ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 18 June 2009 - 05:55 PM
na poslednite dve snimki sme s roro i cezar
Публикувано: 18 June 2009 - 11:12 PM
Добре дошли на boby_888 и Бари!

Цитат
rimela, в Jun 17 2009, 10:29 PM, написа:
Ами баба ви Римела да се престраши - предлагам среща в Борисовата градина!
Бих ви поканила и в кварталния ни парк "Оборище" с опция - обучение на шпицове по плуване във фонтан с преподавател - Линда (носете си хавлийки за след банята!

За това предлагам Борисовата градина - ще се намери там място и за шумна джафкаща шпиц - компания!

Ако правим нещо - правим го до края на месеца, че юли е месец на отпуските...
Та предлагайте и вие, а ако приемате предложеното място - дайте идея за ден и час на срещата, ние с Линда сме на линия!

Поздрави!

Аз нямам претенции спрямо мястото. Само трябва да знам предварително за датата и часа, за да си намеря транспорт, защото той ми е голям проблем (трябва да си търся някой да ме кара....

За друг вариант като парк мога да предложа и този зад Хилтън. Там се организират редовно кучешки срещи.
И сеге пак ще искам съвет....
На вечерната разходка Франита сгафи мнооогооо!

И преди се е спирала и не е искала да идва, но при викане от моя страна веднага пристигаше. Това е от 1-2 седмици и не знам какво й става... Направо ме подлудява така!

Моля ви, дайте съвет в резултат на какво може да е?!?!?!

Поздрави!
Публикувано: 19 June 2009 - 07:14 AM
Хубав слънчев ден мили ми и много гушки на пухчовците.
Публикувано: 19 June 2009 - 08:00 AM
marapelia6ka666, в Jun 18 2009, 07:37 PM, написа:
Е не забелязахте ли някоя позната муцка на снимките,които пусна Боби????

jijafka- ти в кой квартал живееш?
ПП Снимки от вчерашното ни къпанеа в реката.Вижте вече Мишо до къде се отпуска да влиза.Хвърлям му камък и той търчи и започва да рови във водата

Извинете ме за гадното качество,но апарат нямах!
Прикачени снимки
Публикувано: 19 June 2009 - 08:43 AM

az iskah da pitam tei kato se gotvim za more dali 6te vusprieme moreto ? dali nqma da go e strah ? moge li ne6to da mu stane ot solenata voda ? eto vi o6te edna snimka s roro
Публикувано: 19 June 2009 - 08:53 AM
Ами баба ви Римела да се престраши - предлагам среща в Борисовата градина!
Бих ви поканила и в кварталния ни парк "Оборище" с опция - обучение на шпицове по плуване във фонтан с преподавател - Линда (носете си хавлийки за след банята!

За това предлагам Борисовата градина - ще се намери там място и за шумна джафкаща шпиц - компания!

Ако правим нещо - правим го до края на месеца, че юли е месец на отпуските...
az iskam da kaga 4e sum za borisovata gradina tam ima dostatu4no musto da si igraqt i da ne treperim da ne izleznat na ulicata
Публикувано: 19 June 2009 - 09:21 AM

Ще се радваме да пишеш при нас!
В нашия форум пишем на български - такива са правилата. Ако имаш проблем с кирилизацията на компютъра си - можеш да ползваш вградения (червеното бутонче на екрана за публикуване на отговор, нормално е изключен - ОFF, има BDS и фонетична подредба).
Живот и здраве - надявам се да се видим на шпиц-среща!
Поздрави!

И понеже света е малък - мисля, че познавам и третия шпиц на снимката - Цезар. Ако е същия, който се разхожда и в парк "Оборище" и Линда онзи ден му открадна пръчката от устата, та се гониха с джафкане по поляната...

PS Камка, браво на Рорката!

Публикувано: 19 June 2009 - 09:56 AM

Добре е jijafka и Ива да се включат и да кажат кога им е удобно, защото живеят по-далече и им трябва транспорт...
Публикувано: 19 June 2009 - 10:01 AM
Добре дошли на боби-888 и нейния красавец при нас. Вие знаете как да ни заразите, снимка с три шпица на куп - това си е направо тежката артилерия. Аз такова нещо отдавна не съм виждала. Направо ни сразихте.

Колкото до срещата - аз предлагам да е следващата събота - 27,06, а за час друг да каже.
Публикувано: 19 June 2009 - 10:19 AM

А за шпицове накуп - мога да твърдя, че шпиц-парка на София е нашия - "Оборище". Събирали са се по 6-7, малки и средни бели шпица. То само на Ивета са четири малки шпица, още Корина, Фея (за жалост се преместиха стопаните й в друг квартал), въпросния Цезар, имаме си и още един красавец - Оскар, ама него не пускат от повода, че бил много непослушен. Сега расте и младо поколение, ама не им знам имената на новите...
И така на полянката, като почнат да се стрелкат около тебе разни "белчовци", особено привечер на притъмняване - върви разбери кое е твоето!

Публикувано: 19 June 2009 - 11:04 AM
kamkata, в Jun 19 2009, 09:00 AM, написа:
В Люлин. Аз нямам проблеми за ден и час, просто трябва да знам по от рано, за да си търся превоз.
Цитат
Не знам дали е влюбена или загубена, но ми изкара акъла вчера! Тя не бяга, а си се прибира вкъщи както Айси. (Като я е хванала съседката, тя си е чакала асансьора да се прибира) Не мога да я разбера защо и какво не й харесва, затова и питам вас за съвет! Не е уплашена, защото с вирната опашка и уши ме гледа нагло и хуква на другата посока...

Поздрави и лек ден!

П.П. А, Тисето и Мегиан, няма ли да се включат?

Публикувано: 19 June 2009 - 11:39 AM
Публикувано: 19 June 2009 - 01:55 PM
boby_888, в Jun 19 2009, 11:39 AM, написа:
Няма проблем!
Сега вече това е и твоя форум!

boby_888, в Jun 19 2009, 11:39 AM, написа:
И според мен е резумно да е следобед, като поспадне жегата.
В залисията си пропуснах да благодаря на jijafka за фотомонтажите със снимките на Линда - много са ефектни!

А за "номерцата" на Франи - и мен ми е чудно какво им идва в главите на тия кучета, ама е факт, че са способни да ни сюрпризират във всеки момент, най-вече когато не го очакваме. И моята ми е бягала така, ама само от кабинета на доктора! Иначе аз никога не излизам без пликче с някакви лакомства - за всеки случай, макар че рядко ги ползвам, а също и играчка - топката. Това спасява положението понякога, а ако не кандиса с добро - повишавам тон, накрая се развиквам яко и така... Не помня и аз кога последно ми направи подобен номер, отдавна беше, ама никой не е застрахован!
Поздрави!
Публикувано: 19 June 2009 - 02:12 PM

Публикувано: 19 June 2009 - 02:24 PM

Публикувано: 19 June 2009 - 02:58 PM
iva81, в Jun 19 2009, 03:24 PM, написа:

Ами, ако наистина не те затруднява, аз бих се възползвала от предложението.