ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 June 2008 - 05:50 PM
Здравейте!
Как сте вие и кучовците?
При нас всичко е ОК. Както всеки ден, разходки и игра с други кученца. Предимно харесва женските. Облайва ни непрестанно, но се надявам с възрастта да поулегне, че вече ни вибрират ушните миди. Започна да ми яде щепките за простора. И интересното е, че сам си ги взима от панерчето. До сега не беше правил подобно нещо. Денонощно тероризира котарака, миличкият ми сигурно иска вече да се пенсионира. Има възможност да спи единствено в/у телевизора, микровълновата или хладилника. Защото на останалите места е облаян подобаващо или просто е хванат за връта от Арес и е завлечен някъде.
Та това е от нас. Не ни е скучно изобщо ;D
Целувки на всички :wub:
Как сте вие и кучовците?
При нас всичко е ОК. Както всеки ден, разходки и игра с други кученца. Предимно харесва женските. Облайва ни непрестанно, но се надявам с възрастта да поулегне, че вече ни вибрират ушните миди. Започна да ми яде щепките за простора. И интересното е, че сам си ги взима от панерчето. До сега не беше правил подобно нещо. Денонощно тероризира котарака, миличкият ми сигурно иска вече да се пенсионира. Има възможност да спи единствено в/у телевизора, микровълновата или хладилника. Защото на останалите места е облаян подобаващо или просто е хванат за връта от Арес и е завлечен някъде.
Та това е от нас. Не ни е скучно изобщо ;D
Целувки на всички :wub:
Публикувано: 13 June 2008 - 10:27 PM
Ех Ивееее, ;D ;D ;D, винаги се смея с твоите хроники- "сам си взима щипки от панера" ;D, това е то шпицка му работа, да ти е жив и здрав и да не се кротне много, че си свикнала на джумбиш и ще ти е скучно ;D :yahoo:
Мони, какво да кажа, аз като го видя Айс и получавам сърцебиене, а пък съм още млада.... ;D, дали пък не е от ненагледната му красота (пу- пу)
:wub: на всички!
Мони, какво да кажа, аз като го видя Айс и получавам сърцебиене, а пък съм още млада.... ;D, дали пък не е от ненагледната му красота (пу- пу)
:wub: на всички!
Публикувано: 14 June 2008 - 07:50 AM
Хей момичета днес заминаваме с Айс към провинцията... :yahoo: :yahoo: :yahoo: Искате ли пресни СНИМКИ????? :wub: Ще ви залея със сники утре. :P Хайде утре ще пиша и нацелувайте пухените ви топки. :wub: :wub: :wub: Поздрави:мони и айс :drugarche: :kuchence: :palqcho:
Публикувано: 14 June 2008 - 10:07 AM
Здравейте и от мен! Дано успеем да се възползваме от малкото слънчеви дни. Ние също обмисляме едни пикник, но дори и да не стане, очаквам вашите разходки в снимков материал ;D, Поздрави на всички, пълноценна почивка и нацелувайте кучовците от мен и Лиси! :wub:
Публикувано: 14 June 2008 - 12:01 PM
Ехее някой хора търсят слънчице...други разхлаждане.Ние пък се възползваме от сутришният хлад иначе после става много горещо.С Парис направихме една голяма разходка и към 3 пак :blink: Дано да се захлади малко, голяма е жега...а представяте ли си какво им е на пухчовците :(

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 15 June 2008 - 06:43 PM
;D, Мони, Айсчо е изплезил здраво език, надивял се е сладура. Снимките са станали страхотни.Ние бяхме на язовир Цонево, много беше смешна и скачаше като зайче в тревата, много и хареса и се набяга най- после нашироко. Пускам малко от най- смешните снимчици ;D :yahoo:
Публикувано: 15 June 2008 - 07:29 PM
Олеееее тази Лиса е страхотна :o :wub: :o
като порасни ще стане още по-хубава :wub: :wub: :wub: много е красива :->)
като порасни ще стане още по-хубава :wub: :wub: :wub: много е красива :->)
Публикувано: 15 June 2008 - 08:19 PM
Благодаря Марея, :wub: тая снимка още докато я правех си викам ще я кръстя "Лиса- пазителката на барбекюто", тя естествено не спря да обикаля около него, барем нещо падне, а за снимката беше под команда "седни" ;D :yahoo:. Нацопа лапичките в язовира и джвака цял ден из тревата. :rolleyes:. А с вашия пикник какво стана? Пусни някоя снимка, де ;) ! Аз Ронката мн го харесвам, много е фотогеничен, или седи повече на едно място или твоя апарат е по- бърз ;D. Трябва да ми разкриеш тайната, че аз търча след нея минути наред, че да застане неподвижна! Диванета.... :P
Поздрави на всички! :wub:
Поздрави на всички! :wub:

Вход

Горе
Цитиране +