ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 June 2009 - 10:04 AM
Напоследък нямам време за писане, но пък задължително хвърлям по едно око, за да се информирам как сте!
Римелка, страхотни сте с Линда. Тя е толкова чаровна, но и ти си специалист в снимките, стила ти на писане допълнително обрисува случващото се с вас, така че на човек му е трудно да не си престави случващото се. Възхитена съм от начина ти на изразяване и писане - много ми е забавно и винаги ставам от компа с усмивка. За, което ти изпращам моето голямо Благодаря.
Онзи ден в нашия квартал видях бял мител шпиц. Направо откачих от радост, но ми беше неудобно да заговоря стопаните. Единствената утеха ми остава факта, че пазаруваме от един и същ зоомагазин, та на Арес може и да му излезе късмета да се срещне със себеподобен. Вие м/у другото сте много несериозни. Хайде стегнете се и да организираме една шпиц среща. Зимата ни беше студено, най- вероятно сега пък ще ни е много топло. Има доста места, на които ще е приятно да се отиде дори и в жегите. Ръкавицата е хвърлена.
Има един проблем, който вече доста време не ми дава спокойствие. На поляната където ходим е все по- нетърпимо, а ние няма къде да отидем на друго място. Мисля и не мога да измисля друг вариант. Идват все нови и нови хора, взели си куче, но като ги гледаш не можеш да разбереш защо им е. Хора, които се радват, че кучето им се е сбило или пък е предизвикало някакъв конфликт. Наскоро бях шокирана след като разбрах, че една лекарка, която идваше при нас с хъскито си - смятайте хъскито си е самостоятелна бойна единица, тя не можеше да му повлияе по никакъв начин. Кучето драсва и тя на следващата седмица си взема ротвайлерче. След 1 месец хъскито се връща, хора от кучкарската компания го познават и го хващата. Сега тази жена е изпратила хъскито си на село, гледа си рота, само че... Като знам с хъскито за какво ставаше на въпрос, предполагам, че ще се разбягваме като пилци като поотрасне ротчето.
От известно време не мога да си отговоря на въпроса - Какви са тези идиоти? Да прехвърлят жалките си комплекси върху животинките, за които всъщност те носят отговорност, но май не го знаят?
Занимах ви с глупостите си, но къде на друго място да си кажа кучешкия проблем.
Хубав и усмихнат ден на всички!
Публикувано: 16 June 2009 - 09:38 PM
Публикувано: 17 June 2009 - 03:33 PM
Ние с Мишока едва дишаме по тези жеги,особено той.В един момент чак се замислих да го стрижа,че ми стана жал
Имаме много голяма и цветна градина у нас, има пчели и естесвено се сещате кой ги гони
Следя го постоянно да не го жилне някоя гадинка.
Изял е цветята на баба,но сутрин докато тя си пие кафето в градината той ходи да й се мазни като се качва на пейката си слага главата в скута й да го гали.
Точно до нас е близо Панчаревското езеро,но там не ходим да се плискаме във водата.
Пред къщата минава река Искър и там приучавам Роро към водата,защото ще ходим на море заедно и все пак той трбва да влиза с мен
rimela- къде е този фонтан дето Линдето се пльоска така готино?
Позамислете се за шпиц-срещата
Поздрави!
Публикувано: 17 June 2009 - 05:37 PM
Римелка и Линдето, открили сте перфектен вариант за жегите в града - във фонтана!
Радвам се, че и Тисето е добре! Нашичките може да са дребни, но не им ли хареса някой стават като лъвове!
Прочетох за шпиц-среща.... Аз съм с две ръца ЗА!
Поздрави и целувки!
Публикувано: 17 June 2009 - 09:29 PM
Камка, цунки за сладура Роро, как сладко гризка бабините китки!
jijafka, хареса ми фотомонтажа - снимката на Франи върху цветето!
Иве, много е жалко, че кварталната ви кучкарска общност вече не е тази, за която пишеше някога тук в темата - как ви е приятно на стопаните да се срещнете на полянката, докато кучетата ви си играят и се забавляват.
Честно - завиждах ти тогава благородно! Явно вече не е така при вас...
Супер гадно е да се налага да съобразяваш времето за извеждане на кучето си освен с неговите потребности и собствените си възможности - и с графика на разходки на някой безотговорен идиот и агресивния му пес!
Не знам какви са вашите наблюдения, но по моите броя домашни кучета расте, поне в София. Това си е чудесно, ама много хора си вземат куче, без хал-хабер да имат как трябва да го отглеждат! На какво съм се нагледала - да не разправям - то не че аз съм експерт, ама поне искам да се науча, ама на някои хич не им пука, че са тотално невежи, те това не го разбирам...
Е, сега делово - всички софиянци са за шпиц-среща, ама никой нищо не предлага конкретно!
Ами баба ви Римела да се престраши - предлагам среща в Борисовата градина!
Бих ви поканила и в кварталния ни парк "Оборище" с опция - обучение на шпицове по плуване във фонтан с преподавател - Линда (носете си хавлийки за след банята!
За това предлагам Борисовата градина - ще се намери там място и за шумна джафкаща шпиц - компания!
Ако правим нещо - правим го до края на месеца, че юли е месец на отпуските...
Та предлагайте и вие, а ако приемате предложеното място - дайте идея за ден и час на срещата, ние с Линда сме на линия!
Поздрави!
Публикувано: 18 June 2009 - 07:59 AM
Хубав ден момичета и пухчовци. И да заредите добре батериите на фотоапаратите си за да ни предложите много снимки от предстоящата шпиц среща.
Публикувано: 18 June 2009 - 12:10 PM
jijafka, в Jun 17 2009, 11:37 PM, написа:
То не остана много време до края на Юни, само две седмици ! На мен и събота и неделя са ми свободни ,предлагайте един от четирите дни които остават както и час , за мен отново няма проблем и часа.
Взимаме апарата и сме на срещата
Поздрави !
Публикувано: 18 June 2009 - 05:55 PM
na poslednite dve snimki sme s roro i cezar
Публикувано: 18 June 2009 - 11:12 PM
Добре дошли на boby_888 и Бари!
Цитат
rimela, в Jun 17 2009, 10:29 PM, написа:
Бих ви поканила и в кварталния ни парк "Оборище" с опция - обучение на шпицове по плуване във фонтан с преподавател - Линда (носете си хавлийки за след банята!
За това предлагам Борисовата градина - ще се намери там място и за шумна джафкаща шпиц - компания!
Та предлагайте и вие, а ако приемате предложеното място - дайте идея за ден и час на срещата, ние с Линда сме на линия!
Поздрави!
Аз нямам претенции спрямо мястото. Само трябва да знам предварително за датата и часа, за да си намеря транспорт, защото той ми е голям проблем (трябва да си търся някой да ме кара....
За друг вариант като парк мога да предложа и този зад Хилтън. Там се организират редовно кучешки срещи.
И сеге пак ще искам съвет....
На вечерната разходка Франита сгафи мнооогооо!
И преди се е спирала и не е искала да идва, но при викане от моя страна веднага пристигаше. Това е от 1-2 седмици и не знам какво й става... Направо ме подлудява така!
Моля ви, дайте съвет в резултат на какво може да е?!?!?!
Поздрави!
Публикувано: 19 June 2009 - 07:14 AM
Хубав слънчев ден мили ми и много гушки на пухчовците.
Публикувано: 19 June 2009 - 08:00 AM
marapelia6ka666, в Jun 18 2009, 07:37 PM, написа:
Е не забелязахте ли някоя позната муцка на снимките,които пусна Боби????
jijafka- ти в кой квартал живееш?
ПП Снимки от вчерашното ни къпанеа в реката.Вижте вече Мишо до къде се отпуска да влиза.Хвърлям му камък и той търчи и започва да рови във водата
Извинете ме за гадното качество,но апарат нямах!
Прикачени снимки
Публикувано: 19 June 2009 - 08:43 AM
az iskah da pitam tei kato se gotvim za more dali 6te vusprieme moreto ? dali nqma da go e strah ? moge li ne6to da mu stane ot solenata voda ? eto vi o6te edna snimka s roro
Публикувано: 19 June 2009 - 08:53 AM
az iskam da kaga 4e sum za borisovata gradina tam ima dostatu4no musto da si igraqt i da ne treperim da ne izleznat na ulicata
Публикувано: 19 June 2009 - 09:21 AM
Ще се радваме да пишеш при нас!
В нашия форум пишем на български - такива са правилата. Ако имаш проблем с кирилизацията на компютъра си - можеш да ползваш вградения (червеното бутонче на екрана за публикуване на отговор, нормално е изключен - ОFF, има BDS и фонетична подредба).
Живот и здраве - надявам се да се видим на шпиц-среща!
Поздрави!
И понеже света е малък - мисля, че познавам и третия шпиц на снимката - Цезар. Ако е същия, който се разхожда и в парк "Оборище" и Линда онзи ден му открадна пръчката от устата, та се гониха с джафкане по поляната...
PS Камка, браво на Рорката!
Публикувано: 19 June 2009 - 09:56 AM
Добре е jijafka и Ива да се включат и да кажат кога им е удобно, защото живеят по-далече и им трябва транспорт...

Вход

Горе
Цитиране +