ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 14 November 2008 - 03:48 PM
vec добре дошли при нас :wub:
Имаш страхотен пухчо, ще чакам с нетърпение още снимки, да го видим и като по-голям :P Разкажи ни и нещо повече за него, лесно ли се справяш с възпитанието му ;)
Целувки от нас :wub: :wub: :wub: и една нова снимчица :->)
...
Имаш страхотен пухчо, ще чакам с нетърпение още снимки, да го видим и като по-голям :P Разкажи ни и нещо повече за него, лесно ли се справяш с възпитанието му ;)
Целувки от нас :wub: :wub: :wub: и една нова снимчица :->)
...
Публикувано: 16 November 2008 - 12:45 PM
Ееееей,дека сте,бре? ;D Тисата тези два дни не е правила золуми ...може би е в творческа криза ;) ,но както казва Марея,сигурно си похапва тайно,защото съм убедена,че си има скрити запаси из цялата къща,които аз все още не съм открила ;D Много се кефя на всички снимки на пухчовците :yahoo: Такива мили муцунки ...много са сладки всичките :wub: Относно запитването на Сузи за подфорум,доколкото знам трябва да изпратим молба до админа.Поздрави и целувки за всички! :wub:
Публикувано: 16 November 2008 - 04:31 PM
Мили дружки от форума,досега се стисках,обаче не издържах и искам да споделя .... Ако беше жива моята скъпа Чара,днес щеше да навърши 10 годинки .... Милата ми душичка почина на 02 март тази година,след кратко боледуване .... Тя ужасно много ми липсва :'( :'( :'( ....
Публикувано: 17 November 2008 - 09:54 AM
ЗДравейте!
НАй- сетне и аз да се появя.
Меги, не виждам защо трябва да таиш нещо подобно в себе си, след като можеш да го споделиш с нас. Ние сме доказали, че и в хубавото и в лошото сме насреща.
Съжалявам за малката ти душичка, която те е напуснала. Но аз имам една сентенция, която много ми помага. "Нищо в природата не се губи. То само сменя формата си" Сигурна съм, че Чара е винаги до теб...
На останалите много целувки от мен и Арес, а на новодошлите се надявам да им е интересно с нас и да се чувстват добре в компанията ни.
Хубав ден на всички.
НАй- сетне и аз да се появя.
Меги, не виждам защо трябва да таиш нещо подобно в себе си, след като можеш да го споделиш с нас. Ние сме доказали, че и в хубавото и в лошото сме насреща.
Съжалявам за малката ти душичка, която те е напуснала. Но аз имам една сентенция, която много ми помага. "Нищо в природата не се губи. То само сменя формата си" Сигурна съм, че Чара е винаги до теб...
На останалите много целувки от мен и Арес, а на новодошлите се надявам да им е интересно с нас и да се чувстват добре в компанията ни.
Хубав ден на всички.
Публикувано: 17 November 2008 - 05:08 PM
Благодаря ти,Иве! :drugarche: И аз имам доста философски разбирания за живота и смъртта,и въобще .... ,но вчера така ми се беше свило сърцето от мъка,че незнам ... след отзива ти се почувствах по-добре :blink: Аресито не е ли сдробил някоя нова дяволийка? ;) Благодаря и на Камката за поздрава към Тисата! :blink: ...вчера съм пропуснала ... От бебоците на Съни ни вопъл,ни снимка :( Жулиетка,мъцни малко! ;D Малките пухчета вече са на по 20 дни :wub: Дано всичко при тях да е наред! :blink: Поздрави и целувки за всички! :wub: :wub:
Публикувано: 17 November 2008 - 06:38 PM
Леле,леле,леле ...малеееее :yahoo: :yahoo: Напрово ми иде да ги телепортирам у нас бебоците с мама ;D. Жули,много са сладки белите тумбачета и Съни :wub: Да са ти живи и здрави,и да им намериш отговорни и добри стопани! Още малко твое царство,ама като започнат да щикат насам-натам,голям купон ще е ;D Имат ли си вече имена мишоците? Когато Тисата се роди я наричахме Дебелата Берта,защото беше най-голяма и най-лакома от всичките и шест братчета ;D
Публикувано: 17 November 2008 - 10:00 PM
Мамини сладурчета.
Ама много са сладки беееееееееееееее. Да ги намачкаш много Жули :wub: :wub: :wub: И мама каква е спокойна. Браво!!!
Меги, ти нямаш ли си друга работа, ами дърпаш дявола за опашката. ^_^ ^_^ ^_^
Аз тук си трая, защото съществото се е поумирило малко и не смея да се похваля какъв е мирен и тих, а ти за бели говориш. B) Нека и аз малко да поотпусна жартиерата, че в каквато серия ме беше подкарал :mazohist:
Това в рамките на шегата, разбира се. :blink:
Той е ОК. През седмицата все по- рядко го срещам с неговите приятелчета, но просто не мога да се прибирам по- рано от работа, тъй като естествено като всички пътувам "три дни път с камили". Гадно му е, ама и на мен ми е гадно да пътувам по 1ч.
Разходихме го уикенда до провинцията и така.
При нас нищо ново и интересно, но и на това сме доволни, стига лоши неща да не се случват.
Целувки на всички двукраки и четирикраки :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Ама много са сладки беееееееееееееее. Да ги намачкаш много Жули :wub: :wub: :wub: И мама каква е спокойна. Браво!!!
Меги, ти нямаш ли си друга работа, ами дърпаш дявола за опашката. ^_^ ^_^ ^_^
Аз тук си трая, защото съществото се е поумирило малко и не смея да се похваля какъв е мирен и тих, а ти за бели говориш. B) Нека и аз малко да поотпусна жартиерата, че в каквато серия ме беше подкарал :mazohist:
Това в рамките на шегата, разбира се. :blink:
Той е ОК. През седмицата все по- рядко го срещам с неговите приятелчета, но просто не мога да се прибирам по- рано от работа, тъй като естествено като всички пътувам "три дни път с камили". Гадно му е, ама и на мен ми е гадно да пътувам по 1ч.
Разходихме го уикенда до провинцията и така.
При нас нищо ново и интересно, но и на това сме доволни, стига лоши неща да не се случват.
Целувки на всички двукраки и четирикраки :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес