Megian, в May 16 2009, 06:53 PM, написа:
Римела,дано не ти е пострадала много градинката

!
Хи-хи, ако трябва да съм честна - градинките ми страдат повече от неумелите ми ръчички, отколкото от Линдините лапички, ама нейсе...
За щастие хубостницата ми няма интерес към цветята - нито естетически, нито гастрономичен, просто гази новозасаданите цветя, ама то моя разсад е толкова мижав, че не мога да я обвиня, че не го отличава от треволяка!
Лошото е когато реши да копае в близост - днес тръгнах по едно време да направя инвентаризация на разсадените иглики - ами губи ми се една бройка!

Оказа се, че хубостницата копала дупка в близост, а тя копае като кокошките - хвърля назад, та се наложи да си изровя липсващата бройка!
jijafka, в May 16 2009, 07:39 PM, написа:
Линда е очарователна! Мисля, че се е опитвала да се разкраси с кална маска

Технология за разкрасяване с кална маска тип "сибирско хъски" - изкопава се дупка, достатъчно голяма, за да влезе главата барабар с ушите!
Най-смешно беше днес с тая мишка! Усетих се по едно време, че не виждам Линда, развиках се - появи се, ама нещо странно се държи, явно крие нещо. Загледах се - има нещо в устата!
Изревах моменталически, сложих ръце на кръста - аз тука кучка АЛФА ли съм или лукова глава? Ами дойде, смирено положи плячката в краката ми - Мишо беше жив-здрав, уплашен до смърт. Изнесох го извън оградата - тя знае, че там не се ходи, и го оставих.
Бая време след това точи лиги, горката, там до оградата, ама това е положението - ще яде гранулки! Ако иска де, иначе да стои гладна!
Тъй рече кучката АЛФА!
Снимките на Франи са много забавни, тия шпицове вадят невероятни физиономии!

А Тисата трудно ще хване тен на козината със слънчеви бани - ама има и други начини! Аз на Линда съм й се заканила да я боядисам - явно белия цвят не е за такава мърла, нещо друго, тип "нежно-лайняно", май ще е по-добре, само не съм избрала марката боя за коса и номера...
Лека вечер на всички и хубави разходки през утрешния ден!