Здравейте отново! :blink:
В тази прекрасна порода се влюбих преди около 11 год. виждайки един прекрасен бял пух в един филм :blink:и веднагически започнах издирване каква е тази порода и има ли я тук, и така чрез познати и тяхни познати ;Dкоито ме убеждаваха 100%-тово ,че породата е "канадска лисица" ;D най-накрая изнамерих една женска ,която беше родила преди 40-ина дни и моментално отидох да видя момченцето което беше останало :blink:и какво да ви кажа то си беше любов от пръв поглед

независимо ,че кученце приличаше повече на малка бяла мишчица ;D Мама изглеждаше страхотно, а таткото така и не съм го виждала :blink: В последствие видях ,че не сме от най-чистокръвните, то и няма как при този вид заплождане :blink:но е излишно да казвам ,че това не ние е попречило да се обичаме безрезервно :wub:Много се радвам ,че не сме имали никакви здравословни проблеми, никога не е правил никакви бели, изключително добронамерен е, любвеобилен и винаги готов за игра дори и на тази възраст :yahoo: и въобще съжителството с него е една идилия :blink:
Много да ги нацелувате пухитата от мен и него ;) :wub: