Здравейте всички от нас с Линда!
Добре дошли на малкия Айс и стопанката му!

Очакват ви много хубави емоции с кученцето ви - гарантирано няма да скучаете! Да ви е живо и здраво, пускайте снимки и разказвайте какви щуротийки ще измисли - няма да се мине без това!

Тези шпицове са уникални - всяко с характерчето си, ама всички са уникални сладурчета!
Иве, благодаря ти за идеята за пушената риба - ще я приложа непременно. А иначе за овкусяването - дисертация мога да напиша, моята лигла ВЪОБЩЕ не яде гранули неовкусени, ще умре от глад и от ИНАТ, ама няма да ги кусне, освен ако не й ги подавам по една в устата... Какви ли шапки не обръщах - псето е с нагъл ЖЕНСКИ инат, по една седмица стои гладна! Да не разправям какви номера ми върти в парка - намери някое изхвърлено парче кифла или нещо подобно, дето ако й го сложа в паничката няма да го погледне, и го джвака нагло насреща ми, аз кряскам да го изплюе - цирк! Или чучне до някой, дето яде и го гледа като гладно сомалийско сираче - на човека залъкът му присяда - върви обяснявай, че паничката й в къщи е пълна...
Е, обикновено все пак си изяжда гранулите овкусени, ама тия дни нещо няма апетит и ... изяжда другото, гранулите ги оставя. Пробвах да ги объркам, даже да ги омажа отвсякъде - ами лапа ги, облизва и осмуква отвсякъде и ги плюе до паничката!

Роял Канин не яде отдавна, сега сме на ПроПлан със сьомга, миришат на риба и ги яде уж... Ама всеки ден е пореден епизод от сериала "Многострадалната Линда" - втори сезон!
Поздрави на всички с малко снимки - ура, вече е топло и приятно за разходки!
Ани, съчувствам ти за загубата на котето ти, знам как се чувстваш... Аз моето не мога да го забравя, а минаха толкова години, още ми липсва! Гадно е, че животинките ни живеят толкова малко, а стават част от живота ни и колкото и да си даваме сметка, че ще ги загубим един ден - винаги боли, когато се случи и изведнъж ги няма...
Гушнете и цункайте тези, които са до вас, да са ни живи и здрави и да ни радват още много години!