ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 02 September 2008 - 09:48 AM
Като чета какво пишете имам чувството, че Арес е изперкал тотално.
Та хора, той е постоянно разгонен. Като го изведа на поляната, за която съм ви писала, веднага си заплюва някоя женска и почти през цялото време е върху нея. Дори вече се чувствам неудобно, тъй като от два дни имаме ново попълнение - немска овчарка на около 3м. Горкото животинче, той направо я побърква. Тя тича с него на гърба, защото той по никакъв начин не иска да слезе. Единственият вариант е да се скарам и да се приближа до него.
Не знам друго какво да кажа, ама не е добре ;D
Чао и приятен ден на всички
Та хора, той е постоянно разгонен. Като го изведа на поляната, за която съм ви писала, веднага си заплюва някоя женска и почти през цялото време е върху нея. Дори вече се чувствам неудобно, тъй като от два дни имаме ново попълнение - немска овчарка на около 3м. Горкото животинче, той направо я побърква. Тя тича с него на гърба, защото той по никакъв начин не иска да слезе. Единственият вариант е да се скарам и да се приближа до него.
Не знам друго какво да кажа, ама не е добре ;D
Чао и приятен ден на всички
Публикувано: 02 September 2008 - 09:58 AM
иве,рони е същия и то целогодишно види ли куче независимо мъжко или женско е отгоре върху него и започва една борба :klati:щом скача и на котката която горката е вече много стара (16г.) и само спи,смятай за какво става въпрос пълна лудница :rolleyes:така е с мъжките кучета пераментно са готови за атака ;D
миналата седмица имахме едно женско куче разгонено и когато го разкараваха рони я усещаше(а,ние сме на 7 етаж)заставаше на терасата и започваше да вии,ама точно като вълк ;D
мони,аз мисля че на айс просто му се разхожда и забавлява,не се притеснявай ще отшуми :P
миналата седмица имахме едно женско куче разгонено и когато го разкараваха рони я усещаше(а,ние сме на 7 етаж)заставаше на терасата и започваше да вии,ама точно като вълк ;D
мони,аз мисля че на айс просто му се разхожда и забавлява,не се притеснявай ще отшуми :P
Публикувано: 02 September 2008 - 10:45 AM
И с котарака ми прави така.
горкичкия ми Чочко, няма почивка за него. Когато бяхме в отпуск за него се грижеше брат ми и като се прибрахме видимо беше наддял някое и друго кило, но естествено от вратата му започнаха мъченията отново. Представяте ли си, че той спи или в/у микровълновата, телевизора или хладилника, защото на другите места е подложен на 24 часов тормоз. Дори ни чака ние да си легнем, за да се паркира, защото бялото същество го преследва постоянно. Третира го като парцал за под. Захапва го зад врата и започва да го влачи.
Истината е, че у нас сме като семейство Адамс ;D
горкичкия ми Чочко, няма почивка за него. Когато бяхме в отпуск за него се грижеше брат ми и като се прибрахме видимо беше наддял някое и друго кило, но естествено от вратата му започнаха мъченията отново. Представяте ли си, че той спи или в/у микровълновата, телевизора или хладилника, защото на другите места е подложен на 24 часов тормоз. Дори ни чака ние да си легнем, за да се паркира, защото бялото същество го преследва постоянно. Третира го като парцал за под. Захапва го зад врата и започва да го влачи.
Истината е, че у нас сме като семейство Адамс ;D
Публикувано: 02 September 2008 - 11:03 AM
Цитат
Публикувано: 02 September 2008 - 03:34 PM
Вече се бях притеснила, че само моя Рони прави така, но при него положението е отчайващо.Той просто не подбира- мъже, жени, кучета, котки просто всичко, което се движи и не се движи, само мен не смее да се опитва, защото знае, че после има наказания. Иначе си има 1 плюшена любовница и без нея не заспива, но наистина пада голям смях когато я добара, докато не започне да залита от умора не се спира, но и аз не му преча, че след това спи като къпан ;D ;D ;D
Публикувано: 02 September 2008 - 03:58 PM
малееееееееееее то голяма борба пада с тази плюшена любима ;D
аз затова казвам,че мъжките винаги са готови за действия,при тях няма определен период както при момите :P
много е сладък адашът ни ,да ти е жив и здрав :wub: и много,много да те радва.поздрави и от нашия рони :P
аз затова казвам,че мъжките винаги са готови за действия,при тях няма определен период както при момите :P
много е сладък адашът ни ,да ти е жив и здрав :wub: и много,много да те радва.поздрави и от нашия рони :P
Публикувано: 02 September 2008 - 04:18 PM
Рижият пухчо е много сладурест, а май всички мъжки са такива :klati:
но сега се сещам и друго.
Абе момичета, вашите кучовци лаят ли много? Арес не спира. Като излезем на поляната и хората се поместват, защото и собствените мисли не могат да си чуят от него, камо ли да водят някакъв разговор. По някога се чувствам неудобно, но по никакъв начин не мога да го накарам да спре.
но сега се сещам и друго.
Абе момичета, вашите кучовци лаят ли много? Арес не спира. Като излезем на поляната и хората се поместват, защото и собствените мисли не могат да си чуят от него, камо ли да водят някакъв разговор. По някога се чувствам неудобно, но по никакъв начин не мога да го накарам да спре.
Публикувано: 02 September 2008 - 09:12 PM
Ама,много бебешко станало тука,ей :yahoo: :yahoo: И бебица Деси е много сладка :wub:Ние,по-дъртите,вече не можем да се хвалим с много пакости,а само с много разгонвания ;D Сега сме в началото на такова и излизаме на бърза разходка с повод и с пръчка в ръка,за да плашиме пишман мераклиите ;D При младежите сега им е за първи път,хормоните са ги заблъскали и затова са така неспокойни,дори и когато около тях няма разгонена женска :blink: ...това е добрата новина ;) другата добра е,че когато поотраснат,ще са си перманентно разгонени,както писа вече Марея ;D Всичко,що е мъжко,си е на първа сигнална система цял живот :rolleyes: ;D Много поздрави от мен и Тиса,и много целувки за прекрасните ви пухчета! :blink: :wub: :wub: :wub: