ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 01 October 2008 - 06:59 PM
Публикувано: 02 October 2008 - 07:58 AM
Хубав ден на всички!!! :blink:
Публикувано: 02 October 2008 - 04:03 PM
Публикувано: 02 October 2008 - 09:39 PM
Хубава вечер на всички и ме извинете за словоизлиянието, но съм БЯСНА!!!
Публикувано: 02 October 2008 - 10:08 PM
Публикувано: 03 October 2008 - 08:06 AM
всичко дет се вика мара-втасала та взеха да се занимават с дом.любимци :mazohist:
я кажете как са вашите пухчовци,дивеят ли? :P
Публикувано: 03 October 2008 - 08:33 AM
като цяло сме Ок, само че от вчера съм малко притеснена тъй като открих на Арес някакви две образования.Едното е под очето и е нещо като пъпчица, а другото е на шията и представлява нещо като натрупана кожа (по- скоро като бяла коричка) и като я потърках отдолу се показа нещо като раничка. Добре, че днес ще ходим при вета, та да видим какво е и да взимаме мерки. Щото каквато съм паника - мнго се притеснявам. Иначе той си е същия дивак. Хванал го е нещо като късен пубертет. Проявява някаква агресия, ама като не става с вестника, ще сложа нещо твърдо в него и ще му изкореня лигавщините. Неговата глезотия вече премина всякакви граници. Най- новия му номер е да плаши деца. Минава дете, той се засилва и започва да го лае, но не се приближава и след като е сигурен в постигнатото идва и се паркира до мене. Първия път като го направи аз стоя като прасната с мокър парцал и не мога да повярвам. Той (дивака), който от бебе е сред много кучета, деца и възрастни хора да прави подобни неща... Естествено имаше наказания и шамарикси с едно списание, защото така не става. Вече се съмнявам дали това е моето куче. А нещото, което направо ме качи на джанката е: той винаги е реагирал на командите, които съм му казвала и не е имало случай да му кажа да се върне и да не го направи, но... има си и първи път много ясно. На една от дежурните разходки, момче минава с пит, но вързан и едно от хъскитата (мъжко) отива и започва да го лае. в този момент моя дивак се спуска и отива при пита. Момчето се притесни, а аз го викам, той не идва...
Притеснена съм тъй като той не е правил такива простотии като малък, а сега какво му стана, не знам. Заела съм се с изкореняване на лошите му помисли, пък ще видим какво ще се получи.
Аз толкова се отплеснах, че не попитах вие как сте. Надявам се да сте добре и да се забавлявате.
Хубав ден на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 03 October 2008 - 06:42 PM
Пиша ви.. тъй като е петък, а това означава, че имам два цели дни за Сузи и ще и отделя доста време, както и на вас :wub:
Ние сме добре, макар, че се виждаме за много малко със Сузанка заради това училище,но няма друг начин :'(
Наблюдавам я, че от скоро е започнала да лае и не допуска никой да влезе. Също се опитва и да уплаши доста по-големи кучета ;D
Искам да ви попитам дали мога да и давам консерви за по големи кучета, че при нас само такива са докарали.
Поздрави от вас и се надявам да пишете.. че нали е петък.. :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 03 October 2008 - 11:47 PM
Публикувано: 04 October 2008 - 12:55 AM
Колкото до "лаенето" ако изобщо може да се нарече така ;D доста ми е смешна, защото лае най-вече по съседите ни, дето са немски овчарки, а тя им е точно на една хапка ;D ;D :wub:
Публикувано: 04 October 2008 - 09:54 AM
Както винаги при мен шубето е голям страх. Пъпчицата, за която писах е просто запушена поричка, а раничката на гръбчето е наказателен резултат от наказателна акция на Мистър Котаран. Обобщението на вета беше, че Аресито е едно напълно здраво куче :yahoo:
Публикувано: 04 October 2008 - 07:49 PM
И аз съм доволна, че при него всичко е наред - здравословно, а за мозъчното - нещата са ясни. Арес е на принципа "Важното е да е весело" ;D , но за мен понякога не е ;)
Публикувано: 05 October 2008 - 04:58 PM
Цитат
Горкичката.. толкова и се спеше..
ама аз като гледам тя направо си спи права ;Dмиличката много е сладка :wub:ако имаш снимки не се бой да ни зарадваш с тях,да й се порадваме на сладката сузи :wub:
Публикувано: 06 October 2008 - 10:40 AM