ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 06 November 2008 - 04:53 PM
Здравейте на всички! :blink: Във връзка с горното запитване: няма значение дали е мини,среден или макси кучо ;) Отглеждай го отговорно и си го обичай такъв,какъвто е! Пролет и есен обикновено си сменяват козинката,а за през зимата се "обличат" яко ...аз вече започнах да преда Тисова вълна за терлици ;) ;D Поздрави! :blink:
Публикувано: 06 November 2008 - 10:50 PM
Цитат
Здравейте, Лекси е на 6 месеца и вече е 5 килограма.Незнам дали е среден или мини шпиц.Изгуби всичката си козина и искренно се надявам да и порастне скоро.Имам ли надежда или ще си остане такава.?
Публикувано: 07 November 2008 - 09:38 AM
добре дошла на Ladybird и на лекси,с тези килограмки определено е среден шпиц,а на тази възраст си сменят бебешката козинка и започва да расте постоянната,която се оформя дo годинката на кученцето , най обилна козинка имат през зимата,защото шпицовете са северна порода и това е техния сезон ;)
пуснини малко снимчици да видим лекси :P
пуснини малко снимчици да видим лекси :P
Публикувано: 07 November 2008 - 10:43 PM
Здравей и от нас Ladybird
Определенно кученцето ти е среден шпиц, а и както казаха по-горе всички, нормално е по това време да си сменя козината ;)
Пусни снимчици ако имаш :wub: :wub:
..Колкото до мен и Сузи.. скоро нямам намерение да я снимам, че с тая козинка ми е много смешна ;D
Днес купих от зоо-магазина памперси за Сузи. Вие използвали ли сте и имало ли е ефект при вас? Ще пробвам, защото нищо не губя, а и трябва да се учим вече :angry:
Целувки на всички и приятна ваканция :wub: :wub:
Определенно кученцето ти е среден шпиц, а и както казаха по-горе всички, нормално е по това време да си сменя козината ;)
Пусни снимчици ако имаш :wub: :wub:
..Колкото до мен и Сузи.. скоро нямам намерение да я снимам, че с тая козинка ми е много смешна ;D
Днес купих от зоо-магазина памперси за Сузи. Вие използвали ли сте и имало ли е ефект при вас? Ще пробвам, защото нищо не губя, а и трябва да се учим вече :angry:
Целувки на всички и приятна ваканция :wub: :wub:
Публикувано: 08 November 2008 - 10:37 AM
Аз не съм ползвала памперси,ами ги извеждах по-често навън /първо Чара,а после и Тиса/,докато се научат къде може и къде-не.Е,след известно време изкубах всички мокети вкъщи,защото не се траеше :izcherven: ;D и сложих ламинат.Зооартикулите бяха кът по онова време,а и де го Дог.бг тогава? ...Мислех си,че знам много неща за животинките,но се оказа,че съм била много непросветена :huh: :izcherven:Успех на карамелената бебка Сузи :palec: :wub: И аз отлагам фотосесията,защото и моята кукла е доста олисяла в момента ;D Пълноценна почивка на всички и много :wub:
Публикувано: 08 November 2008 - 12:09 PM
Здравейте,
днес вече времето е супер гадно, а като знам, че ще става още по- гадно зле ми става.
При нас няма нищо интересно. Всичко си е едно и също. Онзи ден имахме накателна акция от Арес, по повод скриването на новата му играчка - на бързо сръфа кабела на нета ;D Вече са по- редки инвазиите, но важното е, че ги има за да не забравяме с кого живеем ;D
Хубав ден на всички!
днес вече времето е супер гадно, а като знам, че ще става още по- гадно зле ми става.
При нас няма нищо интересно. Всичко си е едно и също. Онзи ден имахме накателна акция от Арес, по повод скриването на новата му играчка - на бързо сръфа кабела на нета ;D Вече са по- редки инвазиите, но важното е, че ги има за да не забравяме с кого живеем ;D
Хубав ден на всички!
Публикувано: 08 November 2008 - 02:29 PM
Здравейте и от нас с Бекс... с това училище въобще нямам никакво време да ви пиша.. и за това ще пиша само събота и неделя.. :( ...Иначее.. нищо ново покрай нас.. освен че Бексо започна да си върши работата само навън... изкарвам го по 2 пъти на ден и всичко си върши навън.. в къщи най-много 1-2 пъти да пика и това е. :yahoo: :yahoo: .. в сряда правим 5 месеца.... имаме нови зъбкиии ... обаче като видях питането от Ladybird и малко се стреснах.. Бексо е на 5 месеца и е 6кг и половина г/д :o ... а вашите са били на по 5- мах 6 кг.. не мисля че го храня много.. сутрин обед и вечер, но не му пълня толкова купичката.. по-късно ако имам време ще кача и някоя снимчица да го видите... много цунки от нас :wub: :wub:
Публикувано: 09 November 2008 - 10:45 PM
Здравейте отново :wub:
Пиша ви малко преди новата седмица и естествено- преди училището :'(
Прочетох доста неща за хигиенните навици на домашния любимец и стигнах до извода, че за Сузи ще бъде най-добре да се опитам да я науча да си върши работата навън. И мисля, че се справяме добре :->)
Днес я оставих за доста дълго време около 8 часа и когато се прибрах дори нямаше нищо за почистване. С "ходене по голяма нужда" се справя добре, извеждам я половин час след всяко ядене и нямам за сега проблеми. При привикването по "малка нужда" навън е по трудно, затова реших да и оставя един панперс пред вратата на тоалетната, винаги там си върши работата защото мен ме няма по цял ден. Надявам се, че с доста упоритост ще се справим :->) Все пак със Сузи си приличаме именно по това качество ;D
Искам да ви попитам през колко време е нормално да обезпаразитявам виншно с Фронтлайн Сузи, защото вече ми е неудобно да звъня на вета при всеки мой въпрос B)
Благодаря предварително и целувки от мен и Сузи :wub: :wub: :wub:
Пиша ви малко преди новата седмица и естествено- преди училището :'(
Прочетох доста неща за хигиенните навици на домашния любимец и стигнах до извода, че за Сузи ще бъде най-добре да се опитам да я науча да си върши работата навън. И мисля, че се справяме добре :->)
Днес я оставих за доста дълго време около 8 часа и когато се прибрах дори нямаше нищо за почистване. С "ходене по голяма нужда" се справя добре, извеждам я половин час след всяко ядене и нямам за сега проблеми. При привикването по "малка нужда" навън е по трудно, затова реших да и оставя един панперс пред вратата на тоалетната, винаги там си върши работата защото мен ме няма по цял ден. Надявам се, че с доста упоритост ще се справим :->) Все пак със Сузи си приличаме именно по това качество ;D
Искам да ви попитам през колко време е нормално да обезпаразитявам виншно с Фронтлайн Сузи, защото вече ми е неудобно да звъня на вета при всеки мой въпрос B)
Благодаря предварително и целувки от мен и Сузи :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 November 2008 - 09:16 AM
Здравей _SuZi_ за външо обезпаразитяване е хубаво през 1 месец (с Фронтлайн) ,а за вътрешното през 3 месеца. :wub: А Сузи ще се научи да се изхожда навън.Извеждай я колкото се може по.често когато можеш ;) Поздрави :мони & айс :wub: :drugarche: :kuchence: :meche: