ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 24 October 2008 - 04:06 PM
Публикувано: 24 October 2008 - 10:34 PM
Виждам, че сте били неуморни както винаги: снимки, случки, коментари, съвети... Браво на вас! Моята Съни вече е многоооооо бременна и по мои сметки към края на другата или началото на по-другата седмица трябва да си имаме бебчета! Доста съм притеснена дали всичко ще е наред! Ще се постарая тези дни да и направя снимка и да ви я покажа колко е дебеличка... Поздрави на всички пухчовци!
Публикувано: 25 October 2008 - 09:06 AM
а,ние вчера пак си имахме гостенинче и падна голяма игра,много си хареса на рони опашката е все ходеше да я дърпа и да се катери по нея,малки габарити пък войнствено,много се забавляваха ;D
Публикувано: 25 October 2008 - 09:54 AM
Ани, както винаги правиш невероятно снимки.
Много се падвам на всички ви!
Ива и Арес
Публикувано: 25 October 2008 - 10:15 PM
http://prikachi.com/files/418310e.jpg
вече сме на 4 месеца и половина и сменяма козинка.. почти свършихме де.. още малко.. имаме си нови зъбчета.. и много нови играчки ;D ... Пакости... не прави нещо кой знае какво само дребни работи..
аа такмо се сетих .. защо всичко каквото види трябва да му е в устата разбирам сега му растат нови зъбки но вече чак ме дразни... ходим на разходка и виде нещо например някаква закуска и веднага там и не мога да му я извадя от устата дърпа се та чак тръгва да скача с/у мен да ме хапе за да не му я взема... :o :rolleyes: :rolleyes: Някой имаше ли такива проблеми и как се справи с тях..?
Айде лека вечер от нас утре ще кача още снимки, защото сега нямам много много време..: Мн0г0 цЕлувкИ от Бекс :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 26 October 2008 - 11:05 AM
Публикувано: 27 October 2008 - 09:56 AM
от вчера съм доста притеснена. Арес повръща и е много отпаднал. Никога не е лежал толкова. Видимо става нещо. Сутринта му дадох една таблетка Деган. Говорих с вета му и май съм го отървала вчера и е изял нещо, което не трябва. Вчера не успях да го заведа, защото те работят до 17,00 ч., но днес на обяд смятам да си отида до вкъщи и ако продължава да е така ще го заведа. Вета каза, че може да има температура.
Ох незнам, много съм изплашена. Вчера след обяд го изведох и на вън се държи абсолютно както обикновено, единственото което ми направи впечатление е, че яде повече трева - но това е обяснимо от това че повръща. Но като се прибере и ляга някъде. Миличкия ми.
Стискайте палци да не е нещо сериозно :'(
Публикувано: 27 October 2008 - 10:32 AM
рони понякога му каркорат червата и тогава яде трева от това няма нищо притеснитело аз даже знам ,че им помага за храносмилането или когато имат някакво стомашно неразположение,може би при аресчо е нещо моментно неразположение,не се тревожи всичко ще е ок.
Публикувано: 27 October 2008 - 01:40 PM
Julieta много се радвам за вас и ви стискам палци всичко да мине добре :wub:
iva81 не се притеснявай, всичко ще бъде наред. Случвало се е и при нас, но вета ни каза, че е яла нещо, което не и се отразява добре на организма. Предполагам, че и при вас може да е същия проблем ;)
PriNceSsS направо останах без очи :o Бекс е прекрасен.. да ми го пазиш за Сузи :P
марея страхотни снимчици :wub:
..При нас всичко е наред.. сега Сузи си сменява козинката и е мн смешна ;D А колкото до зъбките.. тя вече е на 3 месеца и половина, а още не е започнала да си сменя зъбките? Кога г/д започват да си ги сменят?
Благодаря ви предварително и скоро ще кача снимки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 27 October 2008 - 01:55 PM
При измерване на температурата му откриха кръв в акито, защото кръв имаше по термометъра. Снимаха го, за да се види дали има нещо в стомахчето и като за капак му сложиха 3 инжекции: два антибиотика и другото не го разбрах. Утре ще трябва да го заведем пак. Не е много притеснително положението, но все пак се вижда че кучу не е добре. От инжекциите трябва да започне да се възстановява. Някаква стомашно- чревна инфекция е. От къде го лепнахме пък това :'(
Искрено се надявам скоро всичко да се оправи, защото ми се къса сърцето като го гледам такъв омърлушен и лежащ на дивана, при условие че е такава фурия. През нощта дори ставах да го проверя дали диша. Много се притеснявам.
Най- вероятно диването е налапало нещо и аз не съм го видяла.
Довечера ще пиша пак, за да ви кажа дали се е повлиял от лекарствата.
Благодаря ви
Публикувано: 27 October 2008 - 03:04 PM