ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 April 2009 - 07:48 PM
Как сте момичета?
Ние с Рори сме перфектно за сега
Събота и неделя се правих на кучешки фризьор,но с 2-те болонки на баща ми.Честно казано се радвам че Роро не трябва да се стриже,защото полудях малко
rimela, в Apr 11 2009, 11:52 AM, написа:
И аз така действам.Имаме много малък успех!
Една жена,може би на шега или истина(не разбрах) каза :
-Спокойно след 5-тата година се оправят!
Megian, в Apr 12 2009, 09:42 AM, написа:
Мерси!
Поздрави ,целувки и гушки !
Публикувано: 14 April 2009 - 01:10 PM
При нас любимия размер е този:

Впрочем това беше до сега!
За лятото Линда получи обещания, че ще хапва пастърва на закуска, на обед и на вечеря! Аз тайничко й пошушнах да не вярва много, че те рибарите обичат да послъгват...
Ама като няма риба, има пък
Публикувано: 15 April 2009 - 07:44 AM
Целувки на всички.
До скоро мили ми.
Публикувано: 18 April 2009 - 09:49 AM
marapeplia6ka-Момчето е страхотно мече само за мачкане и цункане!Късметлии сте че не прави бели, аз не можех да се похваля със същото когато моя Роро беше малък
Въпреки че не се отнася за всички кутрета,сега например приятеля ми трябва да купи нова холна врата ,защото шарпеиката му й видя сметката
Пожелавам ви хубав празник от нас !
Публикувано: 18 April 2009 - 06:42 PM
Публикувано: 18 April 2009 - 10:53 PM
marapeplia6ka, Айси е страхотен сладур, да ви е жив и здрав и все така послушен! Пускай снимки да му се радваме как расте и разказвай за него, чета и гледам с удоволствие!
Ками, поздрави на Рорката!
Меги, котанката е СТРАХОТНА - просто ти завиждам дружески! Сигурна съм, че след малко нервния може би период на запознанство с Тисата ще настъпи ерата на мирното съвместно съществуване. Е, сигурно ще има и по-драматични епизоди - кой знае? Аз си резервирам билетче за спектакъла "Изи намира скривалището със съкровищата на Тиса под възглавницата".
Целувки на всички и весел празник!
Публикувано: 19 April 2009 - 09:15 AM
меги,кога взехте мацата,много е готина и голям контраст имат с тисата:черно и бялооооооооооо
приятно изкарване на празниците !
Публикувано: 19 April 2009 - 01:27 PM
Публикувано: 19 April 2009 - 03:12 PM
Първо браво на Меги за малкото сладко писе
Ние с Рори от вчера вечерта не сме се виждали,че нямах възможност да го взема с мен тази неделя(купила съм му играчка за извинение
Хубава почивка на всички и целувки !
П.П. И Рорко праща поздрави на Линда
Публикувано: 19 April 2009 - 10:11 PM
Megian, в Apr 19 2009, 02:27 PM, написа:
И на този светъл християнски празник искам на всички да пожелая да сте много обичани, усмихнати и щастливи. Бог да пази вас, семействата ви и вашите любимци.
Айси продължава да ме изненадва с всеки изминал ден. От няколко ден вече ми демонстрира любовта си. Когато се прибера ми се радва и ме гледа с толкова обич. Все едно ми казва: вземи ме и ме гушни. Освен това става все по жив и забавен. Бяга из цялото жилище, лае и се радва не нещо, което само той си знае. Много сладко ме "целува" по носа, гуши се в мен и ме хапе по косата. Еееее верно няма такова друго изживяване. Помня дъщеря ми като бебе как протягаше ръчички към мен. Все още сме си толкова близки и въпреки, че е на 16 години постоянно сме си заедно, и си говорим. Но толкова отдавна не бях се чувствала необходима за някое същество. Мдаа да си имаш домашен любимец се оказа не само отговорност и ангажимент.
Весели празници момичета и момчета!!!
Публикувано: 20 April 2009 - 10:19 AM
Желая ви любовта да изпълва сърцата ви и добротата да грее от очите ви винаги!!!
Меги, толкова се радвам за теб!!! Успя да си вземеш котарнка, Супер!!! Сигурна съм, че ще намерят общ език, няма къде да ходят. Най- вероятно няма да мине без битки, но важното е ти да си победител във войната.
При нас няма нищо ново. Извеждаме си се с Аресито. Имаме си ново попълнение в кучешката компания - малка догиня на 6м. и е много смешна, защото Арес много обича обича да я плаши. Като й изръмжи 2 пъти и тя тича и си гушва главата при стопанката, а пък всъщност е 3 пъти по- голяма от него. Това много ни разсмива.
Преди два дни се убедих за пореден път, че ние имаме невероятно интелигентни и умни същества. Ходихме с Арес до вета, за обезпаразитяването, а той милия въобще не пожела да слезе от колата. Явно не е забравил какво е преживял в тази клиника. Но аз не го мъчих, купих всичко и се третирахме у нас.
Целуваме ви всички и хубав ден!
Публикувано: 21 April 2009 - 04:23 PM
,дружки! Ето,какво постигнахме след три денонощия общуване
Публикувано: 21 April 2009 - 05:01 PM
Публикувано: 21 April 2009 - 05:18 PM
Публикувано: 22 April 2009 - 02:14 PM
Така ме умиляват снимчиците на гушналите се приятелчета и на мен ми се искаше Рори да си има компания
Може пък и да си има де,нищо не се знае
Роро пак му е възпалено едното око ,но чак в събота сме при другия вет,защото нещо не съм доволна от тази ветка която бяхме,а пък за капак колата ми загина.
Как ще слагам капки за очи,не ми се мисли ама ще се ангажираме 5-6 човека да го държим
Поздрави на всички !
Публикувано: 22 April 2009 - 09:36 PM
С кеф разглеждаме снимките на нежно гушнати домашни любимци - поне аз де, щото моята разглезена хубостница, както си мисля, ще вдигне бунт, ако и предложа да дели царството си с някое друго четириного. Впрочем - знам ли? Ама ме е страх да пробвам, че тя си ми е една "осичка" - а бе с характерче си е кученцето, по Ботевски люби и мрази.
Слава богу, аз съм от "любените"!
Ками, и при нас имаше проблем с капките за очи - моята не дере и хапе, но как се дърпа, извива, върти, гъне, усуква... Ако не иска нещо - няма да стане! Вярвайте, четири човека се бориха с нея в клиниката да и натикат бариевата каша в гърлото - е, не успяха! С капките за очи беше същото - в началото беше ужас докато й сложим. Сега нямам проблеми, ама първо тя трябваше да се убеди, че не е страшно и не боли. Залъгвах я, малко цуни-гуни, игра малко и най-важното - не се надвесвам над нея зад гърба й, без да ми вижда ръцете, защото се плаши. Сега, като види шишенцето с капките - опитва се да избяга, ама като разбере, че не става номера - просто стои мирна и чака да свърши. Е, има и наградка за добро поведение - няма начин!
Малко снимки от разходките ни в Борисовата градина. Срещнахме едно весело момченце-хъски, Линда му показа как се тича, после навири нос - видите ли, тя е вече голяма, възрастна матрона и с дечурлига не играе! Завалийчето така се молеше още да си поиграят и я буташе с лапичка, а тя му се караше... Умряхме си от смях със стопаните му.

А още - малко весели снимки. Никой няма да познае за какво са тия пируети!

Поздрави на всички!

Вход

Горе
Цитиране +