ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 06 June 2008 - 08:31 AM
Ммдаааа, а колко мъничка беше, когато я вземах.....изведнъж дръпна нагоре палавницата :P, радвам се че много бързо свикна с нагръдника, дори не и прави впечатление и когато я изтървем да и го свалим направо заспива с него. А веднъж, когато и купувах храна ни подариха един кучешки пастет, вчера и смесих мъничко с гранулките и направо подивя от кеф- много и хареса. Какво ви е мнението за пастетите? Давали ли сте досега на вашите пухчовци? Поздрави на всички и целувки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 06 June 2008 - 08:49 AM
аз също съм взимала на рони пастет,но той не го яде,малко е капризен към храната :(най обича пилешко дробче и това яде основно,харесва и кашкавалче и гранулки ,но само определени на кеин рояал които са пак пилешко дробче ;)последния път му взех с агнешко и още ни стоят повече от половината :rolleyes:ще се наложи да му копувам от любимите :P
много интересно в началото не беше изобщо капризен,каквото му сложих го ядеше,но постепенно се изтарикати и взе да отбира,може и аз да съм виновна,защото все гледам да му угаждам :rolleyes:
много интересно в началото не беше изобщо капризен,каквото му сложих го ядеше,но постепенно се изтарикати и взе да отбира,може и аз да съм виновна,защото все гледам да му угаждам :rolleyes:
Публикувано: 06 June 2008 - 09:30 AM
За жалост, нищо не намерих на български писано за този пастет, които аз дадох на Лиси, което малко ме притеснява, в един чешки сайт имаше доста информация за марката Анимонда,оказа се че произвеждат широка гама не само пастети, но и храни и аксесоари за всички животинки. Пускам снимка, ако сте ги виждали някъде да се сетите. :wub: