Привет на всички, как сте в тия жеги?
jijafka, чудно сте си прекарали, и снимките са супер!

Много са готини двете кученца - страхотна двойка са!
Ками, не се впрягай на такива приказки "никога няма да се оправи" - ще му мине, разбира се! Лошото е, че пак неприятности и ходене по доктори, ама дано вече да ви е за последно!
marapelia6ka, ще се оскубе Айси - няма начин - ама после какъв красавец ще стане с новата козинка!
Завиждам ти, че момчето е такъв кротушко в колата. То и моята беше такава като малка, ама в един момент превъртя и сега е ... УЖАС! Не знам как ще тръгваме на дълъг път с нея, просто не се трае. Никъде другаде не се държи така, ама в колата направо пощръклява! Изпада в някаква хипер-възбуда, скача по прозорците, лае в ухото на шофьора

, на мен ми скача по главата... Естествено, всяка кола, която има нахалството да ни задмине, е шумно облаяна.
Последния път на връщане от вилата аха-аха да си изяде боя накрая - просто прекали! Спираме всеки път на един светофар в началото на София, а там има автокъща и някакво куче - пазач, винаги пуснато. Е, имат си отношения за изясняване с моята хубостница, спрем ли - тя почва да лае, кучето излиза иззад оградата и се започва едно джафкане в стил "Ти ли на мен ще ми кажеш?"

И това - всеки път!
Май и другото куче е женско, та няма шанс скоро да се разберат двете...

А лошото е, че то хуква към колата, страх ме е да не го сгазят. Само да я бях докопала моята!
При това, докато скачаше по прозореца на колата, събори багажа от задната седалка, стъпка всичко и накрая за капак си омаза цялата муцуна в горелката на газовата бутилка, имаше чернилки и зад ушите!
Що миене падна после в банята, докато я изчистя! А тя ми се хили насреща, нахалката, ни лук яла, ни лук мирисала!

Не ми беше до снимки, та да й се "полюбувате" на калпазанката - точно Мара Пепеляшка си беше...
Е, това беше от нас да се посмеете!
Целувки на всички шицове и да слушат!