ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 11 June 2008 - 01:26 PM
да,горката тя е вече много стара на цели 16 г.е :(само яде и спи,но днес нещо не се чувства добре повръща и има разстройство :'(преди беше много хубава персииска котка,но откакто остаря се поомачка и отслабна,но мога да кажа,че добре си пожевя през тез години :yahoo:
дидка,аз нищо не направих по онзи въпрос ,сега се триума ;Dно като реша ще го покажа ;D
дидка,аз нищо не направих по онзи въпрос ,сега се триума ;Dно като реша ще го покажа ;D
Публикувано: 11 June 2008 - 01:55 PM
Верно на 16г., ваобще не и личи, тя значи е свикнала с Рони отдавна, а спинкат ли двамата понякога? Пердстваям си вде пухини топки на кълбо, :P, сигурно са чудесна компания. И Марея, вземи се в ръце ;D, лятото идва, недей се триуми да не прибегнеш го методите на тоя приятел -> :chaika: ;D B)
Публикувано: 11 June 2008 - 04:32 PM
Боже, колко са сладки, просто са за гушкане та чак да не ги пускаш :yahoo: :yahoo:, да са ти живи и здрави, дълги дълги години да те радват още. А котана как се казва, ти от бебе ли я ли я имаш? Дай някоя нейна рошавка снимка, аз съм влюбена в персииките. :P
Публикувано: 11 June 2008 - 08:20 PM
Аааа, познах от името на снимката, не е честноооо.... ;D, много е сладка тази Рита, истинска красавица е, а какво да кажа това е цяло щастие- гледаш си котенце от беби а сега е на 16, :yahoo: това е невероятно, немога да го опиша, ще се разплача направо, все едно гледаш детето ти как расте....сигурно много я обичаш, е да де- то е ясно, супер! Дано се запозная някой ден с нея! Колко само ти завиждам.... :drugarche: цункай Рони и Рита или по друг начин казано двете "Р",от мен :wub: :wub: :wub:, поздрави на всички, които междудругото се питам къде ли са?
Публикувано: 12 June 2008 - 07:04 PM
Здравейте момичета!Как сте?Как са кучовците ве?Искам да ви попитам...Понеже получих покана от Дури за среща с кучетата в Борисовата градина в Събота искате ли да се съберем и да си направим тази среща?Всички сте поканени,които са от София или имат път насам.Аз няма да мога да дойда,но които иска нека отиде.Поздрави: :wub:
Публикувано: 13 June 2008 - 08:34 AM
О, супер, радвам се че Мони се включи, помислих си че с Марея ще направим от форума чат ;D, радвам се, че ще има среща това значи нови снимки :yahoo:, жалко че няма да мога да дойда и аз, но затова пък ще ходим за риба и ще има пресни снимки :P Поздрави на всички и целувки на кучовците! :wub:

Вход

Горе
Цитиране +