Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8181 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 28 September 2008 - 01:31 PM

Ние с Айс се облякохмеее... :P Поръчахме си дрешка вече и сега ще чакаме да дойде http://www.doggy-vogue.com/ . :yahoo: Сузи наистина е порастнала мноОого и наистина е фотогенична. :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8182 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 30 September 2008 - 06:08 PM

Мони,когато ви дойде дрешката,нали ще ни я покажеш :blink: ще чакаме снимки на пременения Айсчо :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8183 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 September 2008 - 08:44 PM

Ооо непременно ще го снимам амо да дойде.А това ще стане другата седмица. :P :yahoo: :->) Поздрави:мони и айс :wub: :drugarche: :kuchence: :palqcho:
User's Signature

Качена снимка

#8184 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 October 2008 - 06:59 PM

Момичета,да ви се оплача ...Тисата тези дни прави невероятни бели :rolleyes: ...май я друса втори пуберитет ;D Започна се с изяждането на един балсам за устни,после започна да си реди гранулите под завивката на спалнята като броеница ...знае,че идва зима и се запасява момичето  ;D вчера беше докопала едно пакетче масло от масата в кухнята и го зарила в една голяма саксия с Юка ...държа да подчертая,че беше много прилежно заравнено,сякаш човек го е скрил :o Днес се прибирам от работа и целият хол в почва ...играла си е на градинарка :rolleyes: ;D Незнам утре какво ще заваря,ама хем ми е гъч,че ми отваря допълнителна работа,хем ми е кеф,че е още калпазанка ;) Поздрави и целувки за всички! :wub: :wub: :wub:
User's Signature

#8185 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2008 - 07:58 AM

Не му се впечатлявай толкова. Ако знаеш Арес какви ги върши, само че сега нямам време да ти разказвам, защото пиша от работа. Явно по някога ги пере пералната и тях - ама здраво. Нас най- вероятно не ни е пускала.
Хубав ден на всички!!! :blink:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8186 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 October 2008 - 04:03 PM

Днес нямаше изненади  :kuchence: Че ги пере пералнята,пере ги ^_^ направо ги върти и центрофуга понякога ;D Да са ни живи и здрави,и ние покрай тях,за да си ги гледаме :wub: Форума пак се успа ;) Поздрави и целувки на всички! :wub: :drugarche:
User's Signature

#8187 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2008 - 09:39 PM

От няколко дни основно се интересувам от законопроект, който иска да "Регламентира" отглеждането на домашни любимци. За пореден път съм изкарана от равновесие благодарение на нашата политическа тъпота. Аз кучето си няма да изхвърля, нито пък котарака, нито пък ще отида да ги приспя защото някой си некадърник, нещастник и безмозъчник така е решил, защото е трябвало да замаже очите и да си вземе паричките от някоя си комисийка. Да се занимават с наболелите държавни проблеми, а не с въпроси, които така или иначе са оредени. Тази вечер говорейки си с мъжа ми стигнахме до заключението че /това в рамките на шегата/. Ние искаме да се приема закон, който да забрани на хора живеещи в панелки да карат коли по- скъпи от 30 хил. лв., щото останалите хора се комплексират. Като искат да карат такива коли, да си построят къща някъде, за да не дразнят хората. Или пък да питат съседите си съгласни ли са.
Хубава вечер на всички и ме извинете за словоизлиянието, но съм БЯСНА!!!
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8188 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 October 2008 - 10:08 PM

Иве,аз следя тази простотия от самото и начало :rolleyes: и ми идва да ги :angry: всичките малоумници,които са дали това предложение.Успокой се,защото нервите не са добър съветник :drugarche: Никой няма да дойде да ти вземе кучето,а пък да те накара да го приспиш здраво и право е меко казано глупост ...това е безумие и е в разрез със Закона за защита на животните.Мисля си,че хрантутниците в парламента ще проявят поне малко здрав разум и няма да гласуват тази идиотщина :huh: А ние пък дали не може да  съдим управляващите ни в Брюксел? ;D много ми се иска ...
User's Signature

#8189 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 October 2008 - 08:06 AM

подкрепям мегиан,едва ли ще приемат за закон такава простотия-меко казано :rolleyes:аз изобщо се чудя как им го е родила главата тази безумица,но все пак да си признаем ,че сивото им вещество не работи на пълни обороти :huh:
всичко дет се вика мара-втасала та взеха да се занимават с  дом.любимци :mazohist:
я кажете как са вашите пухчовци,дивеят ли? :P
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8190 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2008 - 08:33 AM

Здрасти Ани,
като цяло сме Ок, само че от вчера съм малко притеснена тъй като открих на Арес някакви две образования.Едното е под очето и е нещо като пъпчица, а другото е на шията и представлява нещо като натрупана кожа (по- скоро като бяла коричка) и като я потърках отдолу се показа нещо като раничка. Добре, че днес ще ходим при вета, та да видим какво е и да взимаме мерки. Щото каквато съм паника - мнго се притеснявам. Иначе той си е същия дивак. Хванал го е нещо като късен пубертет. Проявява някаква агресия, ама като не става с вестника, ще сложа нещо твърдо в него и ще му изкореня лигавщините. Неговата глезотия вече премина всякакви граници. Най- новия му номер е да плаши деца. Минава дете, той се засилва и започва да го лае, но не се приближава и след като е сигурен в постигнатото идва и се паркира до мене. Първия път като го направи аз стоя като прасната с мокър парцал и не мога да повярвам. Той (дивака), който от бебе е сред много кучета, деца и възрастни хора да прави подобни неща... Естествено имаше наказания и шамарикси с едно списание, защото така не става. Вече се съмнявам дали това е моето куче.  А нещото, което направо ме качи на джанката е: той винаги е реагирал на командите, които съм му казвала и не е имало случай да му кажа да се върне и да не го направи, но... има си и първи път много ясно. На една от дежурните разходки, момче минава с пит, но вързан и едно от хъскитата (мъжко) отива и започва да го лае. в този момент моя дивак се спуска и отива при пита. Момчето се притесни, а аз го викам, той не идва...
Притеснена съм тъй като той не е правил такива простотии като малък, а сега какво му стана, не знам. Заела съм се с изкореняване на лошите му помисли, пък ще видим какво ще се получи.
Аз толкова се отплеснах, че не попитах вие как сте. Надявам се да сте добре и да се забавлявате.
Хубав ден на всички :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8191 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2008 - 06:42 PM

Здравейте и от нас  :wub: :wub: :wub:
Пиша ви.. тъй като е петък, а това означава, че имам два цели дни за Сузи и ще и отделя доста време, както и на вас  :wub:
Ние сме добре, макар, че се виждаме за много малко със Сузанка заради това училище,но няма друг начин  :'(
Наблюдавам я, че от скоро е започнала да лае и не допуска никой да влезе. Също се опитва и да уплаши доста по-големи кучета  ;D
Искам да ви попитам дали мога да и давам консерви за по големи кучета, че при нас само такива са докарали.
Поздрави от вас и се надявам да пишете.. че нали е петък..  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8192 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 October 2008 - 11:47 PM

На Сузи няма ли кой да и напазарува от друго място ...или гранулки някакви? Започва да лае,а? :yahoo: Сигурно е голям купон с нея :yahoo: Като се сетя с моите бебета какво беше :rolleyes: ;D  Тисата от малка налита на големи кучета :o,които слава Богу,не и се връзват,но в момента,в който се обърнат към нея дори и за игра ...и тя кръгом и много бързо фъз при мене :rolleyes: ;D На равни на нея по ръст кучовци не обръща внимание ....,а  и на деца, и хора никога не се е зъбила  :blink: Иве, какво му е на Аресчо ...разбра ли се?Целувки за всички :wub: :wub: :wub:
User's Signature

#8193 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2008 - 12:55 AM

За съжаление трябва да изчакам да заредят магазина с консерви за бебета, че сега точно няма. Мога да и купя и от друго място, но там са най-качествените храни за кучета. Но за два дни ще издържи и без консервички  :P
Колкото до "лаенето" ако изобщо може да се нарече така  ;D доста ми е смешна, защото лае най-вече по съседите ни, дето са немски овчарки, а тя им е точно на една хапка  ;D ;D :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8194 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2008 - 09:54 AM

Здравейте всички в този невероятно слънчев ден :blink:
Както винаги при мен шубето е голям страх. Пъпчицата, за която писах е просто запушена поричка, а раничката на гръбчето е наказателен резултат от наказателна акция на Мистър Котаран. Обобщението на вета беше, че Аресито е едно напълно здраво куче :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#8195 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2008 - 10:19 AM

Слава Богу,че Арес е екстра :kuchence: Хубав ден за всички и от нас! :blink: :wub:
User's Signature

#8196 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 October 2008 - 11:35 AM

е иве радвам се ,че с арес всичко е ок,да започва с белите,той ги умее най-добре,нали така ;Dтежко ти на тебе ;D ;D ;D
User's Signature

#8197 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2008 - 04:18 PM

Хей нещо напоследък не качвате нови снимки на пухчовците, така че аз ще си позволя да кача една на Сузанка от снощи.
Горкичката.. толкова и се спеше..  ;D ;D :wub:
...
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8198 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2008 - 07:49 PM

Здравейте!
И аз съм доволна, че при него всичко е наред - здравословно, а за мозъчното - нещата са ясни. Арес е на принципа "Важното е да е весело" ;D , но за мен понякога не е ;)
User's Signature

Качена снимка

#8199 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 05 October 2008 - 04:58 PM

Цитат

Хей нещо напоследък не качвате нови снимки на пухчовците, така че аз ще си позволя да кача една на Сузанка от снощи.
Горкичката.. толкова и се спеше..   

ама аз като гледам тя направо си спи права ;Dмиличката много е сладка :wub:ако имаш снимки не се бой да ни зарадваш с тях,да й се порадваме на сладката сузи :wub:
User's Signature

#8200 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 10:40 AM

Здравейте момичета и пухчета!Как я карате?С Роро бяхме в Борисовата градина и за първи път го пуснах без повод сред толкова кучета и хора.Естествено той забрави че има стопанка и че се казва Роро ;D Не се оплаквам въпреки че накрая с 300 зора успях да го хвана сред топката играещи кучета,но се налудя на воля.Не съм качила снимките,но скоро ще има включване.Сега ви пускам само една снимка на Рори да видите голямото момче  :yahoo: Целувки на всички  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема