ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 30 August 2008 - 07:22 PM
sea_wind,имаш разкошен рижав пухчо :wub: да ти е жив и здрав! :blink: ..... _SuZi_,опитай с варено пилешко месце,накъсано на много ситно,но най-си е хубаво бебка да си папка кучешка храна ...провери в по-големите магазини за хр. стоки!Би трябвало да има консерви за домашни любимци,ама знам ли? :rolleyes: Нацелувай малката фръцличка с гривничка от мене ;) :wub: :wub: love dogy,на колко години си и колко е голямо кучето ти? ;) ;D
Публикувано: 30 August 2008 - 07:35 PM
Здравейте всички!
Относно храната, Сузи много внимавай с прясното мляко. То определено не е препоръчително и може да създаде проблеми.Има много начини да я накараш да яде. Другото важно нещо е /може да са ти казали/ - не трябва да сменяш храната толкова често или ако решиш да го направиш, трябва да става постепенно. Можеш да прочетеш по- назад, защото не искам да звуча като ментор, който ти казва какво да правиш - решението за храненето си е твое. Но е важно, защото може да създаде проблеми.
Извини ме отново за поучаването.
Относно храната, Сузи много внимавай с прясното мляко. То определено не е препоръчително и може да създаде проблеми.Има много начини да я накараш да яде. Другото важно нещо е /може да са ти казали/ - не трябва да сменяш храната толкова често или ако решиш да го направиш, трябва да става постепенно. Можеш да прочетеш по- назад, защото не искам да звуча като ментор, който ти казва какво да правиш - решението за храненето си е твое. Но е важно, защото може да създаде проблеми.
Извини ме отново за поучаването.
Публикувано: 31 August 2008 - 04:04 PM
Здрасти Мони,
крайно време беше вече да се включиш ;) Цунки на Айс.
Сузи, не се притеснявай да питаш. Всички ние сме задавали въпроси относно отглеждането на шпицовете и продължаваме да питаме за едно или друго нещо. Съществува само един проблем. Когато ние бяхме нови тук и кучувците ни бяха малки, в темата пишеха хора, които имат много опит и познания и ние се допитвахме до тах и получавахме адекватни съвети. За съжаление тези хора не пишат вече тук /надявам се някой ден отново да започнем да четем постовете им/ и вие с малките кучовчи ще трябва да се задоволите с нас и нашия опит и естествено интернет. :blink:
крайно време беше вече да се включиш ;) Цунки на Айс.
Сузи, не се притеснявай да питаш. Всички ние сме задавали въпроси относно отглеждането на шпицовете и продължаваме да питаме за едно или друго нещо. Съществува само един проблем. Когато ние бяхме нови тук и кучувците ни бяха малки, в темата пишеха хора, които имат много опит и познания и ние се допитвахме до тах и получавахме адекватни съвети. За съжаление тези хора не пишат вече тук /надявам се някой ден отново да започнем да четем постовете им/ и вие с малките кучовчи ще трябва да се задоволите с нас и нашия опит и естествено интернет. :blink:
Публикувано: 01 September 2008 - 11:14 PM
Благодаря ви страшно много на всички за коментарите :wub: :wub: :wub: При първа възможност ще кача още нови снимки :P Много съм щастлива, че вече и аз съм член на този форум, защото всички в него са прекрасни хора :->)
..Деси е една прелесна пухкава топка :wub: Прилича ми много на братчето на Сузи :P :wub:
Цитат
здравеите ето една малка снимка на деси дано ви е харесала
[move] :izcherven: :izcherven: :wub: :wub:[/move]
[move] :izcherven: :izcherven: :wub: :wub:[/move]
..Деси е една прелесна пухкава топка :wub: Прилича ми много на братчето на Сузи :P :wub:
Публикувано: 02 September 2008 - 08:02 AM
Момичета искам да ви попитам как разбирате ,че кучето ви е РАЗГОНЕНО? :o :rolleyes:Айс от както се върнахме от почивката не е спрял да скимти,да идва да ме драска и лае,да скача по вратата за да излезне.. :'( Тово според мен са признаци за Разгонване.Вие как мислите? :blink: ;)
Публикувано: 02 September 2008 - 09:41 AM
разгонването е винаги досегът с разгонена женска,но дори когато вече нея я няма мъжкарят продължава да си е разгонен.Женската отключва нещо в него .мъжкия може да прави бебета винаги когато има разгонена мома на близо.В този случай нещата са като при хората.
Разликата е само при женските, заплождането става само в определени дни от цикъла.
;)
Разликата е само при женските, заплождането става само в определени дни от цикъла.
;)