ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 19 December 2008 - 05:12 PM
Цитат
да :blink: храни се отлично ;) с помоща на този саит ;)
Публикувано: 19 December 2008 - 05:16 PM
Цитат
броиме врабчетата :P

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 December 2008 - 09:56 PM
Жорко,много си хубавичък! Пожелавам ти да станеш добър и отговорен човек! :blink: А за Фокси е рай да тича из такава гора :yahoo: Да се грижиш за него с много обич! :blink: Камка,как са на Роро ушетата? Още ли ги свива,сякаш го болят? Още ли му слагаш намордник,за да не яде боклучета? :blink: Пък Тисата днес се беше опитала да скрие един пакет с обикновени бисквити под моята възглавница,защото знае,че там е главното хранилище ;) ,но пакета голям и и се опънал,та се виждаше наполовина ;D То,малко досадихме с тая наша игра на жмичка,но поне засега други бели не прави :->) По едно ГОЛЯМО ГУШИ от нас за всички вас и много :wub:
Публикувано: 20 December 2008 - 12:36 AM
Ей момичета и момчета здравейте!Времето е адски гадничко и много ме дразни.Похвалих ви се че сме къпани онзи ден, да ама вече сме прасе с черен корем...стана ми лошо направо.Поне за радост Роро не свива ушета,вече съм сигурна че е от мачкането и не давам на никой да го докосва там :blink:Крадлата Тиска си има достоен ученик и ние нямаме празен ден с краденето на храна,днеска вечерта имахме гости и докато се занимаваме с бебето,Роро изяде всичкото мезенце от масата ;D Толко скоростно ядене няма просто :o Ама погледнато в от друга страна Тиса се грижи за теб много добре - Закуска в леглото ти прави! ;D Като ти пригладнее винаги можеш да си намериш нещо вкусничко ;D А моя гледа да напълни торбата и ни лук ял, да се свие някъде да дреме...
Приятна почивка на всички ви желая,ние утре пак ще досаждаме на баба и ще мързелуваме!!!
Целувки :wub: :wub: :wub:
Приятна почивка на всички ви желая,ние утре пак ще досаждаме на баба и ще мързелуваме!!!
Целувки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 20 December 2008 - 09:14 PM
Цитат
Ама погледнато в от друга страна Тиса се грижи за теб много добре - Закуска в леглото ти прави! ;D Като ти пригладнее винаги можеш да си намериш нещо вкусничко ;D
Публикувано: 22 December 2008 - 09:20 AM
Здравейте,
нямам възможност да ви пиша от в къщи, тъй като компа ни е наднат и победен от 26 Троянеца. Принципно мъжа ми му е сложил какви ли не защити, но явно и в най- добрите семейства се получава. Четейки от постовете, разбирам, че сте добре и това много ме радва. Единственото, което започва да ме притеснява са бомбичките. Снощи си прекъснахме рано разходката, тъй като някой си беше извадил целия арсенал явно.
Приятен ден на всички и много :wub: :wub: :wub: от мен и Арес
нямам възможност да ви пиша от в къщи, тъй като компа ни е наднат и победен от 26 Троянеца. Принципно мъжа ми му е сложил какви ли не защити, но явно и в най- добрите семейства се получава. Четейки от постовете, разбирам, че сте добре и това много ме радва. Единственото, което започва да ме притеснява са бомбичките. Снощи си прекъснахме рано разходката, тъй като някой си беше извадил целия арсенал явно.
Приятен ден на всички и много :wub: :wub: :wub: от мен и Арес
Публикувано: 22 December 2008 - 09:45 AM
привет и от мен,тези дни нямах много време да ви пиша,но сега като чета -всички сте ок,който си палува продължава в същия дух ;D ;D ;D
иве,и ние не сме фенове на бомбичките като ги чуем свиваме ушички и се скриваме :yahoo:
пожелавам ви приятно изкарване на коледните празници :wub: :wub:
иве,и ние не сме фенове на бомбичките като ги чуем свиваме ушички и се скриваме :yahoo:
пожелавам ви приятно изкарване на коледните празници :wub: :wub:
Публикувано: 22 December 2008 - 11:48 PM
Здравейте момичета и момчета,
пиша толкова късно за да ви споделя нещо, което ни се случи тази вечер.
Бяхме нападнати с Арес от домашно куче :'( :'( :'(
Аз преди малко се върнах от пирогов, тъй като имам две рани от ухапванията, а Арес е с рани на едното краче и опашката. Той е добре, храни се, само дето ужаса още не ни напуска и двамата.
Въпросното куче и стопанката му живеят в нашия блок и то е едно невероятно агресивно куче. И тази жена от къде е взела акъл, за да го пусне. Няма да ви разказвам на дълго и на широко, защото не искам да се връщам към случката. Искам да я забравя, макар, че не вярвам това да се случи. Мислейки си какво можех да направя, си отговарям - АМИ НИЩО. Кучето е голямо, сигурно тежи колкото мен, нищо не мога да му направя. А най- обидното е, че тъпанарката просто си хвана "домашния любимец" и си тръгна.
Другото оставям на вас като изводи. Но пак си казвам. Важното е, че и двамата сме добре, защото можеше да е много по- зле. Разминахме се с малкия дявол. ДАНО!!!
пиша толкова късно за да ви споделя нещо, което ни се случи тази вечер.
Бяхме нападнати с Арес от домашно куче :'( :'( :'(
Аз преди малко се върнах от пирогов, тъй като имам две рани от ухапванията, а Арес е с рани на едното краче и опашката. Той е добре, храни се, само дето ужаса още не ни напуска и двамата.
Въпросното куче и стопанката му живеят в нашия блок и то е едно невероятно агресивно куче. И тази жена от къде е взела акъл, за да го пусне. Няма да ви разказвам на дълго и на широко, защото не искам да се връщам към случката. Искам да я забравя, макар, че не вярвам това да се случи. Мислейки си какво можех да направя, си отговарям - АМИ НИЩО. Кучето е голямо, сигурно тежи колкото мен, нищо не мога да му направя. А най- обидното е, че тъпанарката просто си хвана "домашния любимец" и си тръгна.
Другото оставям на вас като изводи. Но пак си казвам. Важното е, че и двамата сме добре, защото можеше да е много по- зле. Разминахме се с малкия дявол. ДАНО!!!
Публикувано: 23 December 2008 - 09:36 AM
ох ,иве искренно ти съчуствам,знам какъв ужас е лично го изпитах и аз тази година и да ти кажа и досега се озъртам когато разхождам рони,но съм си взела една палка(шокова) колкото и невероятно да звучи,поне ми дава някаква сигурност.
иве,моят съвет е извадиси медицинско и подай жалба,не оставяй нещата така,утре този звяр може да нападне и дете :(
а за твое спокойствие за да сте малко по спокойни на разходка,вземи си един паралетичен спрей от някой уражеен магазин.
въпреки всичко да се благодарим всичко се е разминало с по леки последствия,дълбоки ли са ти раните?пожелавам ви бързо възтановяване от нас с рони :wub:
иве,моят съвет е извадиси медицинско и подай жалба,не оставяй нещата така,утре този звяр може да нападне и дете :(
а за твое спокойствие за да сте малко по спокойни на разходка,вземи си един паралетичен спрей от някой уражеен магазин.
въпреки всичко да се благодарим всичко се е разминало с по леки последствия,дълбоки ли са ти раните?пожелавам ви бързо възтановяване от нас с рони :wub:

Вход

Горе
Цитиране +