ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 May 2008 - 09:19 PM
иве,ние миналата година бяхме с рони на планина на бунгала и нямаше проблем,но за морето се наложи и аз да го остава на мама,защото бяхме в апартамен(а,досега където и да сме ходили винаги е идвал с нас) и най-вероятно нямаще да ни пуснат :(,но на бунгала мисля,че няма да има проблем ;)
Публикувано: 27 May 2008 - 09:27 PM
Ще трябва да намеря решение, тъй като другото с оставянето не ми се иска. Аз нямам добър спомен от почивка на бунгала, така че ако ти си доволна, изпрати ми телефони. Много ще съм ти благодарна. А и не знам как е при вас, но той много страда за нас. Два пъти мама ми е звъняла по тел. да се прибирам, когато съм й го оставяла за няколко часа, защото той така вие, все едно плаче. До сега никога не сме се разделяли за повече от часовете прекарани на работа и не ми се иска.
Публикувано: 27 May 2008 - 09:54 PM
иве,ние ходим на яз.батак вече 4 година,но сме с карта ,бунгалата са на теца и с доста луксозни условия,така свободно не може да се иди,понеже в сезона всичко е фул. ;)но има доста други бунгала на който може да се иди свободно,ако те интерисува мога да потърся телефони :P
Публикувано: 28 May 2008 - 08:23 AM
Цитат
Здравейте!
Сядам да драсна отново някой ред. Толкова е хубаво ако се организирате за морето. За съжаление ние ходим само на планина. От сега още се интересувам къде можем да отидем. По принцип посещаваме едно невероятно китно хотелче в Троянския балкан. Но си мисля, че с Арес няма да ни пуснат. Не съм питала, но като знам стаите какви са, почти съм 100% сигурна. Имам и вариант да го оставя на мама, но тя много го глези. Ще се започнат едни супички, кюфтенца, глезотийки и като си дойда ще е на прасе, а Роял Канина ще го гледа като отрова ;D ;D ;D, и не ми се иска. Та това ми е поредния ангажимент. В краен случай ще започна да изнудвам приятеля ми и да ви се тръснем ;D
Сядам да драсна отново някой ред. Толкова е хубаво ако се организирате за морето. За съжаление ние ходим само на планина. От сега още се интересувам къде можем да отидем. По принцип посещаваме едно невероятно китно хотелче в Троянския балкан. Но си мисля, че с Арес няма да ни пуснат. Не съм питала, но като знам стаите какви са, почти съм 100% сигурна. Имам и вариант да го оставя на мама, но тя много го глези. Ще се започнат едни супички, кюфтенца, глезотийки и като си дойда ще е на прасе, а Роял Канина ще го гледа като отрова ;D ;D ;D, и не ми се иска. Та това ми е поредния ангажимент. В краен случай ще започна да изнудвам приятеля ми и да ви се тръснем ;D
Иве, ние (и в частност аз) ужасно много ще се радваме да се присъединиш към нашата компания, на бунгала не е толкова лошо, особено ако е весела компанията, а тя ще бъде! А за Арес не се притеснявай, на него ще му бъде медно там ;D. Когато проуча с точност как стоят нещата може да се уговорите нещо и да доидете всички насам, а аз ще бъда изключително доволен домакин :yahoo:, поздрави на всички! :wub:
Публикувано: 28 May 2008 - 10:47 AM
Включвам се само за да кажа Ч Е С Т И Т М А Л Ъ К Р О Ж Д Е Н Д Е Н на малката сладка Лиска :wub: Много да е здрава, игрива ,щастлива и всеки ден да ви изненадва с невероятните шпицески номерца.
ПП. Ние започнахме ремонт - ужасът и кочината са неописуеми -надявам се резултатът да си заслужава. Целувки на всички от нас :wub: :wub: :wub:
ПП. Ние започнахме ремонт - ужасът и кочината са неописуеми -надявам се резултатът да си заслужава. Целувки на всички от нас :wub: :wub: :wub:

Вход

Горе
Цитиране +