Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9041 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 June 2009 - 09:46 PM

Показване на мнениетоno_brain, в Jun 2 2009, 09:57 PM, написа:

Показване на мнениетоjijafka, в Jun 2 2009, 03:28 PM, написа:

Показване на мнениетоno_brain, в Jun 2 2009, 03:04 PM, написа:

Колко горе-долу тежи среден немски шпиц на 7 месеца и половина? Кой фронтлайн е по-добре 10-20кг. или 20-40кг.

Би трябвало да е м/у 2-4 кг.

м/у 2-4кг :ud_009: нашия миналият месец беше 7-8, уж е с размерите на немски шпиц.Както и да е. :smile: Аз мислех, че нормалното тегло на немския шпиц е 20кг. :ab_041:

Това е от rimela:

Цитат

Казват, че най-едрите средни шпицове стигат до 12кг - четох го някъде из нет-а.

Може да е по-едричък.... кой знае! :ab_041:
Няма значение кг, стига да отговарят на ръста, внимавай обаче да не затлъстее!

Кажи нещо повече за твоя любимец! Може и малко снимки да попълним шпиц галерията! :db_046:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9042 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 June 2009 - 10:09 PM

Той не е немски шпиц а смеска./баща-шпиц,майка-няма порода или ако има не разбрах каква :ab_041: / Ето малко снимки:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9043 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2009 - 07:35 AM

Добро утро сладурки и сладурчовци.
Снощи претеглих Айси покрай разговора за килограмите- 5 кг. А е на Три месеца и половина. Явно и ние ще минем осемте, които са по стандарт. А от козината не изглежда да е дебел. Просто е много пухкав. И му давам обозначеното на опаковката гранули, количество на ден. Прибавям и по две лъжички ориз. Усещах аз напоследък като го взема в ръцете си, че е натежал. И аз имам един въпрос към вас. Нашият вет каза като стане на 4-5 месеца да го заведа за противобясната ваксина. Но онзи ден на разходката една собственичка на самоед каза, че тази ваксина спирала развитието на кучето и тя щяла да я направи на 8 месец. Аз мислех след две семици да го водя, но вече съм разколебана дали да не изчакам още един месец. Вие какво ще ме посъветвате?

Гушкам всички пухкавелковци, а на стопаните им пожелавам хубав ден.
User's Signature

Качена снимка

#9044 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 June 2009 - 08:35 AM

Здравей, marapelia6ka!
ТУК е темата за ваксините, ако я прегледаш - ще ти се изяснят доста неща. И аз се притеснявах така, когато ваксинирахме Линда, защото не знаех какво точно правят вет-овете, ама като прочетох тук - разбрах.
Това за спирането на развитието май е отживелица от старите времена, когато ваксините за бяс са били доста тежки за организма на кучето.
На Линда отделна ваксина за бяс не са й слагали, третата беше поливалентна (май така се казва) и включваше бяс, така че реално е ваксинирана против бяс на 3мес. и хич даже не й спря растежа! :zz_223:

Целувки на Айси!
:gb_023:

#9045 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2009 - 11:45 AM

Благодаря Римелка за бързият отговор. Линда наистина е прекрасна. Сега ще прочета и темата, но май ще я направя като навърши Айси 4 месеца (след десет дни).
User's Signature

Качена снимка

#9046 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2009 - 01:16 PM

Показване на мнениетоno_brain, в Jun 2 2009, 09:09 PM, написа:

Той не е немски шпиц а смеска./баща-шпиц....

Много е красив и има много сладичка муцка :wub:
User's Signature

Качена снимка

#9047 Потребителят е офлайн   anizi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 June 2009 - 02:22 PM

Обещах и спазвам обещанието-вчера първа разходка / или по-точно първо лежане по тревата/ защото малко се налагаше да се влачим насам натам /не и се ходи-по-лесно е някой да те носи/.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Днес обаче ходи с неохота ама все пак и много бързо се ориентирахме защо точно се излиза и като свършим работа-бегом в къщи!!!
По въпроса с килограмите ние сме почти на 3 месеца и тежим 2 килца! Дали е възможно все пак да се окажем мини шпиц /за каквото ми я продадоха де/ :dry: Не знам ще видим, те минитата са още по-дребни-абе каквато ще да е аз си я обичкам такава!

Марапепеляшка Айси е :wub: невероятен! Да ти е жив и здрав!
No Brain сладурко е и твоят мъник!

#9048 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 June 2009 - 09:45 PM

Анизи, Шанел става една прекрасна малка дама! Няма значение дали е мини или среден, пак си остава великолепна! :smile:
no_brain, мъника е голям сладур! Да ти е жив и здрав!

Ние утре заминаваме за уикенда на вилата и Франи и Бруно ще има да тичат по довора до забрава! Все пак, и на тях им се полага малко свобода! Ето още снимки от нас, за да не ни забравите, а като се върнем се надявам да съм успяла да им направя една стабилна фотосесия от почивката! :db_046:

Прикачена снимкаПрикачена снимка
Прикачена снимка

П.П. Поздрав с последните две усмихати снимки, с пожелания за много усмихнат уикенд за всички! :ab_041:

Целувки и до скоро!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9049 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 June 2009 - 06:26 PM

Здравейте дружки наближават все повече изборите и не ми остава грам време да влезна да ви покажа малко снимки но......сега ще кача няк,олко не се учудвайте че постоянно е наведен моя Тоби но в м,омента сме на тема ДУШЕНЕ
Поздрави и целувки на всички!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#9050 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2009 - 04:09 PM

Здравейте и от нас с Линда!
Няколко дни бяхме на вилата, но не ми беше много до снимки... малко офф по темата, ама да ви се оплача, че съм бясна! :zz_187: За трети път от есента намираме влизано с взлом - вандалски разбито и потрошено. "Кокошкарска" история - как не разбраха, че там не оставяме нищо за крадене? Задигнали са бутилка олио, пакет обикновени бисквити, няколко бири и едно фенерче, а са ни отворили работа за два дни, докато оправим всичко. :zz_217:
Не е нужно да съм профайлър, за да разбера що за хора могат да направят това, ама ... няма спасение, реве ми се направо!

Та аз си имах ядове, ама Линда добре си поживя! :af_089:
Ето я хубостницата:
- сериозна - охранява двора ("след дъжд - качулка" :md_064: )
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
- малко "глез-глез" върху якето ми на тревата
Прикачена снимка
- и, разбира се - на лов
Прикачена снимка

Поздрави на всички и успешна седмица - без ядове и неприятности и с много хубави минути с кучовците!
:re_037:

#9051 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 08 June 2009 - 10:10 AM

Здравейте на всички! :re_037:
Римелка,влизам ти напълно в положението на това,което си преживяла покрай тези вандалски набези.И на нас ни се случваше доста често преди време да ни разбиват вилата и да отмъкват дребни нещица като пакет сол,захар и т.н.,а поразиите от потрошеното да са много повече.Кокошкарски истории ....,но по-гадното е,че полицаите се държаха неадекватно,вдигаха рамене и някой от тях дори каза:"Е,какво толкова?!" ...нагли ... :ca_003: Линдето поне се е налудувала на воля :wub: .
Тоби като го гледам как души и се ослушва,май търси някоя космата мацка за рандеву :mc_004:,а Шанел е чудна,независимо дали е мини или среден шпиц :gd_044:
jijavka,Франи и Бруно са голям тандем.Как само ги уцели и по цвят :af_089: .
Ние сме си екстра.Само жегата малко ни тормози :ie_146: .
Успешна седмица на компанията и целувки за всички! :gb_023:

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9052 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2009 - 10:16 AM

Здравейте, сладури!

Май повечето от нас са се възползвали от хубавото време и са били по вилите. :smile:

rimela, много неприятно е случилото се. Нямате ли съседи, които да гледат къщата?

Благодаря ти, Мегиан! Аз им викам "Красавицата и звяра", а пък останалите в нас ни викат "3-те блондита" хаха! Ще си направим малка карамелена палитра в нас! :mc_004: Най ме зарадва през почивката, че Бруно е почнал да пази кака си Франи! Пръсках я с вода, за да я разхладя и той дойде, застана м/у нас и ме гледаше с укоряващ поглед... В общи линии ние си изкарахме супер! Тичане и игра по двора и гонене на котки... :ab_041: Франческа само се криеше от апаратчето, но аз пък съм нахална и я щракнах няколко пъти! :db_046: Ето я и нея!

Целувки и пожелания за успешна и усмихната седмица! :ab_041:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9053 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 08 June 2009 - 10:23 AM

Снимката при водопада е супер!Чудни сте! :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9054 Потребителят е офлайн   anizi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 10:34 AM

Джиджафка големи са слвадурковци и двамата да ги нацелуваш по нослетата. Тази снимка с водопада наистина е много красива....да си направите още много такива за да ни радвате очичките.
Римелка принцеската Линда е сладка горда лигла :ab_041:
Ние вече с Шанелка се разхождаме доста спокойно, не се дърпаме от каишката, даже чака като види да я взимам за да й я сложа и да хукнем навън. Ама днес като излезли едни страшни :af_089: котки като бягаме първо към тях ама като се разсъскаха бягахме от тях и ги плашим, а те май изобщо не се оплашиха ама аз паднах от смях. :af_089: :ab_041:

#9055 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 11:50 AM

Момичета аз съм виновна за това че Роро си тръска главата и ухото го дразни.
Вчера се сетих че последния път като го къпах му влезе вода в едното ухо :eg_033:
Казаха ми (не вет.) че това никога няма да се оправи и ще го дразни ?!?! :ud_009:
Аз му слагам капки от две седмици и ухото още го дразни,а като тича си тръска главата.
Н е знам вече,закъсахме го от към кучета, накрая ще се гръмна...
User's Signature

Качена снимка

#9056 Потребителят е офлайн   anizi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 June 2009 - 08:26 AM

Камка, не се притеснявай, аз не мисля, че изобщо няма да се оправи......Мисля и че който ти го е казал нещо не разбира :eg_033: и излишно те тревожи. Капи му капки, заведе ко пак при доки, пази му ушичките при къпане и ще видиш, че всичко ще се оправи! Много мокри целувки от мен и Шанел и дано наистина скоро всичко се нареди!!!

#9057 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2009 - 10:40 AM

Ей на всички снимки сте прекрасни както винаги. Страхотни са и винаги ги гледам по няколко пъти.
Камака недей милинка да се гърмиш. Естествено, че ще се оправи. В тия жеги водичката се изпарява бързо. Няма как да остане в ушичките на сладурчо.
Ние бяхме няколко дена в София. Айси имаше удоволствието да се разходи в южният парк и по плочките пред НДК (боя се там не бяхме достатъчно възпитани и направихме една срамна купчинка, която се наложи да почистя). Учудващо добре се държа и по време на пътуването в колата. Само дето на връщане климатикът ни се развали и милият изкара 5 часа с изплезен език. Спирахме да му даваме водичка, но като цяло съм изключително горда и доволна от него. Ето го и него.

Качена снимка

Качена снимка

Момичета ние вече се скубем доста прогресивно. Намирам цели топки пухкави от неговата козинка. Явно е дошло времето да сменим бебешката с нова. Не ми тежи почистването просто ме плаши количеството. И не пада на отделни косми. Да видим как ще протече процеса. Дано не оплешивее съвсем преди да му поникне новата.
Целувки на всички и весели разходки.
User's Signature

Качена снимка

#9058 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2009 - 03:44 PM

Привет на всички, как сте в тия жеги?

jijafka, чудно сте си прекарали, и снимките са супер! :ba_025: Много са готини двете кученца - страхотна двойка са! :smile:

Ками, не се впрягай на такива приказки "никога няма да се оправи" - ще му мине, разбира се! Лошото е, че пак неприятности и ходене по доктори, ама дано вече да ви е за последно!

marapelia6ka, ще се оскубе Айси - няма начин - ама после какъв красавец ще стане с новата козинка! :aa_002: :mf_069:

Завиждам ти, че момчето е такъв кротушко в колата. То и моята беше такава като малка, ама в един момент превъртя и сега е ... УЖАС! Не знам как ще тръгваме на дълъг път с нея, просто не се трае. Никъде другаде не се държи така, ама в колата направо пощръклява! Изпада в някаква хипер-възбуда, скача по прозорците, лае в ухото на шофьора :zz_031: , на мен ми скача по главата... Естествено, всяка кола, която има нахалството да ни задмине, е шумно облаяна. :eg_033:
Последния път на връщане от вилата аха-аха да си изяде боя накрая - просто прекали! Спираме всеки път на един светофар в началото на София, а там има автокъща и някакво куче - пазач, винаги пуснато. Е, имат си отношения за изясняване с моята хубостница, спрем ли - тя почва да лае, кучето излиза иззад оградата и се започва едно джафкане в стил "Ти ли на мен ще ми кажеш?" :ud_009: И това - всеки път!
Май и другото куче е женско, та няма шанс скоро да се разберат двете... :dh_188: А лошото е, че то хуква към колата, страх ме е да не го сгазят. Само да я бях докопала моята! :tc_073:
При това, докато скачаше по прозореца на колата, събори багажа от задната седалка, стъпка всичко и накрая за капак си омаза цялата муцуна в горелката на газовата бутилка, имаше чернилки и зад ушите!
Що миене падна после в банята, докато я изчистя! А тя ми се хили насреща, нахалката, ни лук яла, ни лук мирисала! :db_046: Не ми беше до снимки, та да й се "полюбувате" на калпазанката - точно Мара Пепеляшка си беше... :dd_058:

Е, това беше от нас да се посмеете! :af_089:
Целувки на всички шицове и да слушат! :re_037: :tg_115:

#9059 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2009 - 04:59 PM

Римелка не просто се посмях. Имаш талант за писане. И друг път ми е правило впечатление. Направо ми оправи настроението от фирмените проблеми дето са ми са натрупали тука на главата. На всичко отгоре сте заприличали на МЕН. :af_089: :af_089:

Нацелувай пакостницата. И я черпи едно кучешко лакомство. Ти си знаеш какво обича тя.
User's Signature

Качена снимка

#9060 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2009 - 05:12 PM

Хе, радвам се, че те развеселих! :ab_041: То и на мен сега ми е смешно, като си спомня, ама там на светофара... :dry: Хората подаваха глави от прозорците и излизаха от колите да видят какво става, кошмар! :ud_009:

Но и хубава страна си има - веднъж ни спря един КАТаджия за проверка. Е, нашата такова лаене заформи, че оня много бързичко се отказа да проверява и ни отпрати да се махаме по-далече, че му се поду главата! :ab_041:

Пакостницата е нацелувана и почерпена, благодарности от нейно име и поздрави на Айси!
:fp_160:

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема