Публикувано: 14 July 2008 - 08:36 AM
Здравейте момичета! Как изкарахте уикенда, имаше ли разходки? Пускайте снимки и разказвайте. При нас мина сравнително добре- тръгнахме на пикник и барбекю а накрая пак стигнахме до плажа ;D на Лиси и беше адски топло, затова иска- неиска се изкъпа насила в морето- повярвайте- не го правете! От солената вода козинката се сплъстява, пожълтява и доклато не се изкъпе с шампоан ужасната миризма на спарена вълна не изчезва. Трябваше наново да я изкъпя, този път с шампоан, след което я напудрих и разресах много хубаво- ефекта беше, както Ани казва- УАУ! Но, определено повече няма да ходим на плаж, въпреки, че се държа много добре- легна под чадъра насянка и повече не мръдна оттам, а аз през 15 мин я поливах с вода за да не и стане много топло. Просто на мен притеснението ми дойде в повече- да не яде пясък, да не попадне в очето, да не повърне от топлото, да не получи термичен шок :rolleyes: доста е страшничко, не е за мен, а на нея хич не и е толкова кеф. Имам само една снимка, как царски се е опнала на хавлииката на сянка, но ще я пусна по- късно. Хайде сега, разказвайте и вие. Аз и Лиси ви желаем лек и приятен ден! :wub: