис също много ги мрази, бяга и не ми дава.Но излизам на малката ни тераса и там... много хапе докато го "реша" ;D Голям проблем ми е това нооо... шпицовете имат опасен характер B)

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 22 May 2008 - 06:20 PM
;D Определено!Вече се убедих в това, големи са лудории.
Ам аз имам много въпросчета за козинката, но ще задам най-важния за мен.След като му порастне т.н грива, искам да му купя сешоар за да "стане като облак" Но не да е 2000лв. разбира се ;D Очаквам предложения.
Ам аз имам много въпросчета за козинката, но ще задам най-важния за мен.След като му порастне т.н грива, искам да му купя сешоар за да "стане като облак" Но не да е 2000лв. разбира се ;D Очаквам предложения.

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 22 May 2008 - 06:24 PM
Здравейте момичета :wub:,
говорим си за пакости, а? На Лисито коронния номер- захапва хубаво и здраво губера на табуретката, след което вирва дупе, ръмжи и почва да си клати главата, ще кажеш че цял бизон разкъсва... ;D, а пък за четката няма да говоря, тя и без тва като я срешем се изтърсва, пак бухва и като се оваргаля едно хубаво в килимите точно след 30 мин. пак е степана ;D ;D ;D. Диванета....какво да ги правим :rolleyes:
говорим си за пакости, а? На Лисито коронния номер- захапва хубаво и здраво губера на табуретката, след което вирва дупе, ръмжи и почва да си клати главата, ще кажеш че цял бизон разкъсва... ;D, а пък за четката няма да говоря, тя и без тва като я срешем се изтърсва, пак бухва и като се оваргаля едно хубаво в килимите точно след 30 мин. пак е степана ;D ;D ;D. Диванета....какво да ги правим :rolleyes: