Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 436
  • 437
  • 438
  • 439
  • 440
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8741 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 March 2009 - 10:45 PM

Шпиц-привет на всички от нас с Линда! :ga_082:
Виждам, че всички са в хубаво пролетно настроение и кучовци изглеждат чудесно!
Ками, пожелавам бързо оздравяване на Роро, а за космопада не се кахъри - неизбежно е! Моята приключи май тоя етап, чак не ми се вярва, че свърши...
А да знаете как завиждам на всички, дето си имате и коте в къщи, а и на Меги, дето ще си има скоро! Аз съм си коткарка по душа, ама на - нямам си... :dh_188: Моята хубостница гони котките по улиците и ги лае. Ако си взема коте в къщи ще е лудница, докато миряса и го приеме- знам, че ще стане, ама дотогава ще се наложи да се изнеса на двора на палатка, ако преди това успея да прилъжа някой застраховател да сключим застраховка на домашното имущество срещу бедствие "домашни любимци"! :zz_232:
Ако сериозно - и аз обмислям вариант "коте", ама още не са узрели нещата...
Поздрави на всички "джаф" и "мяу", да са живи и здрави да ни радват!

ПП Подслушах как си чуруликаха няколко птиченца и разбрах за какво кученце си мечтае Megian, ама няма да клюкарствам! Стискам палци да стане всичко така, както се го е пожелала - ще е супер!
А Тисата и тя май не си пада по снимките? Като моята - види ли Линда фотоапарата - обръща д..то и ми го предлага за фото! Хич не обича :oc_171: , на скромна ми се прави... Почти да й бях повярвала, ако не бях видяла с очите си как клати съблазнително потурките пред мъжкарчетата... :ac_007:
Целувки на всички!
:gb_023:

#8742 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2009 - 12:39 PM

:re_037: на всички !

Мерси за коментарите към манекенчето ми :ie_146:

Меги и аз не знам къде се простудихме и защо най-вече ,след като зимата мина ама тва ни е късмета.От едно се оправим и сме готови за друго вече :zz_217: Тиса е кукленце! При вас ще е весела къща с мацата :if_147:

Римелка иначе знам си аз че е неизбежно падането на козината, но аз съм си малко като свекърва по душа и обичам да мрънкам за повечето неща :wf_039: Завиждам че при вас е спрял процеса , на мен вече ми писна да ям бели косми с манджите.Преди бях много гнуслива от косми в яденето, а сега само изваждам и продължавам. Постепено ще се свиква :mc_200:

Поздрави и :fi_084:
User's Signature

Качена снимка

#8743 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 19 March 2009 - 05:58 PM

Линчето,Тоби си е чист мител-шпиц :dog: Добре дошли при нас сте и двамата! :friends: Иве,най-после снимки :zz_223: Мислех по едно време да ти пиша,че след обновяването,сайта си има програма за снимките,която сама си ги смалява при постване,колкото и да са големи,ама що не го направих-не знам :bo_014: Много сте готини с Аресито :wub: ,така че давай смело фотографии!Няма да минеш само с трички :da_005: Камка,ти може и тъща да станеш.... не се знае-знае ли се? :ac_007: Гушки за настиналото момченце :aa_002: Римелка,тихо-тихо,че си е бата мата за кутрето :ac_007: "Царя дава,а пъдаря не дава", а аз съм царя ...,ама а,де де ...малко тегава работата с придворните,но ще видят те :bc_086: Благодаря ти от все сърце за пожеланията! :aa_002: Ани,сърдечни поздрави на Пловдив ... част от сърцето ми е там :ha_081: ! А Мони да не се скътава,че и другите,дето не пишат! :mc_004: Целувам ви всичките! :gb_023: п:п: Бреййй,много съм емоционална .... като гледам,колко емотикони съм нацвъкала ...
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8744 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2009 - 10:20 PM

Здрасти на цялата глутница!!!

Толкова се оживявам като чета постовете. Добре, че ви има, за да мога всяка вечер да посещавам този различен свят. Всъщност, това е достатъчно, за да се чувства човек щастлив. Благодаря ви, че ви има. :wub:
Камката, ако кучу не се възстановява бързо, мисля, че имаш само един вариант. Правиш салата, сипваш по ракия и мисля, че ще сте ОК и двамата. А относно космите, у нас отдавна кафето без косъм си е все едно нищо. :mc_004:
Но да ви споделя, май не съм писала по този въпрос. При нас взаимоотношенията Арес - Чочко/котарака/ не винаги са идеални. Понякога се бият, а в повечето случаи Арес развлича втория като парцал - буквално. Ако се постарае повече може да ми спести чистенето. Милия котаран, понякога се чудя как издържа. Дори имахме тема на разговор да го дадем на брат ми да го гледа, защото този тормоз не се търпи, но след 8 години заедно не ми даде сърце. Всички тези размисли ме тормозиха до миналата седмица, когато и двамата лежат разпльоснати блажено до мен и в един момент виждам как котарака се приближава до Арес и започва да размахва опашка по носа му. Та вече, не се тормозя. Те ще се разберат. Явно имат нужда и двамата от тези как да ги нарека горещи страсти.
Мег, стискаме палци и лапи идеите ти да видят бял свят, пък ще черпиш то се е видяло, няма измъкване.

А сега да кажа, утре очаквам от всички вас дружно стиснати лапи, палци и всичко, което може да се стиска, както и другата седмица, тъй като имам нужда от цялата позитивна енергия на света, пък после и аз ще черпя. :if_147: , след като се похваля разбира се... :af_089:

Хубава вечер на всички от мен, Арес и Чочко :ug_119:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8745 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2009 - 05:58 PM

:re_037:

Показване на мнениетоiva81, в Mar 19 2009, 10:20 PM, написа:

А сега да кажа, утре очаквам от всички вас дружно стиснати лапи, палци и всичко, което може да се стиска, както и другата седмица, тъй като имам нужда от цялата позитивна енергия на света
Иве,нашето фемили ти изпраща много позитивна енергия с мислите си и стискаме палци,лапи и дупета,ако трябва :ba_025: :ac_007: ...,само да се осъществи начинанието ти! :gb_023: А,сега да ви разкажа как заварих къщата като се прибрах от работа днес .... Всички врати-разтворени и всички завивки на леглата-завъртолени,сякаш тайфун ги е връткал ....Тисата е гнездила :wa_048: Беше докопала от стаята на кака си бонбони и ги беше заровила в едно сандъче с цветя в стаята на баба си и част от тях-в моето легло .... нищо ново под слънцето.Явно си мисли,че може да ме впечатли с гяволъците си,но аз съм тотално претръпнала за пакостите и ...то,не са година-две,а цели седем :zz_225: Ако проговори,тогава вече ще е съвсем друга работата :ad_018: :ac_007: Явно,толкова много се е вихрила,че след разходката веднага заспа блажено :se_128:
Прикачена снимка Поздрави и целувки за всички! :wub:
User's Signature

#8746 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 20 March 2009 - 09:13 PM

Ооо ето ни и нас! :gm_166: Не сядам много често на компа и затова не пиша.. Вие как сте?Как са къчовците?Хайде да сте готови да си направин една мител-шпиц среща?Искате ли?Само да се пооправи малко времето,че захладня даже и сняг има.. :( Поздрави и много целувки от нас: мони & айс :fn_155: :gb_023:
User's Signature

Качена снимка

#8747 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 21 March 2009 - 09:33 AM

Ето 1 снимчица от нас ,а по-късно ощее.. :ga_082:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8748 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 March 2009 - 10:00 AM

Привет на всички.
Иве,стискаме палци,всичко да мине ок. :ns22:
Меги,ще предам поздрава на града под тепетата :af_089: ,всеки път като чета на тисата изпълненията се спуквам от смях,явно когато е сама въображението и се развихря,да я нацелуваш от нас :gb_023:
лек и спокоен ден от нас с рони :ie_146:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8749 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2009 - 01:36 PM

Мони,признай,че Айс ти рови из нещата или спи в чекмеджето! :ac_007: Много е сладък :gd_044: Ани,Тисата наистина се вихри,когато е сама.А когато има някой с нея вкъщи,е същинско ангелче :he_001: Ама,то май всичките са така. Линдето също се очертава такава сладка пакостница :da_005: ,а и Роро-доколкото си спомням и той скътаваше разни неща :md_064: Не се впечатлявайте от времето навън,защото скоро пак ще се радваме на топличко и слънчево Прикачена снимка и пак ще се люлеем на детските люлки Прикачена снимка :af_089: Хубав уикенд за всички и :gb_023:
User's Signature

#8750 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2009 - 01:55 PM

Как е глутницата в това ужасно време?!
Сутринта излизах - ужас и безумие: студ, киша - гадна работа. Само Арес е щастлив. Снощи при разходката се изживява като снегорин. Тъй като г-н Борисов отново е "изненадан" от снега и е трудно движението по столичните улици предлагам: Всички стопани и стопанки на мител шпиц да излезем и да подпомогнем разриването на софийските улици! Упехът ще е гарантиран. :flagbg: Не си спомням дали съм ви споделяла, че почти цяла зима, достъпът до нашия блок беше невъзможен, и ни се налагаше да си оставяме колите на булеварда, молейки се някой идиот да не се вреже в някоя от тях, тъй като там си правят гонки с мотори и коли. Но това м/у другото.
Истината е, че живеем в абсурдистан, това е! Поне да бяхме на друг меридиан, за да няма такива проблеми, поне със снега. Но пък може би тогава щяхме да измираме от епидемии свързани с общото заторяване и не изхвърляне на боклуците или пък прекомерно замърсяване на водата. Как може да имаме невероятно красива страна, а държавата ни да е такова бунище!!!

Въпреки поста ми, желая на всички спокоен и приятен ден!
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8751 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2009 - 07:35 PM

Привет от нас с Линда!
Ние сме тъжни, вън времето е шльокаво - даже Линда днес отказа разходка по калните улици, не иска да си цапа лапичките госпожицата! :da_005: Поиграхме в двора, а като се прибрахме хубостницата не пожела да закуси - нещо е на диета тия дни - оттегли се в будуара си, там си легна и се зави с опашката си. :sa_021:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Та така - чакаме времето да се оправи за да прекарваме повече време навън. Аз имам супер амбициозни планове тази пролет да си направя хубав разсад на цветя за вилата, вече засях всякакви семена и нямам търпение да поникнат - на пролетна вълна съм и тоя сняг ме ядосва направо! Ако успея да си направя хубава градинка - ще я снимам да ви се похваля, ама знам ли какво ще излезе? Миналата година от семена, купени от "Практикер" в пликче с гаранции, ми поникна ... троскот! За една седмица беше станал огромен, едвам го оскубах... Линда обожава да ми гази цветята и да се търкаля в тях, като ги е изгризала и изровила порядъчно преди това. :go_169:
Е, размечтах се и аз... И това хубаво време ще дойде, засега си чакаме - тя така :sg_071: аз така :of_140:
Целувки на всички!
:fm_154:

#8752 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2009 - 08:37 PM

Ох,Римела,и аз чакам с нетърпение да се запролети,за да си направя градинките и да навеся кошниците с каскадни петунии,сакъзи и други красоти по балконите :if_147: Имала съм много попадения като твоите с троскута :ue_072: и затова вече не си купувам семена,колкото и да са примамливи картинките по пакетчетата.Взимам си направо разсади от цветната борса на пазара "Димитър Петков".От април започват да ги предлагат наши си производители на тънки цени,с добро качество.Иначе и аз много обичам да си ги отглеждам от семенца и да се пипкам около тях,но не рискувам повече да засея къдрави гергинки,а да ми изникне тагетес или невен /и те са много хубави,но се разпростират като буренчета/ :gm_168: Линдето хубаво си пази лапките от калта :gf_162: ,ама това с китките .... :ac_007: С Тисата днес три пъти излизахме и трите пъти се михме яко ...щрапа си смело из локвите и хич не и пука,че си е навъртолила и пелените ....егати госпоицата :zz_031: Хубава и спокойна вечер за всички от нас! :fe_079: :gb_023:
User's Signature

#8753 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 March 2009 - 09:36 AM

привет момичета,как сте в това време?
някой си мислят за градинки и цветенца,а времето пак ни изненада :ra_180:
римелка,много ми хареса на линда будоара,като истинска дама в покойте си :zz_223:
от вчерашното време най доволен беше рони,имаше пак подскачане по снега.
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8754 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 24 March 2009 - 08:49 PM

Ето ни и нассссс.. :ga_082: :gb_023: :gb_023: И с малко нови снимкииии да не ни забравитеее....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8755 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2009 - 09:19 AM

Здравейте пуснали сте едни много красиви снимки на пухкавелковците си разкошни са :ns22: пролетта не идва още но космите на Рокси са навсякаде :cc_012: въпреки вчесването всеки ден по 2пъти и чистенето из къщи как се спасявате вие..? :cg_059:
User's Signature

Качена снимка

#8756 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 25 March 2009 - 09:35 AM

И при нас е така.. :( Аз се оправям като всеки ден го реша и пускам прахосмукачка по 2 пъти.. :wacko: Ососбено когато си сменя козината.. :(( Няма спасение,ако не се ресшии.Само ще имаш по-малко косми нищо повече.. :) Поздрави от нас: мони и айс :gb_023:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8757 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2009 - 06:27 PM

Няма спасение от космите,Мишка .... кога повече,кога по-малко :ac_007:. След време ще свикнеш и ще го приемеш за нещо съвсем нормално,щом си имаш кучо вкъщи :aa_002:. Айс и Рони са малки,бели лъвчета с тези прекрасни гриви :hb_027:. При нас-нищо интересно ....само мога да ви кажа какво беше днешното меню на Тисата: форнети с кашкавал,половин зелена ябълка и две ванилови кучешки бисквитки ... сервирани под една завивка,а храната в купичката си седи :gm_168: . Поздрави и целувки за всички! :gb_023:
User's Signature

#8758 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2009 - 11:10 PM

Здравейте моми!

Роро е вече е добре.Ще се размине с ракията и салатката :mc_004:
Трябваше 3 дни поред да му бият 3 инжекции, но като му биха първата милото ми момченце 10 секунди пищеше от болка и аз се отказах, избрахме си втори вариянт на таблетки.Утре сме на контролен преглед, надявам се всичко да е ОК.Лошото е че за сега не можеме да се къпем, преди да се разболееме вече си бяхме за баня и сега малко ми посмръдква Рорсън.

Меги и вие си падате по ябълки :ab_041: Ние също! Роро ако ме скива че ям ябълка или тиквени семки и се побърква.Естествено си проси едно ,две парчета.Скоро пък не е крал нищо даже и от масата не пипа,което ме радва но разбира се не се знае кога ще му скимне друго!Сега е и с нов кош за спане и него го избрах специялно да няма отделна възглавница, за да няма под какво Малкия мъж да си крие вскички хартийки,хлебчета,фибички и подобни :aa_002: А пък Линда си има чудесно място за отдих :ns22:

А за космите се оплаквах 100 пъти,лепкащите ролки вървят като топъл хляб,ама вие си го знаете това.Интересувам се колко ще продължи тази работа или поне при вас как е? Една позната по шпиц, каза че няйния 3 месеца се съблича вече :sc_123:

Поздрави на всички Муцки и техните кученца :gl_165:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8759 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2009 - 11:38 PM

Камка,и Ти,и Роро сте герои ....миличките ...много ви се събра по доктори тази зима :gm_168: . Дано да ви забравят всички болести най-после! А ,за кътането-нека си кътат ....така,сигурно си създават някакъв техен свят и територия .... Лека нощ от нас! :ga_082:
User's Signature

#8760 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2009 - 11:45 PM

косми косми само това ми е в главата и навсякаде около мен какви са тези лепкащи ленти дрехите ги минавам с тиксо ако става въпрос за това :zz_218: иначе със малката доста трудно се разбираме по време на вчесването бяга скача хапи и винаги измисля се нови дивотий :zz_222: не си дава козината на вас дават ли ви да се вчесвате може би Рокси дето е малка и само и се играе и за това да не дава :zz_187: иначе се споразомяваме по 2-пъти на ден да се решим :we_070: лека и спокойна вечер :sg_196:
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 436
  • 437
  • 438
  • 439
  • 440
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема