ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 28 May 2008 - 10:47 AM
Включвам се само за да кажа Ч Е С Т И Т М А Л Ъ К Р О Ж Д Е Н Д Е Н на малката сладка Лиска :wub: Много да е здрава, игрива ,щастлива и всеки ден да ви изненадва с невероятните шпицески номерца.
ПП. Ние започнахме ремонт - ужасът и кочината са неописуеми -надявам се резултатът да си заслужава. Целувки на всички от нас :wub: :wub: :wub:
ПП. Ние започнахме ремонт - ужасът и кочината са неописуеми -надявам се резултатът да си заслужава. Целувки на всички от нас :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 30 May 2008 - 01:18 PM
Цитат
Здрасти Марея, сега се приготвяме с Лиси и ще ходим да си купуваме храни, каишки, нагръдници......хммм. Поздрави на всички :wub:
Оуу този ден го помня като му сложих нашийника много се дърпаше до малко като го подтикнеш и тръгна за около 3-4 дена свикна. :blink: Дидка в началото ти препоръчвам да го изкарваш на не много големи разтояния защото като е била винаги в къщи и много ще се умори :blink: Приятни разходки ви пожелавам!

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 30 May 2008 - 01:58 PM
Цитат
4естити Ви 500 страници! :yahoo:
;D Аууу мерси!Радвам се,че форумчето се развива толкова бързо.Много ще е по-удобно и за новите потребители, да се направи подфорум за всички видове шпицове, защото тук всичко е в една тема и е много разбъркано :-

Публикувано: 30 May 2008 - 05:04 PM
Здравейте момичета! :yahoo: :P Как сте вие и тези сладурчета?Didka_puppy А колкото о извеждането аз Айс пъвите 1р2месеца го извеждах по 6 пъти на ден и той свикна за близо 1 седмица да НЕ пишка в нас. ;D Ако имаш време направи така и ще свикне много бързо ,а след това (по-натам) съкрати разходките на 4 и т.н.Поздрави :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 30 May 2008 - 06:23 PM
Благодаря за съветите момичета :wub:, за сега искам само по около 10- 15 мин. на ден да и слагам нагръдника колкото да свиква с него, иначе за разходка е рано- имаме още 2 бебешки ваксини, жалко че няма да мога да последвам съвета на Мони да я изкарвам толкова често, но както Марея казва, ненаучено куче няма!! Поздрави на всички :wub: и приятен уикенд с пухчовсите, чакам снимки от разходки! :yahoo:
Публикувано: 30 May 2008 - 07:39 PM
Здравейте!
Надявам се, че сте добре вие и пухчовците.
Най накрая е петък и два дни ще почивам. Тази седмица ми се видя много дълга.
Тази вечер намерих в коридора кърлеж, много дебел, явно напит с кръв. Изгорих го в една паничка със спирт. Но не мога да си обясня как е попаднал, при условие, че аз щателно преглеждам Арес и до сега не съм намира по него с изключение на един на устата преди около месец. Притеснява ме факта, че може аз да съм го внесла с дрехите си. Но добре, че го видях. Вие имате ли подобни терзания?
Надявам се, че сте добре вие и пухчовците.
Най накрая е петък и два дни ще почивам. Тази седмица ми се видя много дълга.
Тази вечер намерих в коридора кърлеж, много дебел, явно напит с кръв. Изгорих го в една паничка със спирт. Но не мога да си обясня как е попаднал, при условие, че аз щателно преглеждам Арес и до сега не съм намира по него с изключение на един на устата преди около месец. Притеснява ме факта, че може аз да съм го внесла с дрехите си. Но добре, че го видях. Вие имате ли подобни терзания?
Публикувано: 31 May 2008 - 08:35 AM
Ауу да ужас!И аз преди месец имах този проблем но си взех противопаразитен нашийник(евтин беше) но помага, в козината му сега нищо няма, а преди намирах поне по 2!Като си представите,че като сме на разходка е само в тревите...явно действа.Тези дни ще му взема и frontline, за да съм напълно спокойна! :blink: :wub:

Вход

Горе
Цитиране +