Но определено имаше промяна при кучето ми, макар и не такава, както при теб.
Наясно си, предполагам, че "яхане" при женско куче е опит за доминиране, заявка за повишаване статуса сред другите кучета. При нас пък беше обратното - месец и нещо след разгонването Линда беше доста вяла, често без настроение и определено НЕ ИСКАШЕ да общува с други кучета -не играеше с никое куче, просто странеше от тях. Странно ми беше да я гледам такава, защото не й е в характера, не знаех как да си го обясня.
А още по-странна ми беше случката преди разгонването й с друга женска - разказах я ТУК, прочети, ако искаш, да не се повтарям...
Е, при нас всичко свърши, премина това й състояние! Вече прилича на предишната Линда, има апетит, тонус, настроение, играе си с други кучета, (макар да е претенциозна - не с всяко! ), и

Така и не намерих обяснение за себе си за тези метаморфози, освен наистина с хормоналните бури в организма й. Слава богу - отшумяха, ще гледам какво ще стане при следващото разгонване и дали ще ни трябва чичо доктор...

А за срещата в събота - прецени си, но според мен няма причина да не дойдеш.
Е, ясно ще си отваряме всички очите, все пак кучета са това - всяко си е чешит, така че е задължително да сме нащрек и да си ги гледаме кое какво ще измисли...
В най-лошия случай - на повод, да ни е мирна главата!
Така че ти си прецени, но според мен - елате с Франи!

Чух и от други стопани на женски шпицове, че и при тях имало разни поведенчески проблеми след разгонване.
Дано при вас отшумят по-бързо тия "женски истерии" и да си минете към нормално състояние!
Поздрави!