ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 18 August 2008 - 04:58 PM
Браво на фотографа Ани и модела Ронито! :yahoo: :->)
Сега и аз ще ви зарадвам със снимки на Парисчо от вчерашната ни разходка: :blink:
Еййй..ей ...ей ей B)

"Уфф,че време не става за снимки..много жега" ;D

"Еееей снимай ме така..какъв съм хубав" ;D

"Зелеее" ;D

:wub: :yahoo: :wub:
Сега и аз ще ви зарадвам със снимки на Парисчо от вчерашната ни разходка: :blink:
Еййй..ей ...ей ей B)
"Уфф,че време не става за снимки..много жега" ;D
"Еееей снимай ме така..какъв съм хубав" ;D
"Зелеее" ;D
:wub: :yahoo: :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 19 August 2008 - 09:51 PM
_SuZi_ ,честита сладурана от нас.много ,много да ви радва ,да е жива и здрава :wub:избралисте една невероятна порода кученце,сама ще се убедите колко са любвеобилни,игриви...............с една дума невероятни :wub:
ще чакаме разкази за сузито.целувки от нас :P
ще чакаме разкази за сузито.целувки от нас :P
Публикувано: 20 August 2008 - 09:07 AM
Здравейте на всички.
Сузи е чудесна беборана. :wub: Да ви е жива и здрава, много да ви радва и да се забавлявате дълго с нея. Както казва Ани, направили сте чудесен избор с това сладко топче. Разкажете повече за нея.
И Мони, снимките са невероятни. Чудесно е Айсчо да има толкова другарчета. Много е симпатичен и лъчезарен, истински пухин мъж. Направо като ги гледам благородно ти завиждам. При мен кучешките срещи не минават гладко и се натъжавам, когато не може да играе с други кученца. :'( Пожелавам ти още много весели разходки с него и компания.
Лек ден от мен и Лиса! :wub:
Сузи е чудесна беборана. :wub: Да ви е жива и здрава, много да ви радва и да се забавлявате дълго с нея. Както казва Ани, направили сте чудесен избор с това сладко топче. Разкажете повече за нея.
И Мони, снимките са невероятни. Чудесно е Айсчо да има толкова другарчета. Много е симпатичен и лъчезарен, истински пухин мъж. Направо като ги гледам благородно ти завиждам. При мен кучешките срещи не минават гладко и се натъжавам, когато не може да играе с други кученца. :'( Пожелавам ти още много весели разходки с него и компания.
Лек ден от мен и Лиса! :wub: