ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 15 August 2008 - 10:29 AM
Здравейте и от нас! :blink: Камка,Рорката е много сладък :wub: :wub: Съименници са с чичото на Тиса :P :blink: Моята фръцла хич не обича да се снима ...види ли,че взимам телефона или апарата,веднага си извърта трътчицата или се завира някъде ;D Пожелавам на всички ви много усмихнат и лудорешки ден! :blink: :wub: :wub:
Публикувано: 15 August 2008 - 08:59 PM
Здравейте!Към 9.30 си излязохме с Парис на разходка(преди малко) и срещаме кученцето с което се срещнахме преди дни и с парис беше голяма игра :yahoo: Гониха се...Парис доста се зъбеше но му беше хубаво.Винаги го пускат това куче и може да се е загубило, след като се приибрахме се качи до нашия етаж :o ;D и излязох и един човек от блока ще го вземе сигурно временно. :blink: Радвам се защото така Парис ще свиква с други кучета :yahoo:
За съжаление нямах апарат да ги снимам но друг път ще съм потготвена.
П.С. Мони много сте сладки с Айс! :wub: Целувки на всички малки и големи пухчовци! :wub:
За съжаление нямах апарат да ги снимам но друг път ще съм потготвена.
П.С. Мони много сте сладки с Айс! :wub: Целувки на всички малки и големи пухчовци! :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 15 August 2008 - 09:52 PM
Здравейте да се похваля Рори днес си намери приятелка в парка една мини болонка,това му е първата приятелка от градинката където го разхождам,за6тото попринцип не го пускам при др кучета тъй като ни нападна преди няколко дни едно куче чиято стопанка се хилеше тъпо,затова си ме беше страх...А иначе вече малко по малко го социализирам ;D :wub:
Публикувано: 18 August 2008 - 09:16 AM
Добро утро момичета! Отварям и какво да видя- чудесни снимчици на още по- чудесни същества. Всички са много хубави. :wub: При нас като цяло няма нищо ново освен, че Лиса ме слуша все повече и повече. Лека полека започва да отказва банята и с поглед се опитва да ме насочи към входната врата за разходка. Допуснах обаче една голяма грешка :huh: и ще я споделя за да не я повторите:
по принцип вече нямаме проблеми и винаги като излезем на разходка се облекчава. Преди дни на късната вечерна разходка обаче нищо не направи а аз се заинатих и останахме нарочно на полянката до късно. Предполагах, че като се приберем вкъщи ще посети банята и в момента, в който се облекчаваше там и се скарах от яд- голяма грешка. Днес след втората разходка много рано сутринта докато се приготвях за работа забелязах, че пак е имала голяма нужда но от нея беше останало доста малко. Явно от страх, да не и се скарам пак се опитва да прикрие следите. Съжелявам горчиво за тази моя грешка и се надявам да не се превърне в системен навик, макар, че съм чела, че веднъж започнат ли после просто чакаш да спрат. Сега това ме тревожи най- много. Иначе всичко върви по вода (да чукна на дърво). Разказвайте сега и вие как сте прекарали уикенда.
Поздрави и целувки от мен и Лиса! :wub:
по принцип вече нямаме проблеми и винаги като излезем на разходка се облекчава. Преди дни на късната вечерна разходка обаче нищо не направи а аз се заинатих и останахме нарочно на полянката до късно. Предполагах, че като се приберем вкъщи ще посети банята и в момента, в който се облекчаваше там и се скарах от яд- голяма грешка. Днес след втората разходка много рано сутринта докато се приготвях за работа забелязах, че пак е имала голяма нужда но от нея беше останало доста малко. Явно от страх, да не и се скарам пак се опитва да прикрие следите. Съжелявам горчиво за тази моя грешка и се надявам да не се превърне в системен навик, макар, че съм чела, че веднъж започнат ли после просто чакаш да спрат. Сега това ме тревожи най- много. Иначе всичко върви по вода (да чукна на дърво). Разказвайте сега и вие как сте прекарали уикенда.
Поздрави и целувки от мен и Лиса! :wub:
Публикувано: 18 August 2008 - 09:34 AM
здравейте и от нас с рони :Pдиди,не се тревожи ще се оттучи ,когато започне да се стиска напълно,лиси е още малка и ще се поизпусква ,трябва търпение :P
а,ние бяхме на планина за да се спасим от жегата,защото не се трае,ужасно е топло.пускам ви снимчици с рони ;)поздрави от нас :wub:
а,ние бяхме на планина за да се спасим от жегата,защото не се трае,ужасно е топло.пускам ви снимчици с рони ;)поздрави от нас :wub: