Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9112 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 June 2009 - 02:48 PM

меги пожелавам на детето ти да си заме испитите с отличен .
marapelia6ka666 не се притеснявай Бари яде всякакви зеленчуци с исключение на зеле :ab_041: и според нашия ветеринар е хубаво за новите зъбки да хапва зеленчуци . Ние придпочитаме моркови и краставици . Целувки на всички
User's Signature

Качена снимка

#9113 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2009 - 07:04 PM

Здравейте на всички!

От доста време не съм ви писала (може би повече от месец), но пк ми се развален преди време и половин месец ме лъгаха, че ще го поправят и накрая ми казаха, че трябва да си купя нов. Може би другата седмица вече ще се сдобия с нов пк и ще съм доста по редовна, но до тогава ще ви пиша от роднини.
Както и да е.. няма да ви занимавам с моите глупости, тъй като имам много по сериозен проблем, именно със Сузи.
Всичко при нас през този месец мина добре.. ето че най накрая свършвам училище и ще и отделям цялото си време, а даже си мислех да я заведа и на море (за първи път). Но нещата никак не са добри в близките две седмици. Вие самите знаете какви палавници са тази порода кучета. А и особено малките. Винаги когато се прибирах, Сузи бързаше да дойде при мен скачайки и ме чакаше на вратата, да я разходя. Но сега никак не е както беше преди. Стои на едно място и дори когато я викна не идва при мен. Днес и изведох на разходка, а тя не искаше да се разхожда и само се дърпаше да си я прибера. Когато се прибирам от училище вместо да дойде при мен.. тя седи отстрани. Яде по съвсем малко и драстичо е отслабнала. Водих я на лекар и той ми каза, че не е болна ами е някакво емоционално състояние и да попитам хора, които се грижат за тази порода. Забелязах и друго нещо.. вчера я изведох на двора и аз си влязох за 10мин.. когато се върнах тя беше изкопала голяма дупка до мрежата и се опитваше да се промушне. Не знам какво да правя и ме много притеснява. Надявам се поне вие да ме посаветвате нещо.. ;( А и мислите ли че може да е защото не и обръщам достатачно внимание.. или и аз вече не знам :X ..просто съм в паника!

Благодаря ви предварително!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9114 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2009 - 07:12 PM

Здравейте!

Времето се развали и вече по-честичко някой пише! :mc_004:

_SuZi_ Да не би да сте я оставяли сама за по-дълго време или да сте й се карали повечко?
Шпицовете са много чувствителни и нежни кучета и искат много внимание.

marapelia6ka666, много сладък е станал твоя пухкавелко и още по-хубав ще става! :xb_035: Относно зеленчуците, аз редовно се шегувам, че имам заек в кожа на куче. Франческа яде от моркови до чушки, но това са витаминчета и е добре за нея!
Меги, стискам палци на дъщеря ти! Знам какво е да си в сесия и не е гот... :wacko: А, Тисата на следващата евентуална среща я искаме на линия, заедно с теб, разбира се! И мерси за комплиментите! Ще видя от галерията ти някоя снимка на Тисето и като имам време ще направя едно колажче и за нея!

Поздрави и целувки за всички!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9115 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2009 - 09:15 PM

Здравейте и от нас с Линда!

Меги, успех на щерката в сесията и дано Тисата си влезе бързо "в ритъм " в интимното си календарче!

По темата със зеленчуците - и Линда яде плодове и зеленчуци всякакви - и тя, и аз сме фенове на доматите! Иван пък я научи да яде орехи - умира за тях! Мисля, че в малки количества и не всеки ден все пак :md_064: плодове и зеленчуци са полезни, стига да не се прекалява... А с тия орехи на Иван си имах шок-емоции първия път - на следващия ден като чистех след Линда на тротоара (marapelia6ka, има не само малки дрисльовци, има и големи дрисли! :ab_041: ) - видях там едни такива малки, бели, кръгли ... бр, сори, ако ще вечеряте! Едва не ме втресе, че се е опаразитила моята хубостница, докато не вдянах, че това са парчета от орехите! :wb_052: Но казват, че и в такъв вариант са полезни - стимулират прочистването на аналните жлези. Така или иначе - давам и по-малко от всичко незабранено за кучета, все пак душичка и тя носи... :md_064:

_SuZi_, и ние имахме подобни проблеми - след разгонването. В депресия беше изпаднала моята хубостница, нито искаше да се разхожда, нито да играе, на храната се цупеше. Май си беше разбила сърцето момата - още не знае май, горката, че тия мъже не го заслужават! :db_046: Решила бях да я водя на лекар за пълна кръвна картина - дали пък няма нещо сериозно? - ама тя като надуши, че ще ходи при вета да я боцкат - бързичко забрави да се прави на "страдаща красота :ca_003:"!
Та моя съвет - наблюдавай кученцето, опитай се да общувате повече - разходки, игри - но не я насилвай да прави нещо против волята си, старай се повече да я заинтересуваш с нещо. Измисли нещо ново и интересно за нея - нова играчка, игра някаква... За апетита се посъветвай с вет-а за нещо, стимулиращо апетит, аз съм чувала за бирена мая, ама не съм пробвала и не рекламирам. По принцип през лятото в жегите кучетата ядат по-малко, и моята се е "вталила", а беше бая дунда! :da_005:
Не се шашкай - случва се да нямат настроение, минава и това. Ако продължи по-дълго - пак при вет-а за по-обстоен преглед и изследвания.
Това е от мен, дано скоро сте пак весели и игриви!

Поздрави на всички!
:re_037:

#9116 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 10:09 AM

Здравейте и от мен!
Та за зеленчучите... Арес яде почти всичко: доматите са му най- любими, яде банан, ягоди, диня - най- общо казано прахосмукачка. И аз знам, че да полезни. Дори му купувам морковчета и му давам да си хапва.
Сузи, според мен първо трябва да си абсолютно сигурна, че вета ти е читав и, че наистина можеш да му се довериш. Ако си сигурна в него, то кучу наистина е подтиснат от нещо. По мое мнение ако ти е обидена, че не й обръщаш внимание повярвай ми няма да се държи така, а ще прави бели. Защото кучетата когато са лишени от внимание упостошават апартамента. Ще изгризе нещо - я обувка, я саксията ще разпръсне из цялата къща, т.е нещо, което да го накара да се чувства добре, а няма да се свие и да си лежи. Така, че според мен проблема е някъде другаде. Както Римелка казва, нейната принцеса е страдала от любовни трепети, моя също имаше подобен период. Беше влюбен в една нюфка.
Ако трябва и Сузи продължава да се държи по този неестествен начин заведи я и при друг вет.
Надявам се скоро да ни зарадваш с добри новини.
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#9117 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 12:35 PM

Здравейте на всички!

Показване на мнениетоiva81, в Jun 22 2009, 09:09 AM, написа:

Та за зеленчучите...

И ние си падаме по плодове и зеленчуци.Вчера сутринта за 1-ви път дадох диня и забелязах че Роро така яде и ме гледа влюбено,все едно му давам най-любимото лакомство :smile:
После имахме излет до язовир,който завърши с кална козина,гонене на мокро куче и еднин шамар.
После в колата миришеше на блато :zz_020: ,защото Роро показа на шарпейката как се въргаля като свиня в тинята, тя го сметна за много забавно и повтори упражнението.Нямам една спокойна минута като изляза с този беладжия :eg_033:
Най- хубавото беше че още с качването в колата и двете кучета заспаха,иначе се вихрят едни игри на задната седалка и се налага "съветване с вестника".

Поздрави!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9118 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 01:06 PM

Последната снимка е направо шедьовър. Уникални са двамата един до друг :af_089:

Момичета благодаря за включването за зеленчуците. Значи смело продължавам да радвам малкият пухчо с тях. Умерено като количества. Целувки на всички. Ужасно сте ми полезни, радвам се, че ви открих на страничките на този форум.
User's Signature

Качена снимка

#9119 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2009 - 01:39 PM

ками и бари много яде диня ... и аз искам да споделя ,че го водих на панчеревои там падна голямо гонене из реката и много се радвам , че се забавлявахме така във събота. целувки от нас
User's Signature

Качена снимка

#9120 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2009 - 09:55 PM

Здравейте пухкавелковци като сте се заговорили за плодове и зеленчуци днес и аз пробвах рокси на диня и я яде с голямн апетит :af_089: в началото незнаеше какво да го прави но добре се ориентира какво да направи :md_064: искам да попитам с какви шамоанчета поддържате вашите пуфчета защото на моята рокси хем е някакси твърд косъма хем е сплескан...?ако може малко помощ :r_181:
User's Signature

Качена снимка

#9121 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 08:18 AM

моя шампоан е beaphar специално разработен за бели кучета , ама твоя пухчо колко е голям ако не е таина .
какво стана със срещата никои не предлага нищо а остана малко докато се видим кажете час поне :zz_020:
User's Signature

Качена снимка

#9122 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 10:58 AM

Показване на мнениетоboby_888, в Jun 23 2009, 09:18 AM, написа:

моя шампоан е beaphar специално разработен за бели кучета , ама твоя пухчо колко е голям ако не е таина .
какво стана със срещата никои не предлага нищо а остана малко докато се видим кажете час поне :zz_020:

Нали се разбрахме за тази събота, по някое време следобед. Трябва да се разберем само за час. Лошото е, че ако продължава да вали следобед срещата може и да отпадне...
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9123 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 04:57 PM

Привет на шпиц-компанията! :smile:

Ками, много са готини двете муцунки на снимката! Никога не бих казала, че тези ангелчета могат да са непослушни... :wb_052:

От мен малко снимков материал от подвизите на Линда тия дни по кучешките поляни.
Една пъстра кучешка компания - нюф-а е страхотен и Линда се увърташе около него, големите черньовци са и слабост, ама той предпочете голдънката :dh_188: - това е животът!

Качена снимка Качена снимка

Качена снимка
Е, слава богу Линда бързо се утеши и днес се надуши с едно старо приятелче - Джак ръсел териерче на име ... разбира се, Джаки! :af_089: Беше лудо щуреене!

То това хубаво, ама моята хубостница така се разгорещи, че докато успея да изрева "НЕе-е-е..." се бухна в мръсната вода!
Качена снимка

и продължи така...

Качена снимка
и накрая - така:
Качена снимка
:ud_009: :ab_041:

Та ние така си я караме! :af_089:
Как е при вас? :re_037:

#9124 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 05:15 PM

оу линда е голяма хубавица да ти е жива и здрава ... аз ще кача снимки от разхотката на панчерево във събота , а що се отнася до срещата дано да не се отмени ама кажете час то малко остана
и накрая бяхме скапани

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9125 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2009 - 06:05 PM

Здравейте момичета!
Снимките ви са чудесни. Явно шпицовете си падат по тежка категория кучета. Както писах преди време Арес много страдаше по една нюфка. Беше му слабост.
Колкото до часа, някой да се престраши и да каже. За мен няма значение. Чакам с нетърпение да се видим. Надявам се да си изкараме страхотно :af_089:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#9126 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 07:50 PM

моя шампоан е beaphar специално разработен за бели кучета , ама твоя пухчо колко е голям ако не е таина

ние вече сме на 6 навършени месеца и сега видях че и нашият шампоан е beaphar за бели кученца и също да попитам колко често можем да се къпем :wb_052: Прикачена снимка ето ни и нас да ни видите :wb_052:
User's Signature

Качена снимка

#9127 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 08:01 PM

Показване на мнениетоiva81, в Jun 23 2009, 07:05 PM, написа:

Здравейте момичета!
Снимките ви са чудесни. Явно шпицовете си падат по тежка категория кучета. Както писах преди време Арес много страдаше по една нюфка. Беше му слабост.
Колкото до часа, някой да се престраши и да каже. За мен няма значение. Чакам с нетърпение да се видим. Надявам се да си изкараме страхотно :af_089:

Нека аз се престраша! :db_046:

Ако на всички е удобно нека да е към 15:30-16:00. В последните няколко дни наблюдавам, че някъде по това време е най-слънчево и приятно за разходка, без опасност да завали!

Ако имате други предложения, казвайте! Аз съм си освободила цялата събота! :be_107:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9128 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 09:12 PM

Аз гласувам за 16 часа и предлагам да се съберем около езерцето с лилиите.
Познавачите на Борисовата градина да помислят накъде да се отправим след това. Можем да го решим на място в зависимост от ситуацията. Че сега в събота бях там горе-долу по това време и някакви идиоти бяха надули уредбите на стадион "Народна армия" - музика, от която се чуваше само "дум, дум" - лудница направо :ud_009:
Дано тази събота да няма такива простотии, а и времето да не ни изиграе лоша шега. :dry:

Предлагам форма на облекло - "кучкарска", подходяща за цапане от кални лапи. :ab_041: Аз смятам да мушна в чантата и едно "кучкарско" яке - ако завали, а и за да има какво да постеля на тревата за сядане, че в час-пик да намериш свободни пейки в парка е мисия невъзможна... :dh_188:

А как ще се познаем - слава богу, това е най-лесно - по шпицовете! :ab_041:

Ако има други идеи - пишете, че време не остана... И не забравяйте фотоапаратите - заредени!
Поздрави!
:ae_085:

ПП Линда я къпя с ТОЗИ шампоан, слагам задължително след това и кучешки балсам за козина. В интерес на истината най-добри резултати съм получавала, като съм я къпала с човешки шампоан - Dove, шампоан съдържащ и балсам. Става бяла като снежинка с чудна козинка... но за жалост доста бързо се зацапва. Та по едно време имахме с Линда общ шампоан, сега всяка си се се мие със своя! :gc_040: Е, нейния е по-скъп от моя, ама какво да правя - слабост ми е! :wb_052:
Къпя я с шампоан общо взето веднъж месечно, но напоследък с тоя нейния фонтан и търкаляне с мокра козина в прахоляка :dh_188: я баням често-често, но само с вода.
Сега пак си е за къпане мърлата, ама другата седмица ще е...

#9129 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 09:14 PM

Показване на мнениетоjijafka, в Jun 23 2009, 07:01 PM, написа:

Показване на мнениетоiva81, в Jun 23 2009, 07:05 PM, написа:

Здравейте момичета!

Нека аз се престраша! :db_046:

Ако на всички е удобно нека да е към 15:30-16:00. В последните няколко дни наблюдавам, че някъде по това време е най-слънчево и приятно за разходка, без опасност да завали!

Ако имате други предложения, казвайте! Аз съм си освободила цялата събота! :be_107:

аз съм за 15:30-16:00 на мен ми е удобно . кожете вие които живеете по далеч аз се пак съм на попа и на мен ми е наи близо :ae_085: мишка88 аз къпя моя бяс на месец някаде защото си е свинчо... а твоята бебка е много сладка да ти е жива и здрава целувки от нас .
на тая снимка сме малки бебчета и много си го харесвам на тази снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9130 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 June 2009 - 09:20 PM

Показване на мнениетоrimela, в Jun 23 2009, 08:12 PM, написа:

Аз гласувам за 16 часа и предлагам да се съберем около езерцето с лилиите.
Познавачите на Борисовата градина да помислят накъде да се отправим след това. Можем да го решим на място в зависимост от ситуацията. Че сега в събота бях там горе-долу по това време и някакви идиоти бяха надули уредбите на стадион "Народна армия" - музика, от която се чуваше само "дум, дум" - лудница направо :ud_009:
Дано тази събота да няма такива простотии, а и времето да не ни изиграе лоша шега. :dry:

Предлагам форма на облекло - "кучкарска", подходяща за цапане от кални лапи. :ab_041: Аз смятам да мушна в чантата и едно "кучкарско" яке - ако завали, а и за да има какво да постеля на тревата за сядане, че в час-пик да намериш свободни пейки в парка е мисия невъзможна... :dh_188:

А как ще се познаем - слава богу, това е най-лесно - по шпицовете! :ab_041:

Ако има други идеи - пишете, че време не остана... И не забравяйте фотоапаратите - заредени!
Поздрави!
:ae_085:

ПП Линда я къпя с ТОЗИ шампоан, слагам задължително след това и кучешки балсам за козина. В интерес на истината най-добри резултати съм получавала, като съм я къпала с човешки шампоан - Dove, шампоан съдържащ и балсам. Става бяла като снежинка с чудна козинка... но за жалост доста бързо се зацапва. Та по едно време имахме с Линда общ шампоан, сега всяка си се се мие със своя! :gc_040: Е, нейния е по-скъп от моя, ама какво да правя - слабост ми е! :wb_052:
Къпя я с шампоан общо взето веднъж месечно, но напоследък с тоя нейния фонтан и търкаляне с мокра козина в прахоляка :dh_188: я баням често-често, но само с вода.
Сега пак си е за къпане мърлата, ама другата седмица ще е...

и аз съм на твоето мнение за кучкарските дрехи а що се отнася до мястото аз съм за езерото с лилиите . фото апарата ми е винаги в мене защото не се знае кога ще попадне в кумична ситоация за снимане.
аз се чудя какъв е този балсам за кучета това не го знаех цунки от нас
User's Signature

Качена снимка

#9131 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 09:22 PM

Мерси за отговорите в дъждовно време и ние се къпем след всяко излизне защото ставаме кафява порода :wb_052: но за балсамче не сам чувала ще потърся по зоомагазините да пробваме дали ще бухнем :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема