ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 19 October 2008 - 11:26 AM
Прави,ама аз съм си виновна :huh: Пак беше докопала маслото от масата в кухнята и го беше заровила в една голяма сакция,че чак сложила и камък върху него :rolleyes: Да и се неначуди човек ...,обаче аз вече знам къде да търся ;D След малко излизаме на обедна разходка ... Тисата праща много целувки на Айсчо и пожелава хубав следобяд на всички! :blink: :wub:
Публикувано: 20 October 2008 - 07:34 PM
Здравейте момичета!Като се заговорихте за бели на пухчетата, не можах да се сдържа да не разкажа какво заварих в коша на Рори.Той попринцип си го бута под леглото на сестра ми и спи там.Днес обаче му го извадих да го пера и имаше какво ли не под меката възглавничка.Като се започне от 2 лева,очна линия,малко пликче прах за пране,аналгин,фиби за коса та се свърши до едни банички,които бях си правила и куп други дребни неща.Очевидно си позволява да краде от масата ;D А пък онзи ден ми дойде една приятелка,остави си чантата на леглото Роро си пъхна носа в нея и се опита да извади кърпички да и ги отмъкне.Страх ме е вече да си оставя тел-а без надзор,защото може да си го хареса и него :rolleyes: Интересното е че не дъвка нещата просто ги носи в коша и ако се опитам да ги взема той скача и ми ги дърпа от ръцете,сякаш са си негови.И така с беладжията...Поздрави и целувки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 21 October 2008 - 08:18 AM
Толкова ви се радвам. :blink:
Явно всеки си е с номера, но пък това ги прави единствени и неповторими. При нас скоро не е имало нещо хард, но пишейки - чукам на дърво, че не се знае какво може да ни спретне. Както знаете Арес обича да ни прави живота "интересен" :rolleyes:
Хубав ден на всички ви :wub:!
Явно всеки си е с номера, но пък това ги прави единствени и неповторими. При нас скоро не е имало нещо хард, но пишейки - чукам на дърво, че не се знае какво може да ни спретне. Както знаете Арес обича да ни прави живота "интересен" :rolleyes:
Хубав ден на всички ви :wub:!
Публикувано: 22 October 2008 - 08:51 PM
Недей да слушаш какво ти казват приятелите за Сузи! В храната за кучета всичко е много балансирано и особено,ако е от висок клас,няма нужда да добавяш каквото и да е! :blink: И защо пък точно бирена мая? :rolleyes: Бебица да няма някакъв проблем? За да си най-спокойна,консултирай се с вета! :blink:
Публикувано: 22 October 2008 - 10:28 PM
Цитат
камка,направо ме разсмя с подвизите на рори ама той е голям къщовник обича всичко да му е под ръка ;Dда ти е жив и здрав пакосника :wub:
Мерси!То аз си се оплаквам от него,но истината е че аз и семейството ми адски си обичаме това малко същество.А пък и за повече от минута не мога да му се сърдя каквото и да е направил,като му видя милата муцка със светещи очички как виновоно ме гледа ми става едно смешно ;D Така че да са ни живи и здрави всички,че незнам какво ще правим без тях и лудориите им....Целувки и дайте повече снимки че ми се разглежда :wub: :wub: :wub: