Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9081 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 June 2009 - 05:42 PM

Добре дошла Борислава. Много е красив твоят пухчо. Надявам се да ни го показваш честичко и да ни разказваш за него. Тук сме все до лудост влюбени в тази порода. Да ти е жив и здрав, и дано много да те радва.
User's Signature

Качена снимка

#9082 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2009 - 05:55 PM

blagodarq mnogo milo posre6tane i az sum mnogo vlubena v tazi poroda dage sega si tursq genska da si kupq da se pravqt kompaniq s bari sega dage moga da se pohvalq 4e si go iskupah i v momenta e golqm surditko
na poslednite dve snimki sme s roro i cezar

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9083 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 08:37 PM

Боре за първи път виждам три шпица на едно място. А твоят сладур колко кг е? С какво го къпеш и на колко време? Какво яде? Разкажи ни повече за него.
User's Signature

Качена снимка

#9084 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2009 - 11:12 PM

Здравейте и от мен!
Добре дошли на boby_888 и Бари! :ae_085: Много е сладък Барито! Присъединявам се към marapelia6ka666:

Цитат

Разкажи ни повече за него.

Показване на мнениетоrimela, в Jun 17 2009, 10:29 PM, написа:

Е, сега делово - всички софиянци са за шпиц-среща, ама никой нищо не предлага конкретно!
Ами баба ви Римела да се престраши - предлагам среща в Борисовата градина!
Бих ви поканила и в кварталния ни парк "Оборище" с опция - обучение на шпицове по плуване във фонтан с преподавател - Линда (носете си хавлийки за след банята! :ab_041:), ама ни е малко паркчето, а в почивни дни и час-пик се пълни с хора, деца, кучета... изнервя се обстановката!
За това предлагам Борисовата градина - ще се намери там място и за шумна джафкаща шпиц - компания! :smile:
Ако правим нещо - правим го до края на месеца, че юли е месец на отпуските...

Та предлагайте и вие, а ако приемате предложеното място - дайте идея за ден и час на срещата, ние с Линда сме на линия! :wb_052:

Поздрави! :ae_085:

Аз нямам претенции спрямо мястото. Само трябва да знам предварително за датата и часа, за да си намеря транспорт, защото той ми е голям проблем (трябва да си търся някой да ме кара.... :ab_041: )
За друг вариант като парк мога да предложа и този зад Хилтън. Там се организират редовно кучешки срещи.

И сеге пак ще искам съвет....

На вечерната разходка Франита сгафи мнооогооо! :dry: Тъкмо тръгнахме из ливадата на разходка и тя в един момент се спря, аз я повиках, тя ме гледа...пак я викам, тя пак ме гледа. Тръгнах към нея и докато се усетя тя хукна на някъде. (Това е страшно нетипично за нея, защото попринцип не ме изпуска от очи и винаги е на най-много метър от мен - не се отделя и за секунда!) Та, затичах се да я хвана, но тя вече беше изчезнала - не я намерих. Почнах да обикалям около блока да я търся и да я викам - нея пак я няма! Направо откачих от ужас и притеснение, заради бездомните кучета при нас! Точно стигнах входа ни и ми звъни телефона - съседката ми ме пита къде съм, защото като слизала заварила Франческа да чака асансьора, да се прибира. Доведе ми я закачена на каишката на нейното куче. От там се накарах едно хубаво и продължихме на разходка на къс повод плътно до крака ми!
И преди се е спирала и не е искала да идва, но при викане от моя страна веднага пристигаше. Това е от 1-2 седмици и не знам какво й става... Направо ме подлудява така! :eg_033: Не мога спокойно да я пусна да тича и да се разхожда, не мога да я пусна да си играе с някое куче или с мен. Не знам в кой момент ще тръгне на някъде!
Моля ви, дайте съвет в резултат на какво може да е?!?!?! :ud_009:

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9085 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 07:14 AM

Жижатка да не ти е влюбено момичето? Хм аз най-малко опит имам. Нека кажат другите момичета. Или пък нещо да е уплашена. Наистина нямам представа, но каквото и да е дано не се повтаря, че да не се тревожиш така. Напоследък и аз разхождам Айси само с повода, че взе много самостоятелно да го раздава. И не толкова да бяга настрани, колкото да се прибира. Даже си мислех, че не иска да се разхожда защото му е топло. Да не говорим за навика да върши някои неща на плочките пред съседния вход, а не на полянката. Та вече излизаме с найлонова торбичка в джоба ми.

Хубав слънчев ден мили ми и много гушки на пухчовците.
User's Signature

Качена снимка

#9086 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 08:00 AM

Показване на мнениетоmarapelia6ka666, в Jun 18 2009, 07:37 PM, написа:

Боре за първи път виждам три шпица на едно място. А твоят сладур колко кг е? С какво го къпеш и на колко време? Какво яде? Разкажи ни повече за него.

Е не забелязахте ли някоя позната муцка на снимките,които пусна Боби????
:ab_041:

jijafka- ти в кой квартал живееш?

ПП Снимки от вчерашното ни къпанеа в реката.Вижте вече Мишо до къде се отпуска да влиза.Хвърлям му камък и той търчи и започва да рови във водата :ab_041:
Извинете ме за гадното качество,но апарат нямах!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9087 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 08:43 AM

dobro utro na vsi4ki :tb_195: bari tegi 8 kilograma , hranq go s pedigri za ku4eta pod edna godina , takava mi preporu4a veterinara . za kupaneto gledam da ne e mnogo 4esto no tova si zavisi i ot nego moge bi na meseca 1 moge i na dva . za 6ampoana moga da vi se pohvalq 4e e mnogo hubav beaphar mu e firmata i e specialno razraboten za beli ku4eta mnogo sum dovolna ot nego . kakvo o6te da vi razkaga za nego mnogo e palav , pravi si kakvoto iska golqm e inat . a na snimkata kadeto sa trite 6pica imahme sre6ta s kameliq i kogato otidohme se okaza 4e pokrai roro ima i o6te edin 6pic ta be6e golqma igra :af_089:
az iskah da pitam tei kato se gotvim za more dali 6te vusprieme moreto ? dali nqma da go e strah ? moge li ne6to da mu stane ot solenata voda ? eto vi o6te edna snimka s roro

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9088 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 08:53 AM

[quote name='rimela' post='641754' date='Jun 17 2009, 10:29 PM']Е, сега делово - всички софиянци са за шпиц-среща, ама никой нищо не предлага конкретно!
Ами баба ви Римела да се престраши - предлагам среща в Борисовата градина!
Бих ви поканила и в кварталния ни парк "Оборище" с опция - обучение на шпицове по плуване във фонтан с преподавател - Линда (носете си хавлийки за след банята! :ab_041:), ама ни е малко паркчето, а в почивни дни и час-пик се пълни с хора, деца, кучета... изнервя се обстановката!
За това предлагам Борисовата градина - ще се намери там място и за шумна джафкаща шпиц - компания! :smile:
Ако правим нещо - правим го до края на месеца, че юли е месец на отпуските...

az iskam da kaga 4e sum za borisovata gradina tam ima dostatu4no musto da si igraqt i da ne treperim da ne izleznat na ulicata
User's Signature

Качена снимка

#9089 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 09:21 AM

Добре дошли на Боби и нейния красавец Бари и от нас с Линда!
:vb_024:
Ще се радваме да пишеш при нас!
В нашия форум пишем на български - такива са правилата. Ако имаш проблем с кирилизацията на компютъра си - можеш да ползваш вградения (червеното бутонче на екрана за публикуване на отговор, нормално е изключен - ОFF, има BDS и фонетична подредба).

Живот и здраве - надявам се да се видим на шпиц-среща!
Поздрави! :wb_052:

И понеже света е малък - мисля, че познавам и третия шпиц на снимката - Цезар. Ако е същия, който се разхожда и в парк "Оборище" и Линда онзи ден му открадна пръчката от устата, та се гониха с джафкане по поляната... :ab_041:

PS Камка, браво на Рорката! :ae_085:

#9090 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 09:27 AM

:ab_041:
Цезар е разбира се !
И както имаме включване някой ще предложи ли ден събота или неделя?
И коя седмица разбира се??? :smile:
User's Signature

Качена снимка

#9091 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 09:56 AM

Ами аз съм най-лесна, че с Линда идваме до Борисовата градина пеша - често я разхождам там, че на моята глезла вече Оборския парк й е тесен. :ab_041:

Добре е jijafka и Ива да се включат и да кажат кога им е удобно, защото живеят по-далече и им трябва транспорт...

#9092 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 10:01 AM

Здравейте
Добре дошли на боби-888 и нейния красавец при нас. Вие знаете как да ни заразите, снимка с три шпица на куп - това си е направо тежката артилерия. Аз такова нещо отдавна не съм виждала. Направо ни сразихте. :wub:
Колкото до срещата - аз предлагам да е следващата събота - 27,06, а за час друг да каже.
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#9093 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 10:19 AM

Следващата събота - супер! Там сме - когато кажете! :wb_052:

А за шпицове накуп - мога да твърдя, че шпиц-парка на София е нашия - "Оборище". Събирали са се по 6-7, малки и средни бели шпица. То само на Ивета са четири малки шпица, още Корина, Фея (за жалост се преместиха стопаните й в друг квартал), въпросния Цезар, имаме си и още един красавец - Оскар, ама него не пускат от повода, че бил много непослушен. Сега расте и младо поколение, ама не им знам имената на новите...
И така на полянката, като почнат да се стрелкат около тебе разни "белчовци", особено привечер на притъмняване - върви разбери кое е твоето! :ab_041: Веднъж Кори за малко да си го отнесе един "зад врата" от мен - мислех, че е Линда и не слуша, а то не била тя... :zz_219:

#9094 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 11:01 AM

Показване на мнениетоrimela, в Jun 19 2009, 09:19 AM, написа:

Веднъж Кори за малко да си го отнесе един "зад врата" от мен - мислех, че е Линда и не слуша, а то не била тя... :zz_219:

:ab_041: Един шамар зад врата ,никога не е излишен.

Значи се разбрахме за другата събота,сега ако кажете колко часа?
User's Signature

Качена снимка

#9095 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 11:04 AM

Показване на мнениетоkamkata, в Jun 19 2009, 09:00 AM, написа:

jijafka- ти в кой квартал живееш?

В Люлин. Аз нямам проблеми за ден и час, просто трябва да знам по от рано, за да си търся превоз.

Цитат

Жижатка да не ти е влюбено момичето? Хм аз най-малко опит имам. Нека кажат другите момичета. Или пък нещо да е уплашена. Наистина нямам представа, но каквото и да е дано не се повтаря, че да не се тревожиш така. Напоследък и аз разхождам Айси само с повода, че взе много самостоятелно да го раздава. И не толкова да бяга настрани, колкото да се прибира. Даже си мислех, че не иска да се разхожда защото му е топло.

Не знам дали е влюбена или загубена, но ми изкара акъла вчера! Тя не бяга, а си се прибира вкъщи както Айси. (Като я е хванала съседката, тя си е чакала асансьора да се прибира) Не мога да я разбера защо и какво не й харесва, затова и питам вас за съвет! Не е уплашена, защото с вирната опашка и уши ме гледа нагло и хуква на другата посока... :dry: Сега ще си търпи наказанието и ще излиза само на повод няколко дена и дано й дойде акъла!

Поздрави и лек ден! :ae_085:

П.П. А, Тисето и Мегиан, няма ли да се включат? :smile:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9096 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 11:39 AM

много се извинявам не знаех , че във вашия форум се пише на бг . ще се радвам ако се видиме а що се отнася до третото куче да найстина е Цезар. аз съм съгласна за др събота но предлагам да е по късно следобед за да не им е много жега иначе за мен няма проблем .
User's Signature

Качена снимка

#9097 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 01:55 PM

Показване на мнениетоboby_888, в Jun 19 2009, 11:39 AM, написа:

много се извинявам не знаех , че във вашия форум се пише на бг .

Няма проблем!
Сега вече това е и твоя форум! :smile:

Показване на мнениетоboby_888, в Jun 19 2009, 11:39 AM, написа:

аз съм съгласна за др събота но предлагам да е по късно следобед за да не им е много жега иначе за мен няма проблем .

И според мен е резумно да е следобед, като поспадне жегата.

В залисията си пропуснах да благодаря на jijafka за фотомонтажите със снимките на Линда - много са ефектни! :ae_085:
А за "номерцата" на Франи - и мен ми е чудно какво им идва в главите на тия кучета, ама е факт, че са способни да ни сюрпризират във всеки момент, най-вече когато не го очакваме. И моята ми е бягала така, ама само от кабинета на доктора! Иначе аз никога не излизам без пликче с някакви лакомства - за всеки случай, макар че рядко ги ползвам, а също и играчка - топката. Това спасява положението понякога, а ако не кандиса с добро - повишавам тон, накрая се развиквам яко и така... Не помня и аз кога последно ми направи подобен номер, отдавна беше, ама никой не е застрахован!
Поздрави!

#9098 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 02:12 PM

аз думи нямам по темата мога само да кажа , че моя палавник непрекъснато постъпва така и ми бяга в борисовата . аз за това не го и пускам само ако сме с роро или някое куче което слуша стопанина си . много пъти ми се е налагало да го гоня и се чудя вие как научихте вашите кутрета да са послушни в парка ? :dog:
User's Signature

Качена снимка

#9099 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 02:24 PM

Искам да кажа, тъй като се спомена темата за транспорта. Аз пътувам от Овча купел и тъй като съм с кола мога да мина да събера някого, който е затруднен с придвижването. Ние ще сме двамата с Аресито, така че има място за още един човек и едно куче. А относно часа, моля ви наистина да е след обяд, защото "хубавица - гица" - демек Аз ходя и тропам народни танци събота и неделя сутрин. Ако може, ако не - Аз ще се съобразя с вас.

:wub: :wub: :wub:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#9100 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 02:58 PM

Показване на мнениетоiva81, в Jun 19 2009, 03:24 PM, написа:

Искам да кажа, тъй като се спомена темата за транспорта. Аз пътувам от Овча купел и тъй като съм с кола мога да мина да събера някого, който е затруднен с придвижването. Ние ще сме двамата с Аресито, така че има място за още един човек и едно куче. А относно часа, моля ви наистина да е след обяд, защото "хубавица - гица" - демек Аз ходя и тропам народни танци събота и неделя сутрин. Ако може, ако не - Аз ще се съобразя с вас.

:wub: :wub: :wub:

Ами, ако наистина не те затруднява, аз бих се възползвала от предложението. :smile:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема