ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 11 December 2008 - 04:41 PM
Публикувано: 11 December 2008 - 05:59 PM
Измислихте ли къде ще карате Новата година с кучовци или без ???? Или е още рано да питам ;D
Публикувано: 11 December 2008 - 07:02 PM
Публикувано: 11 December 2008 - 11:59 PM
За ваксината - питай лекар, той ще прецени какво идали може да сложи. По-добре 2 ваксини, отколкото никаква. А и той е малък още и е важно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 December 2008 - 09:17 AM
А аз нещо нямам особено много време. Преди празниците се вкарах в някакви филми и краят поне на част от нещата се вижда евентуално януари.
За винцето - и аз обичам, особено червеното. Но повече от 1 чаша НЕ, щото съм нокаут ;D А и напоследък като излзам с приятели няма как да си позволя, щото си имам принципи ;D ;D ;D, като съм с колата НИКАКЪВ АЛКОХОЛ ;)
Жорко по твоя въпрос искам да напиша няколко неща, които смятам, че ще са ти от полза. По въпроса за миризмата: Да, наистина има сухи шампоани, аз самата ползвам такъв, но трябва да знаеш, че ако кучу намирисва, по- добре е да го изкъпеш наистина и след това само да поддържаш чистотата му с този шампоан. Като след разхозка задължително трябва да го измиваш с вода. Относно ваксините, ако предишните му стопани не ви дават паспорта вие няма как да сте сигурни точно, кои ваксини са сложени. При мен иваше същия проблем с последната ваксина. В паспорта не беше отбелязана, а иначе старите стопани на Арес казаха, че са поставени всичките и нашия вет. му я сложи. Предполагаму, че и при вас ще стане така. Относно повръщането. На моята приятелка НОК-а, много повръща милата в кола и техният вет им даде някакво лекарство, но става и ДЕГАН за хора, по 1/2 таблетка. За часовете, в които трябва да се даде не съм сигурна, така че си питай вета. Но за лекарството е 100%. То е за хора, но става. Естествено, че той може да ви даде и специално за кучета.
Аз ще се захващам да поработя, а на всички ви желая приятен, макар и мрачен ден и много :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 13 December 2008 - 11:41 AM
Публикувано: 14 December 2008 - 01:56 PM
Публикувано: 15 December 2008 - 01:28 PM
А пък тази събота и неделя толкова се взе на сериозно да пази двора,че съм го гонила да го прибирам насила.На всичко отгоре си беше отворил вратата на двора в петъка и беше в къщата срещу нас и наблюдаваше съседите как си цепят дървата, а аз докато разбера къде е Порчето живота ми мина на лента :( Ама се намерихме де и после само под ключ :samodovolen:
Поздрави от нас двамата на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 15 December 2008 - 05:54 PM
Надявам се да сте добре всички и да имате поне вие празнично настроение. За съжаление аз нямам :( Дано когато почивам да се пооправя. Дори Ареско усеща и постоянно ме преследва, за да ме развеселява. Но задачките са си задачки, особено когато не търпят отлагане.
Знаете ли за какво си мечтая?! За една хубава работа в малък град, където да не ми се налага да пътувам по 2 ч., за да стигна някъде.
Аз май съм доста в буреносно настроение, но все пак ще си пусна поста ;D
Хубава вечер на всички и целувки на пуховците :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 16 December 2008 - 05:36 PM
Публикувано: 17 December 2008 - 09:02 PM
Нямам време да пиша повече, едва днес успях да отворя, за да ви видя как сте :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Хубава вечер на всички и много прегръдки от мен и Арес
Публикувано: 17 December 2008 - 09:07 PM
Всички любители на кучетата от 5 породна група да заповядат да се повеселим и пообщуваме,но този път без домашните любимци на 21.12.2008/неделя/ год. в ресторант Царевец от 20.00 часа.
Места:
85 на закрито 40 на открито
Цени:
10-20 лв на човек
Отворено:
12:00-24:00
Телефон:
9441145
Ресторант "Царевец" се намира в широкия център, на 200 метра от Орлов мост, по ул.Цар Иван Асен II, на ъгъла с ул.Гогол.
За повече информация на тел 087611600

Golden Nicol kennel
Публикувано: 18 December 2008 - 02:29 PM
Рорището вчера го къпах и се сбихме докато го изсуша,лаеше и хапеше и накрая ме изнерви и го оставих леко мокър ама завит насила в една моя вълнена жилетка ;D
Да сте забелязвали като мачкате куците си по главата и ушичките,после да ги свива и да го дразнят?
А го водих на вет Малкото мише,но ми казаха че ушните канали са му по чисти от всякога :blink: и аз реших че е от мачкането е възможно?!
Поздрави и вие вече си знаете много :wub: :wub: :wub:
П.С. Снимка на Рорски и злобния му поглед с жилетката ;D
Публикувано: 18 December 2008 - 06:14 PM

Вход

Горе
Цитиране +