marapelia6ka666 не се притеснявай Бари яде всякакви зеленчуци с исключение на зеле
ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 21 June 2009 - 02:48 PM
marapelia6ka666 не се притеснявай Бари яде всякакви зеленчуци с исключение на зеле
Публикувано: 21 June 2009 - 07:04 PM
От доста време не съм ви писала (може би повече от месец), но пк ми се развален преди време и половин месец ме лъгаха, че ще го поправят и накрая ми казаха, че трябва да си купя нов. Може би другата седмица вече ще се сдобия с нов пк и ще съм доста по редовна, но до тогава ще ви пиша от роднини.
Както и да е.. няма да ви занимавам с моите глупости, тъй като имам много по сериозен проблем, именно със Сузи.
Всичко при нас през този месец мина добре.. ето че най накрая свършвам училище и ще и отделям цялото си време, а даже си мислех да я заведа и на море (за първи път). Но нещата никак не са добри в близките две седмици. Вие самите знаете какви палавници са тази порода кучета. А и особено малките. Винаги когато се прибирах, Сузи бързаше да дойде при мен скачайки и ме чакаше на вратата, да я разходя. Но сега никак не е както беше преди. Стои на едно място и дори когато я викна не идва при мен. Днес и изведох на разходка, а тя не искаше да се разхожда и само се дърпаше да си я прибера. Когато се прибирам от училище вместо да дойде при мен.. тя седи отстрани. Яде по съвсем малко и драстичо е отслабнала. Водих я на лекар и той ми каза, че не е болна ами е някакво емоционално състояние и да попитам хора, които се грижат за тази порода. Забелязах и друго нещо.. вчера я изведох на двора и аз си влязох за 10мин.. когато се върнах тя беше изкопала голяма дупка до мрежата и се опитваше да се промушне. Не знам какво да правя и ме много притеснява. Надявам се поне вие да ме посаветвате нещо.. ;( А и мислите ли че може да е защото не и обръщам достатачно внимание.. или и аз вече не знам :X ..просто съм в паника!
Благодаря ви предварително!
Публикувано: 21 June 2009 - 07:12 PM
Времето се развали и вече по-честичко някой пише!
_SuZi_ Да не би да сте я оставяли сама за по-дълго време или да сте й се карали повечко?
Шпицовете са много чувствителни и нежни кучета и искат много внимание.
marapelia6ka666, много сладък е станал твоя пухкавелко и още по-хубав ще става!
Меги, стискам палци на дъщеря ти! Знам какво е да си в сесия и не е гот...
Поздрави и целувки за всички!
Публикувано: 21 June 2009 - 09:15 PM
Меги, успех на щерката в сесията и дано Тисата си влезе бързо "в ритъм " в интимното си календарче!
По темата със зеленчуците - и Линда яде плодове и зеленчуци всякакви - и тя, и аз сме фенове на доматите! Иван пък я научи да яде орехи - умира за тях! Мисля, че в малки количества и не всеки ден все пак
_SuZi_, и ние имахме подобни проблеми - след разгонването. В депресия беше изпаднала моята хубостница, нито искаше да се разхожда, нито да играе, на храната се цупеше. Май си беше разбила сърцето момата - още не знае май, горката, че тия мъже не го заслужават!
Та моя съвет - наблюдавай кученцето, опитай се да общувате повече - разходки, игри - но не я насилвай да прави нещо против волята си, старай се повече да я заинтересуваш с нещо. Измисли нещо ново и интересно за нея - нова играчка, игра някаква... За апетита се посъветвай с вет-а за нещо, стимулиращо апетит, аз съм чувала за бирена мая, ама не съм пробвала и не рекламирам. По принцип през лятото в жегите кучетата ядат по-малко, и моята се е "вталила", а беше бая дунда!
Не се шашкай - случва се да нямат настроение, минава и това. Ако продължи по-дълго - пак при вет-а за по-обстоен преглед и изследвания.
Това е от мен, дано скоро сте пак весели и игриви!
Поздрави на всички!
Публикувано: 22 June 2009 - 10:09 AM
Та за зеленчучите... Арес яде почти всичко: доматите са му най- любими, яде банан, ягоди, диня - най- общо казано прахосмукачка. И аз знам, че да полезни. Дори му купувам морковчета и му давам да си хапва.
Сузи, според мен първо трябва да си абсолютно сигурна, че вета ти е читав и, че наистина можеш да му се довериш. Ако си сигурна в него, то кучу наистина е подтиснат от нещо. По мое мнение ако ти е обидена, че не й обръщаш внимание повярвай ми няма да се държи така, а ще прави бели. Защото кучетата когато са лишени от внимание упостошават апартамента. Ще изгризе нещо - я обувка, я саксията ще разпръсне из цялата къща, т.е нещо, което да го накара да се чувства добре, а няма да се свие и да си лежи. Така, че според мен проблема е някъде другаде. Както Римелка казва, нейната принцеса е страдала от любовни трепети, моя също имаше подобен период. Беше влюбен в една нюфка.
Ако трябва и Сузи продължава да се държи по този неестествен начин заведи я и при друг вет.
Надявам се скоро да ни зарадваш с добри новини.
Публикувано: 22 June 2009 - 12:35 PM
iva81, в Jun 22 2009, 09:09 AM, написа:
И ние си падаме по плодове и зеленчуци.Вчера сутринта за 1-ви път дадох диня и забелязах че Роро така яде и ме гледа влюбено,все едно му давам най-любимото лакомство
После имахме излет до язовир,който завърши с кална козина,гонене на мокро куче и еднин шамар.
После в колата миришеше на блато
Най- хубавото беше че още с качването в колата и двете кучета заспаха,иначе се вихрят едни игри на задната седалка и се налага "съветване с вестника".
Поздрави!
Публикувано: 22 June 2009 - 01:06 PM
Момичета благодаря за включването за зеленчуците. Значи смело продължавам да радвам малкият пухчо с тях. Умерено като количества. Целувки на всички. Ужасно сте ми полезни, радвам се, че ви открих на страничките на този форум.
Публикувано: 22 June 2009 - 09:55 PM
Публикувано: 23 June 2009 - 10:58 AM
boby_888, в Jun 23 2009, 09:18 AM, написа:
какво стана със срещата никои не предлага нищо а остана малко докато се видим кажете час поне
Нали се разбрахме за тази събота, по някое време следобед. Трябва да се разберем само за час. Лошото е, че ако продължава да вали следобед срещата може и да отпадне...
Публикувано: 23 June 2009 - 04:57 PM
Ками, много са готини двете муцунки на снимката! Никога не бих казала, че тези ангелчета могат да са непослушни...
От мен малко снимков материал от подвизите на Линда тия дни по кучешките поляни.
Една пъстра кучешка компания - нюф-а е страхотен и Линда се увърташе около него, големите черньовци са и слабост, ама той предпочете голдънката

Е, слава богу Линда бързо се утеши и днес се надуши с едно старо приятелче - Джак ръсел териерче на име ... разбира се, Джаки!

То това хубаво, ама моята хубостница така се разгорещи, че докато успея да изрева "НЕе-е-е..." се бухна в мръсната вода!

и продължи така...

и накрая - така:

Та ние така си я караме!
Как е при вас?
Публикувано: 23 June 2009 - 06:05 PM
Снимките ви са чудесни. Явно шпицовете си падат по тежка категория кучета. Както писах преди време Арес много страдаше по една нюфка. Беше му слабост.
Колкото до часа, някой да се престраши и да каже. За мен няма значение. Чакам с нетърпение да се видим. Надявам се да си изкараме страхотно
Публикувано: 23 June 2009 - 07:50 PM
ние вече сме на 6 навършени месеца и сега видях че и нашият шампоан е beaphar за бели кученца и също да попитам колко често можем да се къпем
Публикувано: 23 June 2009 - 08:01 PM
iva81, в Jun 23 2009, 07:05 PM, написа:
Снимките ви са чудесни. Явно шпицовете си падат по тежка категория кучета. Както писах преди време Арес много страдаше по една нюфка. Беше му слабост.
Колкото до часа, някой да се престраши и да каже. За мен няма значение. Чакам с нетърпение да се видим. Надявам се да си изкараме страхотно
Нека аз се престраша!
Ако на всички е удобно нека да е към 15:30-16:00. В последните няколко дни наблюдавам, че някъде по това време е най-слънчево и приятно за разходка, без опасност да завали!
Ако имате други предложения, казвайте! Аз съм си освободила цялата събота!
Публикувано: 23 June 2009 - 09:12 PM
Познавачите на Борисовата градина да помислят накъде да се отправим след това. Можем да го решим на място в зависимост от ситуацията. Че сега в събота бях там горе-долу по това време и някакви идиоти бяха надули уредбите на стадион "Народна армия" - музика, от която се чуваше само "дум, дум" - лудница направо
Дано тази събота да няма такива простотии, а и времето да не ни изиграе лоша шега.
Предлагам форма на облекло - "кучкарска", подходяща за цапане от кални лапи.
А как ще се познаем - слава богу, това е най-лесно - по шпицовете!
Ако има други идеи - пишете, че време не остана... И не забравяйте фотоапаратите - заредени!
Поздрави!
ПП Линда я къпя с ТОЗИ шампоан, слагам задължително след това и кучешки балсам за козина. В интерес на истината най-добри резултати съм получавала, като съм я къпала с човешки шампоан - Dove, шампоан съдържащ и балсам. Става бяла като снежинка с чудна козинка... но за жалост доста бързо се зацапва. Та по едно време имахме с Линда общ шампоан, сега всяка си се се мие със своя!
Къпя я с шампоан общо взето веднъж месечно, но напоследък с тоя нейния фонтан и търкаляне с мокра козина в прахоляка
Сега пак си е за къпане мърлата, ама другата седмица ще е...
Публикувано: 23 June 2009 - 09:14 PM
jijafka, в Jun 23 2009, 07:01 PM, написа:
iva81, в Jun 23 2009, 07:05 PM, написа:
Нека аз се престраша!
Ако на всички е удобно нека да е към 15:30-16:00. В последните няколко дни наблюдавам, че някъде по това време е най-слънчево и приятно за разходка, без опасност да завали!
Ако имате други предложения, казвайте! Аз съм си освободила цялата събота!
аз съм за 15:30-16:00 на мен ми е удобно . кожете вие които живеете по далеч аз се пак съм на попа и на мен ми е наи близо
на тая снимка сме малки бебчета и много си го харесвам на тази снимка
Публикувано: 23 June 2009 - 09:20 PM
rimela, в Jun 23 2009, 08:12 PM, написа:
Познавачите на Борисовата градина да помислят накъде да се отправим след това. Можем да го решим на място в зависимост от ситуацията. Че сега в събота бях там горе-долу по това време и някакви идиоти бяха надули уредбите на стадион "Народна армия" - музика, от която се чуваше само "дум, дум" - лудница направо
Дано тази събота да няма такива простотии, а и времето да не ни изиграе лоша шега.
Предлагам форма на облекло - "кучкарска", подходяща за цапане от кални лапи.
А как ще се познаем - слава богу, това е най-лесно - по шпицовете!
Ако има други идеи - пишете, че време не остана... И не забравяйте фотоапаратите - заредени!
Поздрави!
ПП Линда я къпя с ТОЗИ шампоан, слагам задължително след това и кучешки балсам за козина. В интерес на истината най-добри резултати съм получавала, като съм я къпала с човешки шампоан - Dove, шампоан съдържащ и балсам. Става бяла като снежинка с чудна козинка... но за жалост доста бързо се зацапва. Та по едно време имахме с Линда общ шампоан, сега всяка си се се мие със своя!
Къпя я с шампоан общо взето веднъж месечно, но напоследък с тоя нейния фонтан и търкаляне с мокра козина в прахоляка
Сега пак си е за къпане мърлата, ама другата седмица ще е...
и аз съм на твоето мнение за кучкарските дрехи а що се отнася до мястото аз съм за езерото с лилиите . фото апарата ми е винаги в мене защото не се знае кога ще попадне в кумична ситоация за снимане.
аз се чудя какъв е този балсам за кучета това не го знаех цунки от нас

Вход

Горе
Цитиране +