ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 21 October 2008 - 08:18 AM
Толкова ви се радвам. :blink:
Явно всеки си е с номера, но пък това ги прави единствени и неповторими. При нас скоро не е имало нещо хард, но пишейки - чукам на дърво, че не се знае какво може да ни спретне. Както знаете Арес обича да ни прави живота "интересен" :rolleyes:
Хубав ден на всички ви :wub:!
Явно всеки си е с номера, но пък това ги прави единствени и неповторими. При нас скоро не е имало нещо хард, но пишейки - чукам на дърво, че не се знае какво може да ни спретне. Както знаете Арес обича да ни прави живота "интересен" :rolleyes:
Хубав ден на всички ви :wub:!
Публикувано: 22 October 2008 - 08:51 PM
Недей да слушаш какво ти казват приятелите за Сузи! В храната за кучета всичко е много балансирано и особено,ако е от висок клас,няма нужда да добавяш каквото и да е! :blink: И защо пък точно бирена мая? :rolleyes: Бебица да няма някакъв проблем? За да си най-спокойна,консултирай се с вета! :blink:
Публикувано: 22 October 2008 - 10:28 PM
Цитат
камка,направо ме разсмя с подвизите на рори ама той е голям къщовник обича всичко да му е под ръка ;Dда ти е жив и здрав пакосника :wub:
Мерси!То аз си се оплаквам от него,но истината е че аз и семейството ми адски си обичаме това малко същество.А пък и за повече от минута не мога да му се сърдя каквото и да е направил,като му видя милата муцка със светещи очички как виновоно ме гледа ми става едно смешно ;D Така че да са ни живи и здрави всички,че незнам какво ще правим без тях и лудориите им....Целувки и дайте повече снимки че ми се разглежда :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 24 October 2008 - 04:06 PM
Новият номер на Тисата,когато иска да привлече внимание е: изправя се като катеричка,сяда на дупе и задни лапи и започва да се клати като матрьошка :rolleyes: Ще се опитам да я издебна и снимам в тази поза,въпреки че калпазанката ми бяга по фланга,докато стигна до фотото ;D .....Поздрави и :wub: за всички! :blink:
Публикувано: 24 October 2008 - 10:34 PM
Здравейте, момичета!
Виждам, че сте били неуморни както винаги: снимки, случки, коментари, съвети... Браво на вас! Моята Съни вече е многоооооо бременна и по мои сметки към края на другата или началото на по-другата седмица трябва да си имаме бебчета! Доста съм притеснена дали всичко ще е наред! Ще се постарая тези дни да и направя снимка и да ви я покажа колко е дебеличка... Поздрави на всички пухчовци!
Виждам, че сте били неуморни както винаги: снимки, случки, коментари, съвети... Браво на вас! Моята Съни вече е многоооооо бременна и по мои сметки към края на другата или началото на по-другата седмица трябва да си имаме бебчета! Доста съм притеснена дали всичко ще е наред! Ще се постарая тези дни да и направя снимка и да ви я покажа колко е дебеличка... Поздрави на всички пухчовци!
Публикувано: 25 October 2008 - 09:06 AM
здравей жулиета,радвам се че при съни всичко върви добре,когато се появат малките веднага да ни кажеш, ние в нашата тема май не сме си имали бебета така,че ще чакам с нетърпение.много целувки на бъдещата мама и леко раждане и пожелавам :wub: :wub: :wub:
а,ние вчера пак си имахме гостенинче и падна голяма игра,много си хареса на рони опашката е все ходеше да я дърпа и да се катери по нея,малки габарити пък войнствено,много се забавляваха ;D
а,ние вчера пак си имахме гостенинче и падна голяма игра,много си хареса на рони опашката е все ходеше да я дърпа и да се катери по нея,малки габарити пък войнствено,много се забавляваха ;D
Публикувано: 25 October 2008 - 09:54 AM
Жулиета, много се радвам за вас и ще стискам палци всичко да е наред и мама да роди бързо и лесно.
Ани, както винаги правиш невероятно снимки.
Много се падвам на всички ви!
Ива и Арес
Ани, както винаги правиш невероятно снимки.
Много се падвам на всички ви!
Ива и Арес
Публикувано: 25 October 2008 - 10:15 PM
Здравейте на всички от нас с Бекс направо ви забравих... но с това училище няма начин просто.. никакво време нямам.. :'( Вчера снимах Бекс да ви го покажа:
http://prikachi.com/files/418310e.jpg
вече сме на 4 месеца и половина и сменяма козинка.. почти свършихме де.. още малко.. имаме си нови зъбчета.. и много нови играчки ;D ... Пакости... не прави нещо кой знае какво само дребни работи..
аа такмо се сетих .. защо всичко каквото види трябва да му е в устата разбирам сега му растат нови зъбки но вече чак ме дразни... ходим на разходка и виде нещо например някаква закуска и веднага там и не мога да му я извадя от устата дърпа се та чак тръгва да скача с/у мен да ме хапе за да не му я взема... :o :rolleyes: :rolleyes: Някой имаше ли такива проблеми и как се справи с тях..?
Айде лека вечер от нас утре ще кача още снимки, защото сега нямам много много време..: Мн0г0 цЕлувкИ от Бекс :wub: :wub: :wub: :wub:
http://prikachi.com/files/418310e.jpg
вече сме на 4 месеца и половина и сменяма козинка.. почти свършихме де.. още малко.. имаме си нови зъбчета.. и много нови играчки ;D ... Пакости... не прави нещо кой знае какво само дребни работи..
аа такмо се сетих .. защо всичко каквото види трябва да му е в устата разбирам сега му растат нови зъбки но вече чак ме дразни... ходим на разходка и виде нещо например някаква закуска и веднага там и не мога да му я извадя от устата дърпа се та чак тръгва да скача с/у мен да ме хапе за да не му я взема... :o :rolleyes: :rolleyes: Някой имаше ли такива проблеми и как се справи с тях..?
Айде лека вечер от нас утре ще кача още снимки, защото сега нямам много много време..: Мн0г0 цЕлувкИ от Бекс :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 26 October 2008 - 11:05 AM
PriNceSsS,Бекс е голям чаровник :wub: Като всяко бебе той сега опознава света и се пробва кое става за лапкане,и кое-не ;) С твоя помощ и с търпение ще се научи да прави или не прави разни неща ...показвай му,а когато те послуша,му давай бисквитка!И залягай над уроците! ;) Поздрави и :wub: за всички!

Вход

Горе
Цитиране +