Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 437
  • 438
  • 439
  • 440
  • 441
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8761 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 March 2009 - 02:15 PM

Ето ни и нас днес ми е свободен ден досега играхме голяма гонитба падна.
Следобяд пак.Малко обеден сън ще направим сега.
Направих едно клипче как си играе с любимата му играчка-гумена маратонка която като сме в къщи я пребираме защото почва да я върти а като я изпусне много боли главата после като те нацели :ag_106: :ac_007:
Цъкнете тук за клипчето че незнам по какъв друг начин мога да го кача :)
User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#8762 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 March 2009 - 03:57 PM

Привет шпицлета и стопани ,
заповядайте в новият сайт за красоти за кучета и котета

reklama.com

Надявам се да ви хареса !

:)
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#8763 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 March 2009 - 07:56 PM

Здравейте от нас с Линда!
:ga_082:

Показване на мнениетоmi6ka_88, в Mar 25 2009, 11:45 PM, написа:

косми косми само това ми е в главата и навсякаде около мен какви са тези лепкащи ленти дрехите ги минавам с тиксо ако става въпрос за това :zz_218:

Мишка, ролките за почистване са такива Качена снимка на дръжката е надяната ролка от хартиена лепенка, която обира космите от дрехите, продават отделно само ролки.
Аз чистя космите с навлажнена ръка - обира всичко! Но почне ли космопад - спасение няма. Особено гадни са тънките косъмчета на подкосъма - летят навсякъде и нямат обиране! :dh_188:

Днес времето беше по-хубаво и се разходихме с Линда до Борисовата градина - ето я хубостницата:
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
"Ето я топката - донесох я, давай бързо наградката!"

Дайте някоя идея за марка гранули - с какво храните вашите шпицове? Моята лигла е в период на "безапетитие", не иска да яде и се глези без мярка. Чудя се каква храна да й взема, че изредих всякакви и й омръзват на третия килограм. Черно ми се вижда това злоядо псе! :eg_033:

#8764 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 26 March 2009 - 11:05 PM

Хей Римела здравей!Тази Линда голяма сЛадуРанаа.. :gb_023: Искам да питам тази ролковата четка дето събира космите от къде мога да си я взема? :( И аз събирам космите с влажна кърпа,както казва Римела почне ли скубането няма спасение.. :(( А колкото до храната и ние имахе същия проблем от много време.От както си взех Айс до 1 годинка ядеше гранули на Роял Канин,а след 1годинка започнахме да му даваме помалко наша си храна ,той свикна и въобще не иска да погледне гранулите в купичката му..Сменях храната,взимах му Педигрии какво ли нее..Като му сложа 1 път си я изяжда после не я поглежда..И сега се върнахме на Роял Канин за капризни кучета и спрях да го глезя и да му давам салами и какви ли не манджи и си изяжда храната..Незнам дали е от храната или от това,че не му даваме вече наша храна,но нямаме вече проблема.. :ad_018: Поздравии: мони & айс :gb_023:
User's Signature

Качена снимка

#8765 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2009 - 10:19 AM

Момичета днес малкия ми мъж прави една година! :ad_018:

Днес като се събудих и се замислих ,сякаш вчера го донесох у нас!Времето ни зедно минава бързо ,бързо!
Сега излизаме с него и ще пообиколим някой магазин да го изненадам с някое подаръче.
Исках да му купя някоя дрешка,защото само това си няма ама за него няма смисъл!

Поздравявам ви с първата му снимка ,първия ден у нас !( с малко гадно качество ама това имам)

Хубави почивни дни !

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8766 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 28 March 2009 - 12:05 PM

Камка,Честит Рожден Ден на Рорката :dog: :ga_082: ! Да ти е жив и здрав мнооооого години,и много да се обичате взаимно!Прикачена снимка Мисля,че ви мернах с мъжлето тази сутрин пред книжарница "Слънчоглед" :md_064: Похвали се после с подаръка за кучо! Ние сме добре с Тисата.Само мене ме чака малко гърч,защото трябва да направя 140 малки глинени жабета :wacko: . На това хубаво време хич не ми е до работа,но няма начин.Хубав уикенд и целувки за всички! :gb_023:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8767 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2009 - 12:18 PM

Камка да ти е жив и здрав Роро, и да имате невероятни моменти заедно!!!

Много целувки и прегръдки от мен и Арес
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8768 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 March 2009 - 12:57 PM

Прикачена снимка
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РОРО!!!
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ МОМЕНТИ ДА ИМАТЕ ЗАЕДНО!!!
ПОЗДРАВИ:АНИ И РОНИ :zz_223:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8769 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2009 - 01:41 PM

Качена снимка

Здраве за Рорката и много хубави мигове със стопаните му още дълги години!(
:gb_023:

#8770 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 29 March 2009 - 08:43 AM

Честит Рожден Ден и от нас!Камка да ти е жув и здрав Роро..Дълго да те радва и да те слуша повече. :gb_023:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8771 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2009 - 10:04 AM

Показване на мнениетоmonika_25, в Mar 26 2009, 11:05 PM, написа:

....Искам да питам тази ролковата четка дето събира космите от къде мога да си я взема?

Здрасти, Мони!
Моята я купих на една котешка изложба преди доста години, но сега съм виждала такива в зоомагазини например тук , а и в магазини за домашни потреби моята е същата. Не е от първа необходимост, но върши работа.
Мерси за инфото за храната - чудесно е, че Айс е кротнал и си папка, каквото трябва. Моята е супер инат, ама лошата новина за нея е, че и аз съм такава! :zz_187: Продължаваме битката...

Хубав ден на всички! Днес ще има :ie_146: и ще е чудесно за разходки! Не забравяйте фотоапаратите! :oc_171:
:ft_159:

#8772 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2009 - 05:49 PM

Мерси за хубавите пожелания! :ft_159:
Много сте мили!

Роро намаза с нов повод и нашийник с една играчка от мен и още една от приятеля ми!
Но най -щастлив естесвено си остана от разходката ни и 2-часовото търчане и игра :dog:

Меги не я знам тази книжарница :bm_008:
User's Signature

Качена снимка

#8773 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2009 - 09:55 PM

Здравейте пухчовци и пухкавелки!!!
Римелка, готвя се да ти пиша от няколко дни, но все не стигам до компа. От опит мога да ти кажа, че не е необходимо да сменяш гранулата, просто можеш да добавиш нещо, което да смени мириса, като малко пушена риба например. Знаеш, когато взех Арес колко трудно ми беше с храненето и ми отне много време да го науча да яде пустите гранули. При нас това проработи. От повече от година не съм му сменяла Роял Канина и ми се налага понякога да прилагам някоя и друга хитринка. И те милите душица носят, най- вероятно стигат до насищане. Може и да са пълни глупости, поне аз така си ги обяснявам нещата.
По повод космите, аз мога да предложа и друг вариант, освен ролката, която Римелка е показала. Продава се "четка", която е двустранна и обиращата част е като плюш. Хубавото при нея е, че става както за дрехи, така и за дамаски, одеала или там каквото се сетите. Търсих в нета снимки и няма, за това утре ще снимам моята и ще ви я пусна. Аз съм си я купила от кварталния магазин май 6,00 лв. струваше - не помня.
Камка, много се радвам, че сте прекарали много приятен рожден ден. Следващите ви пожелавам да са още по- невероятни.

Желая хубава вечер на всички!
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8774 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 March 2009 - 09:37 AM

Здравейте приятели на малките пухкави топки. Приемате ли още един Айси сред вас. На 43 дена е и го имам от вчера. Много е игрив, бързо свикна с нас. И водичка пие и яде, прави миниатюрни локвички, и си играе като малко коте когато не спи.

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#8775 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2009 - 12:47 PM

Разбира се че приемаме още пухкави муцки!
Колкото повече, толкова по-весело :ad_018:

Разказвай за сладура ...
User's Signature

Качена снимка

#8776 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 March 2009 - 01:06 PM

Ами той е само от един ден с нас. Но е толкова забавен. Много е игрив. Моят приятел има хъски. И моите впечатления за малко кученце са от него. Оказа се, че разликата в поведението им е огромна. Айси не проявява интерес към цветята и кабелите за разлика от Цезар. И е много подвижен. Като не спи просто марширува навсякъде. Има една топка постоянно я гони и носи нанякъде. Но и ние имаме проблем с очичките и кафеви петънца около тях. На едното повече. Вчера ветеринарката каза, че е обичайно и нормално за тях, но не предложи лечение. Дори ме очуди като каза, че козинката се почиства с кислородна вода. Нещо не ми се понрави идеята. Така, че приемам вашият опит и съветите ви. В четвъртък ще е първата ни ваксина. Яде гранули на Про План накиснати с вода, за малки кученца. Няма проблеми засега. Харесва ги и ака нормално. Ще видим по нататък как ще е.
User's Signature

Качена снимка

#8777 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 March 2009 - 01:18 PM

здравейте момичета и добре дошъл на малкия айси,много е сладък да ти е жив и здрав.
как сте всички в това хубаво време,има ли дълги разходки с вашите питомци?
рони вече взе да усеща жегата щом търси прохладни места да полегне,а и космите са вече в изобилие,с две думи много сме добре. :ns22:
момичета да ви споделя една тъжна новина,вчера си отиди нашата маца рита,след 17 годинки кротък и щастлив живот си почина от старост и въпреки ,че бяхме подготвини за края,много ни липсва.
пожелавам ви много,много щастливи и безгрижни дни с любимците ви.
ще ви пусна една снимчица на рита и рони,в нейна памет.Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8778 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 31 March 2009 - 02:31 PM

Ейй здравейте момичета!Как сте?Добре дошли на Айси и marapeplia6ka.Супер моят Айс си има 2-ро адашчее.. :if_147: И все повече се увеличават средните шпицовее.. Римела мерси за инфото ще потърся и аз тази четка,че постоянно имам косми по дрехите от Айс.. :(( Поздрави на всички: мони & айс :gb_023: :gl_165:
User's Signature

Качена снимка

#8779 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 March 2009 - 09:17 PM

Здравейте всички от нас с Линда!

Добре дошли на малкия Айс и стопанката му! :aa_002: Очакват ви много хубави емоции с кученцето ви - гарантирано няма да скучаете! Да ви е живо и здраво, пускайте снимки и разказвайте какви щуротийки ще измисли - няма да се мине без това! :zz_223: Тези шпицове са уникални - всяко с характерчето си, ама всички са уникални сладурчета! :ac_007:

Иве, благодаря ти за идеята за пушената риба - ще я приложа непременно. А иначе за овкусяването - дисертация мога да напиша, моята лигла ВЪОБЩЕ не яде гранули неовкусени, ще умре от глад и от ИНАТ, ама няма да ги кусне, освен ако не й ги подавам по една в устата... Какви ли шапки не обръщах - псето е с нагъл ЖЕНСКИ инат, по една седмица стои гладна! Да не разправям какви номера ми върти в парка - намери някое изхвърлено парче кифла или нещо подобно, дето ако й го сложа в паничката няма да го погледне, и го джвака нагло насреща ми, аз кряскам да го изплюе - цирк! Или чучне до някой, дето яде и го гледа като гладно сомалийско сираче - на човека залъкът му присяда - върви обяснявай, че паничката й в къщи е пълна...
Е, обикновено все пак си изяжда гранулите овкусени, ама тия дни нещо няма апетит и ... изяжда другото, гранулите ги оставя. Пробвах да ги объркам, даже да ги омажа отвсякъде - ами лапа ги, облизва и осмуква отвсякъде и ги плюе до паничката! :ca_003: Роял Канин не яде отдавна, сега сме на ПроПлан със сьомга, миришат на риба и ги яде уж... Ама всеки ден е пореден епизод от сериала "Многострадалната Линда" - втори сезон! :rf_011:

Поздрави на всички с малко снимки - ура, вече е топло и приятно за разходки! :af_089:
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Ани, съчувствам ти за загубата на котето ти, знам как се чувстваш... Аз моето не мога да го забравя, а минаха толкова години, още ми липсва! Гадно е, че животинките ни живеят толкова малко, а стават част от живота ни и колкото и да си даваме сметка, че ще ги загубим един ден - винаги боли, когато се случи и изведнъж ги няма...

Гушнете и цункайте тези, които са до вас, да са ни живи и здрави и да ни радват още много години!

#8780 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 31 March 2009 - 09:24 PM

Здравейте! Ани,много съжалявам за Рита :ca_003: ! Била е много хубава маца .... Колкото и да сме подготвени за такива моменти,мъката винаги е голяма ..... Добре дошли на бебока Айси и Мара Пепеляшка! :aa_002: Рано му е на пухчо да проявява интерес към цветя,кабели и други домашни потреби,но след време всичко ще си дойде на мястото :mc_004: Нека да расте жив и здрав! Римела,и аз имам проблем при храненето на Тисата и тя напоследък яде повече домашно сготвена храна.С гранулите се лъжем,като и ги объркам с месце от консерва "Карно". За наградки при прилично поведение,присъщо на рошава дама и давам от тези бисквитки.Прикачена снимка Те са ванилови с витамини и са българско производство.Кучица много ги харесва. Мони,аз си взимам такива липнещи ролки от "Билла",но за космите съм тотално претръпнала вече.Просто избягвам лепнещи материи и черния цвят.Камка, книжарница "Слънчоглед" се намира на ул."Иван Вазов"13,в отсечката между "Раковски" и "Шишман".От там си пазарувам разни хубавини за моите джиджавки,които си майсторя понякога като тези жаби например. Прикачена снимка Та,на Рождения Ден на Роро,тъкмо излизах от там /сутринта към единадесет беше/ и пред мене минаха една много млада жена с един много хубав,наперен шпиц. Заприличаха ми на тебе и бандитко ... може и да съм се припознала.Поздрави и целувки за всички! :gb_023: П:П: Писали сме заедно с Римела .... Вече имам съмнения,че Линда и Тиса си комуникират телепатично,и се наговарят как да ни тормозят :ac_007:. Абе,да са ни живи и здрави всичките,пък с другото ще се справим :ve_054: ! Хубава вечер и спокойна нощ от нас! :fe_079:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 437
  • 438
  • 439
  • 440
  • 441
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема