ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 15 December 2008 - 01:28 PM
;D ;D ;D Милата Тиса!Добре че краде храна,а не като нас дрехи :( Онзи ден се прибирам и Рорнята се беше качил на моето легло,като ме видя само сви уши,няма радост да ме види само ме гледа с наведена главица :blink: Аз веднага му прерових коша и навреме спасих една ръкавица,а Роро избяга към банята още преди да съм се обърнала да го шпогледна злобничко :huh: Преди седмица му купих намордник,защото беше на косъм да направи възпаление от нещата дето муха без да му пука, ама като му го сложа и се мята като магаре и мен ми става жал.И сега без намордник ама само го наблюдавам,крия всичко и вдигам на високо ма гадинката е като скакалец :(
А пък тази събота и неделя толкова се взе на сериозно да пази двора,че съм го гонила да го прибирам насила.На всичко отгоре си беше отворил вратата на двора в петъка и беше в къщата срещу нас и наблюдаваше съседите как си цепят дървата, а аз докато разбера къде е Порчето живота ми мина на лента :( Ама се намерихме де и после само под ключ :samodovolen:
Поздрави от нас двамата на всички :wub: :wub: :wub:
А пък тази събота и неделя толкова се взе на сериозно да пази двора,че съм го гонила да го прибирам насила.На всичко отгоре си беше отворил вратата на двора в петъка и беше в къщата срещу нас и наблюдаваше съседите как си цепят дървата, а аз докато разбера къде е Порчето живота ми мина на лента :( Ама се намерихме де и после само под ключ :samodovolen:
Поздрави от нас двамата на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 15 December 2008 - 05:54 PM
Това за пазенето на двора ми е много познато. На баба приятелките не могат да й идват на гости, защото Арес просто не ги пуска ;D. Но пък е супер щастлив когато сме на село защото си ходи из целия двор. Абе пазачи са си, няма две мнения по въпроса.
Надявам се да сте добре всички и да имате поне вие празнично настроение. За съжаление аз нямам :( Дано когато почивам да се пооправя. Дори Ареско усеща и постоянно ме преследва, за да ме развеселява. Но задачките са си задачки, особено когато не търпят отлагане.
Знаете ли за какво си мечтая?! За една хубава работа в малък град, където да не ми се налага да пътувам по 2 ч., за да стигна някъде.
Аз май съм доста в буреносно настроение, но все пак ще си пусна поста ;D
Хубава вечер на всички и целувки на пуховците :wub: :wub: :wub: :wub:
Надявам се да сте добре всички и да имате поне вие празнично настроение. За съжаление аз нямам :( Дано когато почивам да се пооправя. Дори Ареско усеща и постоянно ме преследва, за да ме развеселява. Но задачките са си задачки, особено когато не търпят отлагане.
Знаете ли за какво си мечтая?! За една хубава работа в малък град, където да не ми се налага да пътувам по 2 ч., за да стигна някъде.
Аз май съм доста в буреносно настроение, но все пак ще си пусна поста ;D
Хубава вечер на всички и целувки на пуховците :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 16 December 2008 - 05:36 PM
Камка,видяла си се в приключение с Роро ;D С тия наши хубостници няма скука :kuchence: А Тисата освен храна,чат-пат гепи балсамчета за устни и червилца на кака си :rolleyes: Нали си е мадамче ;) Добре,че вторите не ги яде,а само ги складира ;D Иве,недей да се бъгваш,за да не те преинсталираме! ;) Приемай всичко като авантюра и откъм веселата му страна и гушкай повече Аресито! :blink: На мене като ми е спечено от нещо,нагушвам Тисата и всички негативи изтичат някъде по трасето.Пухчовците ни са направо като благословия! :blink: Целувки на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 17 December 2008 - 09:02 PM
Меги, поздравявам те за оптимизма ти и доброто настроение. Аз все още не мога да се докарам до това състояние, но има надежда. Вече виждам как ми остава една седмица работа и ще си почина. Ние наистина сме късметлии, имаме невероятни животинчета до себе си.
Нямам време да пиша повече, едва днес успях да отворя, за да ви видя как сте :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Хубава вечер на всички и много прегръдки от мен и Арес
Нямам време да пиша повече, едва днес успях да отворя, за да ви видя как сте :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Хубава вечер на всички и много прегръдки от мен и Арес
Публикувано: 17 December 2008 - 09:07 PM
Тази година БКК"Северни кучета" въстановява традицията си за коледно-новогодишни партита!!!! Яху!
Всички любители на кучетата от 5 породна група да заповядат да се повеселим и пообщуваме,но този път без домашните любимци на 21.12.2008/неделя/ год. в ресторант Царевец от 20.00 часа.
Места:
85 на закрито 40 на открито
Цени:
10-20 лв на човек
Отворено:
12:00-24:00
Телефон:
9441145
Ресторант "Царевец" се намира в широкия център, на 200 метра от Орлов мост, по ул.Цар Иван Асен II, на ъгъла с ул.Гогол.
За повече информация на тел 087611600
Всички любители на кучетата от 5 породна група да заповядат да се повеселим и пообщуваме,но този път без домашните любимци на 21.12.2008/неделя/ год. в ресторант Царевец от 20.00 часа.
Места:
85 на закрито 40 на открито
Цени:
10-20 лв на човек
Отворено:
12:00-24:00
Телефон:
9441145
Ресторант "Царевец" се намира в широкия център, на 200 метра от Орлов мост, по ул.Цар Иван Асен II, на ъгъла с ул.Гогол.
За повече информация на тел 087611600

Golden Nicol kennel
Публикувано: 18 December 2008 - 02:29 PM
Здравейте момичета!Как сте?Как я карате?
Рорището вчера го къпах и се сбихме докато го изсуша,лаеше и хапеше и накрая ме изнерви и го оставих леко мокър ама завит насила в една моя вълнена жилетка ;D
Да сте забелязвали като мачкате куците си по главата и ушичките,после да ги свива и да го дразнят?
А го водих на вет Малкото мише,но ми казаха че ушните канали са му по чисти от всякога :blink: и аз реших че е от мачкането е възможно?!
Поздрави и вие вече си знаете много :wub: :wub: :wub:
П.С. Снимка на Рорски и злобния му поглед с жилетката ;D
Рорището вчера го къпах и се сбихме докато го изсуша,лаеше и хапеше и накрая ме изнерви и го оставих леко мокър ама завит насила в една моя вълнена жилетка ;D
Да сте забелязвали като мачкате куците си по главата и ушичките,после да ги свива и да го дразнят?
А го водих на вет Малкото мише,но ми казаха че ушните канали са му по чисти от всякога :blink: и аз реших че е от мачкането е възможно?!
Поздрави и вие вече си знаете много :wub: :wub: :wub:
П.С. Снимка на Рорски и злобния му поглед с жилетката ;D
Публикувано: 18 December 2008 - 06:14 PM
Камка,личи си,че Роро ти е сърдит ;D ,но не бих казала,че гледа злобно душичката миличка :wub: Тисата си свива ушетата само,когато ме усети,че ще я снимам ...от кумова срама ;D ...,иначе не съм забелязала,но аз избягвам да я мачкам по главата,а и въобще ....,но много я гушкам и галя :kuchence: Иве,като се замислим само и осъзнаеме как всичко е преходно,просто няма място за лошо настроение,но когато човек си е изморен,си му е нужна почивка,затова ти пожелавам най-хубавия и пълноценен релакс :palec:! Поздрави за всички-и пишещи,и непишещи ;) и много целувки :wub: :wub: :wub: п:п: no_brain, как е твоето малко пухено бижу? разбра ли вече с какво да го храниш? :blink:
Публикувано: 19 December 2008 - 05:12 PM
Цитат
да :blink: храни се отлично ;) с помоща на този саит ;)
Публикувано: 19 December 2008 - 05:16 PM
Цитат
броиме врабчетата :P

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com