ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 03 June 2008 - 04:15 PM
ух, след малко когато се прибера от работа ще ходим да ни бият втората бебешорска ваксина, доста хора ми препоръчаха един друг ветеринар и малко се притеснявам ако го сменя дали ще има някалъв проблем? Ммм не, едва ли, нали? :rolleyes: :wub:
Как сте вие, защо мълчите ;), искам още снимки.... :sedni!: :drugarche:
Как сте вие, защо мълчите ;), искам още снимки.... :sedni!: :drugarche:
Публикувано: 03 June 2008 - 06:30 PM
Уф, Марея, абсолютно кюфте е (ест. в нормите), ей сега влизаме, тежим вече цели 2.1кг, а това прави 250гр. за 10 дена, ветеринарят обаче ни каза че това е нормално, а като стана дума за ветеринар- добре направих, че го смених, оказа се че много неща, които ми ги казаха във въпросната клиника се оказаха неверни- като например че в никакъв случай не трябва да се дава мляко, сирене и въобще млечни продукти, че нетрябва въобще да я мокрим, а дори и калция с витамините не са дозирани правилно :rolleyes:, и така де, да не си помислите че съм безотговорна и не съм я водила досега на добър лекар да кажа че това е ветеринарна клиника с 15 години опит, много добра апаратура, но както сеска от варна каза- само до тук. А междудругото ако тя чете този форум- понеже сме съгражданки с нея, тя ме посъветва да отида там Светле- благодаря ти! Ей сега и сложих малко кисело млекце с гранулките и се облизва сладко сладко, надявам се, докато играем да мога да я хвана в кадър! B)
Публикувано: 03 June 2008 - 08:05 PM
Ето ги и последните ни снимки, не са докато играе, но ми е трудно да я хвана в кадър когато дивее, затова, както всички виждат..................... сме сънени :P ;D, забелязвам обаче, че не е толкова сладка колкото на живо...може и да си въобразявам, незнам. Поздрави на всички! :wub:
Публикувано: 03 June 2008 - 08:07 PM
Ето ги и последните ни снимки, не са докато играе, но ми е трудно да я хвана в кадър когато дивее, затова, както всички виждат..................... сме сънени :P ;D, забелязвам обаче, че не е толкова сладка колкото на живо...може и да си въобразявам, незнам. Поздрави на всички! :wub:
Публикувано: 03 June 2008 - 08:30 PM
Здравейте!
Лиса е направо страхотна. Как ще не е сладка бе Дитка, тя е направо едносладко и прекрасно същество :wub: :wub: :wub:
Между другото и аз давам на Арес кисело мляко. Той го обожава. Като му сипя в паничката и я облизва до дъно, та чак започва да я подбутва, сигурно за да пусне още. ;D
Аз се съобразявам с мнението на ветеринарката ни до едно ниво, а след това си правя каквото си знам.
Току що намерих на Арес кърлеж. Ще чакам приятеля ми и да го махаме. ПЕСНА МИ ОТ ТЕЗИ ГАДИНИ!!!
Лиса е направо страхотна. Как ще не е сладка бе Дитка, тя е направо едносладко и прекрасно същество :wub: :wub: :wub:
Между другото и аз давам на Арес кисело мляко. Той го обожава. Като му сипя в паничката и я облизва до дъно, та чак започва да я подбутва, сигурно за да пусне още. ;D
Аз се съобразявам с мнението на ветеринарката ни до едно ниво, а след това си правя каквото си знам.
Току що намерих на Арес кърлеж. Ще чакам приятеля ми и да го махаме. ПЕСНА МИ ОТ ТЕЗИ ГАДИНИ!!!
Публикувано: 03 June 2008 - 09:36 PM
Благодаря ти Иве, :wub: да ти кажа честно откакто две доста уважавани и известни имена във ветеринарстворо, ми казват две различни, коренно различни неща за отглеждането на немския шпиц, вече се убедих, че въпроса опира да препоръки, доволни негови клиенти и приятели, чиито животни буквално са били спасявани от тях. Аз мога да кажа, че в момента се чувствам много по- спокойна, тъй като вече получих наистина професионална консултация и грижа, то просто си личи, когато говориш с истински доктор. Едни (но не само) от важните и нови неща за мене са: млечните продукти трябва да присъстват в менюто на бебето, ако не 4 то поне 2 пъти на ден, смесени с гранулки, когато кученцето се изпишка или изака, е добре леко да я измиваме (само дупито) за да може да свикне с хигиената, ако даваме калций, не е нужно да комбинираме с витамини (едното се съдържа в другото и обратно, а определено предозирането не е препоръчително) и шокиращото за мен- 1-вата бебешка ваксина е двувалентна, втората- 5 а третата- 7 валентна, а представяте ли си- нестига че ме обръснаха здраво за тази ваксинка, а и са ми сложили възможно най- тъпата, затова Лиси сега има много, много малък имунитет, и понеже колкото повече пиша, толкова повече се ядосвам как може хора, претендиращи са име в сферата, да не знаят колко витамини и какви ваксини да бият!!!! :angry: :gnqv: и с риск да предизвикам модератора- в клиника петкови Варна- никога!, доктор Маринов и доктор Цонев те са истински професионалисти!
Поздрави на всички! Лека вечер от мен, до утре :wub:
Поздрави на всички! Лека вечер от мен, до утре :wub:
Публикувано: 04 June 2008 - 01:28 PM
А случайно да сте забелязали че когато има се спи на нашите диванета, толкова ги мързи да гледат, че чак намигат ;), ей така като си седят и щрак, само с едното оченце мигат, много са сладки, :yahoo: моята калпазанка точно така прави, и съм седяла до нея минути наред, само и само да ми намигне ;D :P, топя се от кеф..... :wub: